2009 Ekim Anneleri

yok canım 2.denemem 1.dede hamile kalmıştım ama onu düşükle kaybettim hemen ohafta canım buarada ben ignemi olim gelim hastanede

kıslaaar sizde bakın bebeğimin resimlerine....sayfa 925 yada 926 da.....

cnm sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim gözünaydın cnmmmmm:asigim:

lllalll bebişimin resimlerine bakarmısın?çok sevimli dimi?sayfa 925 de

süper bişey yaa....bende aldım fotoğraflarımızı ve mucizeme baktıkça allahıma şükrediorummm...:Saruboceq:

3 boyutluda herşeycikler gözüküyor...... seninkinden 5 gün büyük benimki...abla yani:)))))wallahi doktorumda hariiika......

3 boyutluda herşeycikler gözüküyor...... seninkinden 5 gün büyük benimki...abla yani:)))))wallahi doktorumda hariiika......

allahmı söyletti yoksa cinsiyeti bellimiiiii..abla demişsinyaa...kızmı acaba dedimmmm...ama sanki dr.erkek dedi diye okumuştum bennn:uhm:

ya kafayı yemek üzereyim..kızımın ödevinde bir bilmece var ve yanıtını bulamadım....gıjık oldum...
sorulaj kumu denize ne demiş....?
bilen varsa yardımcı olurmusunuz kızlar.....off ya offff.....

ya kafayı yemek üzereyim..kızımın ödevinde bir bilmece var ve yanıtını bulamadım....gıjık oldum...

amanın......al beni götür uzaklara mı demiş....yoksa hava çok sıcak biraz serinlet beni mi? yada sürekli üstüme basıyorlar bunaldım vallahi mi?

amanın......al beni götür uzaklara mı demiş....yoksa hava çok sıcak biraz serinlet beni mi? yada sürekli üstüme basıyorlar bunaldım vallahi mi?

ya cnm okadar çok cvp varki düşününce..kesin komik bişey ama nee??alam ya ne sinir bi durumm nettede yokk cevabı...o değil baya soran var bu soruyuuu ama cvp yok.klava:

beni neden ıslatıp duruyorsun demiş ..... olabilir miCADIARZU:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…