2009 Ekim Anneleri

zeynepcim bişey soracam anacım, öncelikle repin için sağol :)))
sağolsunlar dilenci gibi :))) istedikten sonra nurefsanla nehirde vermişler onlr verdiğinde birer puan artı puanımda sen verdiğinde nasıl 60lardan 85lere yükseldi?
bu cahil bacını aydınlatırsan minnetkar olacağım :)))

Bende cok severim otlari :1rolleyes: ekmegin arasina koyup birazda peynirle oh gel keyfim gel acayip tad aliyorum.

elali insanin gozu onunde olsun belki onun kiymeti olmaz ama yoklugundada kiymete biner:)ot mot burda olmayinca herseyin eksikligini hissediyorsun ama Allah sabrinida veriyor.handancigim yanlis anlama bir an aklima geldi roka oyle yazdim yoksa oyle sabahlara kadar roka sayiklamam:)

hosgeldin zeynep iyi yapmissin hava almak iyi geliyor gercekten ,

rep de ilk defa duydum :)) o zaman en fakiriniz benim ne olacak bu replerle ???? kizlar bana rep verin rep hehehe bir repimiz eksikti oda tamamlansin:)))))

canım sanada verirdim ama 24 saat içinde 5 kişiden fazlasına veremiyorum bugünlük limitim doldu...

canım benim puanım daha yüksek olduğu için verdiğim puanda fazla oluyo ondan...yerimseniben

teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için arkadaşlar evladıyız sonuçta bakmalıyız annemize babamıza inş. evlatlarımızda bize bakar amin
ben bu rep işini çözemedim çokmu safım ne dürbüne benzer şeyi neden bulamıyorum :1no2:

iyi ne yapalim bende repsiz gezerim :)))))))) bu rep nasil veriliyorsa ben vereyim kiz size , belki lazim olur :))))))) ne isinize yarayacaksa :))):teytey:

kızlar puanlarınızın yukarısında terazi var ona basıyorsunuz kime vermek istiyorsanız onun terazisine tabi sonra yorumunuzu yazıp onaylıyorsunuz işte bu kadar...ve daha fazla rep konuşmayalım ceza alırız mazallah....

çok haklısın cnm olmayan herzaman daha kıymetlidiryerimseniben

canım sanada verirdim ama 24 saat içinde 5 kişiden fazlasına veremiyorum bugünlük limitim doldu...

canım benim puanım daha yüksek olduğu için verdiğim puanda fazla oluyo ondan...yerimseniben

tşk ederim cnmŞeniz

dürbün değil cicim terazi terazi:roflol:

iyi ne yapalim bende repsiz gezerim :)))))))) bu rep nasil veriliyorsa ben vereyim kiz size , belki lazim olur :))))))) ne isinize yarayacaksa :))):teytey:

3-4 sayfa önce ben handana anlatmıştım cnm...

tamam canim oyle yapariz :))

simdilik bana musade ben kalkiyorum arkadaslar biraz gezinip geleyim kendinize bebeklerinize dikkat edin öptüm hepinizi ALLAH a emanetsiniz a.s.

görüşürüz ilkaycım çok gezipte yorma kendimi, öpüldün...

bende dürbün arıyorum ne alaka kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
acıktım ben gidip karnımı doyurmalıyım görüşürüz kızlar ........

bebegimid ünyaya getirdiktensonra ilk yapacagim sey doya doya kolbasti oynamak. uzak duruyorum duymuyorum duydugum zaman kapatiyorum. dayanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…