2009 Ekim Anneleri

valla güldenccim bende biraz yürüyüşe çıktım ordan eşimin annnesine gittim bi yemek yedik geldik gene koltuğumdayım :)))

oh iyi yaptiniz canim. Baskasi yaptimi cok daha tatli oluyor yemek. Gec yazarsam kusura bakma komsunun kopegi kacmista esimi cagirdilar kopek ariyorlar onlara bakabilirim. hey allahim kaydirigubbakcemile3

oh iyi yaptiniz canim. Baskasi yaptimi cok daha tatli oluyor yemek. Gec yazarsam kusura bakma komsunun kopegi kacmista esimi cagirdilar kopek ariyorlar onlara bakabilirim. hey allahim kaydirigubbakcemile3

sen neler yaptın tatlım bugün

ben ne yapayim valla yemek yaptim iste 2-3 saatimi aldi. mutfagi temizledim. benim biraz temizlik hastaligim var da :)) azalttim ama doktora sordum ev islerifalan. aynen devam hic bozma dedi. evini supur toz al. hersey serbest dedi. cok daha iyi geciyormus normal dogum eger normal hayatina devam edersen. kopek bulunmus bu arada :))

aybikecim hosgeldin.

ama tatlım genede fazlaca yorma kendini nolur nolmaz üç ay çok önemli

vileda suyunu falan esim hazirliyor kaldiriyor. balkonu yikarkende sulari tasiyor bana sagolsun :))) onun disindakiler hafif zaten canim. keske ayda bir falan bi yardimci alabilsek ama burda cok pahali ve hic begenmiyorum yaptiklari isi. 5-6 saatine 150 dolar istiyorlarmis!!!

üff baya pahhallıymış yaa sizn orda ne bu böle yaa yalayarakmı yapıylar işi allah allah beter ama eşin yardımcı oluyırsa sorun yok beniimkide bi çok işi o yapıyor kıymamm

ya iste boyle cok pahali canim. izmirdeyken 50 milyon falan veriyorduk. aslinda ben yaparim evimin isini yani o zamanda yapiyordum sevmem baskasi yapsin tiklenirim :)) cok komik oluyorlar degil mi eslerimiz canim? yazik kiyamam. bena bi gulme geliyor bazen. elinde supurge falan :)) esimin annesi annanesi falan hep beraber bir arada oturmuslar evler yakinmis ve cok simartmislar esimi. bi tabak kaldirmaz firin nasil acilir blmez ama simdi ogrendi napsin :))

al şekerim benimkindende aynısı tek çocuk diye bir bardak su masada durur anne bana su versene dermiş ama şimdi bana servis yapıyo şaka giibi ama olsun hayat müşterek yapsın valla ben aslında yapmasını hiç anormal karşılamıyorum ama babamdan falan hiç görmedim ben aslen bitlisliyim eşim göçmen(boşnak) bizde erkek iş yapmaz genelde belki de ondan hoşuma gidiyo babamdan falan görmedim ya hoş geliyo :)

ya demin ben duş yaptımda banyodayken beyaz bi sıvı akıyo koyu bendenn normalmi bu acaba ???

Son düzenleme:
gizos benim babamda erzincanli yani bizde de erkekler asla is yapmaz. annem gocmen (yunanistan) bende hic mi hic aliskin degilim canim simdi bi tuhaf oluyorum :)) cocuk olunca daha da yardim edecekler ne guzel :)) Benim esim Amerikali bu arada canim. onlar aslinda genelde hep musterek hayat falan diye yetistiriliyorlar ama benimkini tam tersi yetistirmisler :))

valla süper bence şimdiki gençler hep yardımcı ne kadar duysam yardımcı allah nazardan saklasın kocişlerimizi

evet canim hep boyle yardimci olsunlar insallah :)) calismiyoruz evdeyiz diye yuklenmesinler. cunku gercekten evinde isi gucu bitmiyor hele bide cocuk olunca. resmen normal bi iste calisiyormus gibi. tabi erkeklerin sorumluluklari daha fazla.

kocişlerimizinde işleri çok zor tatlım ama allahta bizede destek oluyorlar bu aralar benimki bi hayli ilgisiz ama işimi gücmü yapıyor genede galiba babalık sendromu yaşıyo anlamadım neden bu halde devamlı mutsuz gibi

GÜnaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr topıĞı ben kapatmıŞım bende aÇtım kokoŞ hamıŞlerım benım bugÜn nasılsınız

günaydın bayanlarrrrr nasılsınızz
ben çok iyyim akşam bebeğimi gördük
büyümüş çok güzeldi 11+2 haftalıkmışız
ense kalınlığıda çok güsel dedi
bu akşam iş çıkışı ikili testimizi yaptırıcaz işallah oda güsel çıkar
bana folikasite devam et dedi 5.ayda vitamin ve demir hapı vericem
şimdi gerek yok bunlara her şey yolunda ilerliyo dedi
cinsiyet içinde daha çok var öğrenmeye dedi emin olmadan söylemicekmiş

canım günaydın tatlım çok sevindim bende bugün gideceğim doktora ondan bak sabahın bi köründe kalktım yatamadım heyecandan ay vala inş. bende hayırlı haberlerle gelirim

inş. acayip korkuyorum ben ya meleğimi hiç hissetmiyorum ben ondan içimde bi korkubi sıkıntı var ki anlatamm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…