yaa bende çook sabırsızlanıyodum ama görenmedim çünkü doktorun çocuğu hastalanmış ondan randevu iptal oldu orda böle bekleye kaldım çok bozuğum kızlar meleğimi göremedim yaaa bu nedenle detay yok yarın akaldı
ayy valla bende bekledim haber vericeksin diye bekliyorum neyse kısmet herseyde bir hayır vardırr kıss bu zamana kadar girmeden meraktan öldüm inan :)))))
ben hele sabahtan beri ağlıyom öle diyim size daha yeni toparladımda kendimi öle girdim nete ama yok yani böle sorumsuzluk olmaz yaa sabahtan haber ver demi saat 4 te randevum 3 te haber veriyolar lütfen hazırlan süslen püslen sonrada olana bak meleğimi görmek o kadar istiyordum ki yarın 4 buçuğa randeu verdi senağlama
son anda gitmistir belkide kadin canim. bende sinir oluyorum boyle seylere ve hepte beni bulur. ben ilk randevu esimin isi nedeniyle ileriye almak zorunda kalmistim sinir olmustum. Aglama canim olsun. kendini kurup sinirli gitme yarin randevuya canim.
yok yarin cikmaz artik. sabahtan ararsin olmazsa muaynaneyi doktor var degil mi bugun dersin. yok falan derlerse degistirirsin doktorunu canim. baska bi doktordan alirsin ultrason randevusu.
merhaba gizemcim moralini bozma insallah saglikla yarin gorursun guzel bebisini:)benim bi sonraki randevum nisan 7 de.ultrasona ancak 20.haftada girebilecegim en yakin galiba. Ben ikili testi yaptirmiyorum eger yaptirsaydim gorecektim bebisi ama neyse hayirlisi olsun:)...neseli neseli yazilarina devam et moralini bozma:)
neşeli değilim tatlım ama bugün hiç öle canım sıkılıyo ki kendimi öle hazırlamıştım ki kendimi meleğimi görmeye yolda eşime nolur sanki eve bizde bi ultrason alsak diye ağladım hergün baksam meleğime ama nerde inş. yarın görünce size gene neşeli şeyler yazarım
canım sıkma canını inş. yarın uzun uzun gosterir doktor sana bebişinde annesine el sallar inş :))) teyzesi sevsin onu bir bakarsın yarın sana cinsiyetinide soyler a.s.
üzmeee kendinii Şeniz
bir de sen anlattırsın bugunki yasadıklarını ona gore daha torpilli gostersin ilgilensin sende ne kadar uzuldugunu falan soyle daha uzun gostersin :))))))