hoşgelgin gezgin
hiçbile bana göndermemişin :dilcikar:
iyi bak kız göndermiş olmam lazım
hosgeldin zeynep iyi yapmissin hava almak iyi geliyor gercekten ,
rep de ilk defa duydum :)) o zaman en fakiriniz benim ne olacak bu replerle ???? kizlar bana rep verin rep hehehe bir repimiz eksikti oda tamamlansin:)))))
zeynepcim bişey soracam anacım, öncelikle repin için sağol :)))
sağolsunlar dilenci gibi :))) istedikten sonra nurefsanla nehirde vermişler onlr verdiğinde birer puan artı puanımda sen verdiğinde nasıl 60lardan 85lere yükseldi?
bu cahil bacını aydınlatırsan minnetkar olacağım :)))
elali insanin gozu onunde olsun belki onun kiymeti olmaz ama yoklugundada kiymete biner:)ot mot burda olmayinca herseyin eksikligini hissediyorsun ama Allah sabrinida veriyor.handancigim yanlis anlama bir an aklima geldi roka oyle yazdim yoksa oyle sabahlara kadar roka sayiklamam:)
canım sanada verirdim ama 24 saat içinde 5 kişiden fazlasına veremiyorum bugünlük limitim doldu...
canım benim puanım daha yüksek olduğu için verdiğim puanda fazla oluyo ondan...yerimseniben
teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için arkadaşlar evladıyız sonuçta bakmalıyız annemize babamıza inş. evlatlarımızda bize bakar amin
ben bu rep işini çözemedim çokmu safım ne dürbüne benzer şeyi neden bulamıyorum :1no2:
iyi ne yapalim bende repsiz gezerim :)))))))) bu rep nasil veriliyorsa ben vereyim kiz size , belki lazim olur :))))))) ne isinize yarayacaksa :))):teytey:
bende dürbün arıyorum ne alaka kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
acıktım ben gidip karnımı doyurmalıyım görüşürüz kızlar ........
mesai bitsede gitsek gamyoncuiremsu
son 54 dakika 29 saniye
yoooo an itibariyle 25 dk var hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?