evet çok ii biri green le
aynı doktora gidiyoruz biz şekerim aynı gün doğurcaz bu gidişle aynı doktor aynı hastane kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaslar iyi geceler dilerim , eve geleli fazla olmadi ve gun icerisinde giremedim , nasilsiniz ? umarim herkes iyidir keyifler yerindedir :)
geri sayfalara bakmak istemiyorum ((((( :))))))))))))) cunku icinden cikamiyorum yoksa ,ogle sonu tam giderken bir actim 15 dk icinde esim aradi hemen ciktim , merhaba bile diyemedim arkadaslara sonrada giremedim zaten , doktora gidecekti dun aksam bulcuk nasil gecti acaba ?
hosbuldum canim , nasilsin yine gece nobeti tutuyorsun tatlim benim gibi :)) bugun diziyi kacirdim disardaydim arkadaslarimiz ev tasiyor ogle sonu oraya gittik anca gelebildik pc den diziye bakiyordum arada bir buraya bakiyorum :))
a,selam rockwell canim iyiyim biraz yorgunum ama iyiyim sukur sen nasilsin ? bu arada rockwell ismi zor geliyor baska isim taksak sana veya varmi soyleyebilecegimiz ismin ?
eh yani 1 ay falan var seninkine. ama zaten gecen hafta gitmistin en sonuncusuna. Benimki 2 nisanda. biliyorsun biz daha ultrason falan goremedik. hatta bu randevuda bile yok. sadece kalp atisini dinleyecegiz insallah. biraz heyecanliyim o yuzden.
zaten bir dahakine yani ultrasonlu randevuya herhalde cinsiyet belli olur. isin kotu tarafi bebis gostermezse iyi o zaman 2 hafta sonra gel demiyorlar. ilk ultrason 4. ayda oluyor sonrasi 6. ayda falan galiba. doguma kadar denk gelmezse merakla bekliycez :))
evet gene kokoş hamiiş olarak gideyim demi bugün o kadar hazırlandım boşuna gitti ama inş. yarın herşey daha güzel olcek flaşhhhhhh flashhhhhh diye giriş yapcemmmmmmmmmmm:))))))9