2009 Ekim Anneleri

hoşgeldiniz kızlar bende buralardayım ama sarı yanmış benim ismimim yanında :))

ilkaycım napıyorsunuz

kızlar berdesiniz neden kimse bişi yazmıyo kızlarrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
Herkese merhabaaaaa,

Ya kızlar inanın forumda bizim gibi bir grup yoktur geldiğimden beri anca bitirebildim okumayı maşallah bir ara geyiğin gözüne vurmuşsunuz :roflol:cinsiyet tahminleri falan ilkaycığım yeni işin hayırlı olsun:sm_cool: Benimle çalışan arkadaş izne çıktı malum onun işler de bana kaldı ben bu keyifli muhabbetleri kaçırdım ama napalım kısmet bir süre sadece okuma modunda olurum sanırım

ılkaycığım tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim darısı başımıza inşallah
Nazyaz maşalah bitanem bebeğine benim de ikili taramada 3 boyutluya baktık ama bizim yaramaz çok geride olduğu için net poz vermedi bir dahaki randevuya inşallah...
Selin aramıza hoşgeldin canım

iyiyim gizemcim geldigimde kimse yazmiyordu diger topiklere goz attim biraz sonrada tv ye dalmisim diziye :)) sen neler yapiyorsun canim =?

jasmin , tesekkür canim , yeni isimi bende sevdim :))))))))))))
tahlilerim simdilik guzel hayirlisi olsun darisi basiniza amin tatlim

huhuhuuuuuuuuuuuuuuuuu komsuuuuuuuu komsuuuuuuuuuuuuu gizemmmmmmmmmmmm nurefsannnnnnnnnnn sesiniz neden cikmiyor sekerlerimmmmmmm

selam kizlar. naptiniz bakem? Ben bugun yemek yaptim biraz. kendime geldim. ama baklagillerden yaptigim icin esim sinir krizi gecirebilir kokudan :)))) 5 dakikada bir tuvaletteyim. ya aslinda boyle seyler yemesemde cok gaz oluyor bende kizlar sizde de var mi?

güldencim gaz olması normal bebiş baskı yapıyo ondan gazımız çok oluyo bide süt içiyoz ya oda yapıyo

ay gizos resmen basketbol topu gibi dolasiyorum butun gun. insan icine cikamiyorum bu yuzden. tutmakta istemiyorum bebise bisey yapar zannediyorum. sen neler yaptin bugun canim?

ii geceler kızlarr herkes mutlu herkez iyi ne güzel...bende mutluyum ama kızımın ödevleri dışında.....klava:
nazyazcım kızım 1.sınıfa gidiyor....:asigim:
Rockwell cnm bende lavaboyla kanka oldummm çok sinir bozucu ama son 4-5 gündür kankayızzkafamçokkarıştı

valla güldenccim bende biraz yürüyüşe çıktım ordan eşimin annnesine gittim bi yemek yedik geldik gene koltuğumdayım :)))

kızlar hepinizi öpüyorum ve uyumaya gidiyorumm...kendinize ii bakın...iii gecelerrrr...

lllallcim vallaha sorma hamileligin nasil gececegi belli oldu :)) Senin birde kizin var onunla ilgileniyorsun isin daha zor canim. ama ne guzel hayirlisiyla 2 evladin olacak. buyuyup giderler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…