2009 Ekim Anneleri

fatoşum eki kelimenin sonuna değil bacım başına koy başınaa :))
birinci S

hamilelikden demekten nefret ediom zeynepcim ama öle....herzaman iyi olman dileğiyle cnmmmmyerimseniben
green olive hoşcakal cnm:a015:

sorma canım bizimki hamilelik hastalığı umarım kolay atlatırız...

Allah gonlunuze gore versin hayırlısını versin canım inş. saglıcakla kucagına alırsın :CüvCüv:

amin canım allah hepimizin gönlüne göre versin ...insan 2. değişik olsun istiyo tabi ama her zaman en önemlisi eli ayağı sağlıklı olsun gerisi boş...

:)))))))))))))))))))) paraŞÜtt dÜŞtÜÜÜÜ fatoŞun

acaba eşin boyle bir olaya sahitmi olmus mesela arkadasının ismi keremdide keremle boyle dalga mı geciyorlardı :)))))) kaydirigubbakcemile3 kızzz dusun dusun aklına gelmez insanın ama erkeklerin akılları calısıyor bu konulara :)))))

kizlar valla ha en sevdigim isimlerdendi kerem ve kerim. keremin önüne o ikisini koyunca cok kötü kerimin önünde s ve baska bi harf koyunca dahada fena oluyor

Sormaa yaa ben sÖler sÖlemez dedı Ölee, bende apıŞtım kaldı...
Zaten erkeklerın akılları beyınden Çok orda ÇalıŞıyo...

mesai bitti çıkıyorum kızlarrr, öptüm sizi ve meleklerinizi...

zeyneppp :)))))))))))))
zaten ben Sı yi dedimdi :)))))))))))))))))))))))))

ya kerim kerem isimlerinin manası da soylenişide cok gusell valla kim dalga gecerse carpılsın emi
kerim kerem istemeden veren cok lutufkar demekk ne derlerse desinler istiyorsam verirdim bu ismi olusuma ben mirac dusunuyorum ama kararsızım

ay ne güldüm kızlar ya kerem ismide güzeldi ama artık düşünmeyiz herhalde ne alem bu erkekler ya yok başına harf ekle falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…