2009 Ekim Anneleri

selincim hoşgeldin..ilk sayfadaki konu sahibi anjelic arkadaşımıza özel mesajla gönder bilgilerini,o ilk fırsatta listeyi güncelleyip seni eklerkaydirigubbakcemile2

arzumcum hoşgeldin..iyiyis canım..arada bulanıp arada çıkarıyoruz amam iyiyis yineden..

arzumcum hoşgeldin..iyiyis canım..arada bulanıp arada çıkarıyoruz amam iyiyis yineden..
hoşbulduk zuzuuucum allah dahada iyilik versin buarada ya hani hamilelik haftası varya herkesin yorum yazınca altında çıkıyo adını unuttum nasıl yapılıyo

ya kızlar ben bu çizelgeyi yaptımda ekrandada çıkıyo ama ben alta melegim bizimlesin yazdım sadece "me" çıkıyo nedennn

iyiyim canım sağol birazcık kanamamız var bugün ama birazcık ama iyiyiz hamişlik nasıl gidiyo manş. 11 haftalıksın

evet bu hafta da biterse 3 aylık olucam inş benim hamilelik iyi gıdıyor cok şukur

ne kanaması kız doktora sordun mu
canım benim transferim oldugu dönemden beri kanamam var igne oluyorum düşük tehlikem oldugu için artık bana normal geliyo dr. konuştum hatta bugün yakınımda hastaneye gittim neolur neolmaz diye sorun yok dedi kontrol etti ignelere devam bebişimiz hareket ediyomuş öle dedi dr. allah inş. tamamınada erdirir:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…