2009 Ekim Anneleri

kızlar oylamaya sunuyorum, eşimle kavgalarımızın nedeni 2 isim hakkında iyi, kötü yorumlarınızı bekliyorum

kız ismi :ASYA
erkek ismi : HAKTAN

ben beğenmiyorum sizce nasıllar? eşim çok istiyo bunları ((

ben dun gittim canim
7+6 iken
bugun 8+0 im

ama kesede ufacik bisi var ama kalp atisi yok
doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi
ne yapacagimi bilmiyorum cok uzgunum

erkek ismi demir çok seviyorum emir isminide rüyamda gördüm eşimin adı ali aslında babasının adını koymakta istiyorum karasısız biraz

ama kız belli nillllllllllllllllllllldelikafadulden

eşimin adı hakanda, hakandan olma haktanmış :)))))))))))))))

elacımmm asya yine neysede haktanı beğenmedimm...birde isim koyarken okuluda düşünün arkadaşımın kızının ismi birgül..ama çocuklar virgül die dalga geçiolarmış..alem bu zamanki çocuklar.....:)

asya güsel bence elalı:)) ama haktan gıcık bence anlamı güzel ama ne bilim agır bi isim

yaa asya bana hani filmlerde olurya hep, besleme ismi gibi geliyo...
bide asya, avrupa, antartika diye dalga geçmezler mi?
evet haktanın anlamı ağır...

virgül mü:roflol::roflol: ay bu çocuklar çok alemsırnaşık şey
bakalım sonuna kadar zorlucam bu isimleri koydurmamak için :lepi:

cnm doktoruna sor belki sanada meyvesuyuna katablirsin der

evet canım sorucam inş. hiç bir seyi unutmadan eksiksiz sorarım bana 17sinde gittigimde 25 gun sonra gel dedi taaa ne zaman tekrar gidecem işte 10 nisana geliyor test için o gune denk geliyormus 25 gun dolmadan ben gidecem gene =)) ilaçı sormaya acaba ultrosana da alırmı :)) baş agrın felan olursa diye sagolsun minoset vermişti korkmadan kullanılabilirmiş hıı bide kalsiyumu vercekmisiniz diye ben mi sorsam gerek duyunca kendisimi verir

ben dun gittim canim
7+6 iken
bugun 8+0 im

ama kesede ufacik bisi var ama kalp atisi yok
doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi
ne yapacagimi bilmiyorum cok uzgunum

bende çok üzgünüm kötü düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan da hiç çıkmıyor inş. hayırlısıyla ikimizde görürüz bebeklerimizi karından bakıyorlar dimi sana

bi arkadaşım kıznın ismini maya koydu ay biz ne dalga geçtik o ne öle hamurmu mayalıcan die yinede koydu şimdi okulda ne dalga geçerler o kızcagızla ya

ben bugun yaptırdım umutsuzbahar çok şükür bebişim çok hareketliydi cumartesi çıkacak sonuçlar inşallah hepimizin temiz çıkar
inşallah çok iyi çıkar canm sonuçların. zaten ense kalınlığında bi sorun yoksa genelde kan da da bi risk çıkmıyormuş . bizde yok gibi ama hayırlısı genede bilemeyiz. o gün gelene kadar hep bi merak

oo isimlere geçilmiş ben erkekte kerem ismini beğeniyorum kızı düşünmedim daha

ahhh ahh pembecim o ismi bende çok seviyorumdayerimseniben eşim hevesimin içine etti, başına 2 harf koyarlarsa nolurmuş diyee:çok üzgünüm:

ayyy 2 saat uyuyayım dedim amma da çok muhabbet dönmüş buralarda yaaaaa, ne hareketliiii kaydirigubbakcemile5
ya ben isim konusunda bir türlü düşünemiyom heralde cinsiyet belli değil dieeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…