2009 Ekim Anneleri

elacım ilk haftalarda beyin geliştigi için özellikle o zamanlarda önemliymiş öle demişti doktorum şuan beyin gelişimini büyük ölçüde tamamlamış sanırım

boşuna yiyosak sölesene bacım ( ben o haftalarda su dahi içemiyodum ne cevizi ( Allahım korusun bebeğimi, ona akıl fikir ihsan eylesin (amin)

kıs fatoş bazen kıs geçio bazen erkek rüyalarımda erkek bebegim oluyor ama erkek hissi daha agır basıyor eşimde oglumuz olacak bence diyor( aslında kız istiyor ama söyleyemiyor bende öle aslında ) dile getirmiyorum fazla rabbimin gücüne gitmesin saglıklı olsun yeter ki hayırlı evlat olsun hepimizinki

amin dadlum merak iste.. önemli olan kokusu sagligii ahhh bi alsamda kucagima kokusunu söyle icime ceksem gözümü kapatip böyle hayal ediyorum bazen cok duygulaniyorum gözlerim doluyor dogurdugumu elime verdiklerini böyle kokusunu nasil icime cekesim geliyor .. su 9 ay cabuk gecsin hicbisey anlamayalim

elacım boşuna yemioz öle deme dogana kadar gelişiolar vitaminli ne yesek kar , üsülme tatlım ilk haftalarda bebişler stoktan beslenirmiş hem doktorum bana dediki kendini çok kasma somalideki annelerde 3 kilo bebek doguruyor onlar çokmu besleniyor dedi dogru söylüyor

selam ben doktordan geldim bebeğimi gördüm burnunu elini çok güzeldi.ensesini ölçüler 1.6 çıktı dr gayet iyi dedi.....

sonuçlar pazartesi belli olacak...aslında perşembe belli olurmuş ama dr şehirdışında olacağı için ben pazartesi öğreneceğim...

doktorun çok iyi bir örnek vermiş bravo:hooray:
elimden geldiğince bebeğime yarar şeyler yiyeyim diye kasıyorum, ama kalsiyumu yeterli seviyede alamıyorum en çokda ona üzülüyorum...
demeyinki stoktan alır, benim peynir ve süt stoğum yokki hiç yemem ben peynir:çok üzgünüm:

amin canım....resim eklemek istiyorum ama bilmiyorum nerden eklenir. bebişi sizde görün teyzeleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…