2009 Ekim Anneleri

bebegimid ünyaya getirdiktensonra ilk yapacagim sey doya doya kolbasti oynamak. uzak duruyorum duymuyorum duydugum zaman kapatiyorum. dayanamiyorum

ay ewettt o ne süper şey ööle..çok canım çekiyo da korkuyorum bişe olur diye..çok hareketlii..

bu göbeklerle ne güzel oynanir dimiii :)))))))))))) aseriyom resmen kolbastiyi bide mesaiii saatini :)))) ahim var valla dogurduktean sonra oynicam doyaaa doyaaa

yaaa sabah yavrumu görücem çok heyecanlıyım kıslarrrrrrrrrrr bugunde biitio az kaldıııdelikafadulden

yaaaaaaaaa ne güzelllll keske bende görebilsemmm hic bukadar uzun görmemistim.. arada bi acile kaciyordum ama sanirim hicbir hastane almaz daha beni :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) bu sefer elim kolum bagli bekliyecem mecbur hemide daha 2 hafta var 6 ekim (

kızlarr kafayımı yidinizz bee ne kolbastısı, doğumhaneye falan gerek kalmaz oracıkda doğurursunuz aman diyim haaa :))))

benim mesaimin bitmesine tam 45dk var, yaa son yarım saattir başıma tekrar ağrı girdi, genelde sabahtan öğleye kadar olur, öğleden sonra olmazdı :S

handancım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. tam günmü izin aldın merak etmeyelim seni...

yok bu kız taktı bugün ekimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

kıs hala 6 ekim diosun fatoşşşşşş:))))))))))

sabah gidip gelicem canım tüm gün izin nerdeeeeeeeeee sanırım en geç 11 gibi işte olurum hadi hayırlısı belkim cinsiyette ögrenirizz ben uyumam sabaha kadar şimdi abowwdelikafadulden

geçen gittigimde doktora dedim bende eve alıcam bu ultrasondan adam dedi 45,000 doların varsa ayarlayım sana dedi ahahahaha

fatoş benimde dikkatimden kaçdı sanma, tam yazıyodum farkına varmışsın sende :)))

handan yaa çok heyecanlı yarın olup bitsin banada 2 gün kalıyoo, inşallah hepimiz güzel haberlerle gelelim inş.

:))))) kiz handan ayy insallah belli olur cinsiyeti ama yanlis demez insallah görse bilee. diyolarya 90 felan sonrada cikiyoki cinsiyeti baska. ay kiz heycanlandim hemen yaz gelince doktoru SIKISTIR hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…