2009 Ekim Anneleri

canımm benim uykum geldii opuyorum kocaman seni inş. yarın guzel haberlerini alcaz :))) kısmet olursaa bitanem hadi meleginle kendine cici bakk
annesi uzme bebişi senden cok etkilenirr bebişinide dusun a.s. 4 kez optumm :))

evet çok ii biri green le
aynı doktora gidiyoruz biz şekerim aynı gün doğurcaz bu gidişle aynı doktor aynı hastane kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ii geceler attlım allah rahatlık versin Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

merhaba arkadaslar iyi geceler dilerim , eve geleli fazla olmadi ve gun icerisinde giremedim , nasilsiniz ? umarim herkes iyidir keyifler yerindedir :)

geri sayfalara bakmak istemiyorum ((((( :))))))))))))) cunku icinden cikamiyorum yoksa ,ogle sonu tam giderken bir actim 15 dk icinde esim aradi hemen ciktim , merhaba bile diyemedim arkadaslara sonrada giremedim zaten , doktora gidecekti dun aksam bulcuk nasil gecti acaba ?

selam ilkaycim. nasilsin? bende bazen okuyamiyorum vallahi kafam allak bullak oluyor :)))

gizemcim nasilsin simdi? daha iyisindir insallah.

hosbuldum canim , nasilsin yine gece nobeti tutuyorsun tatlim benim gibi :)) bugun diziyi kacirdim disardaydim arkadaslarimiz ev tasiyor ogle sonu oraya gittik anca gelebildik pc den diziye bakiyordum arada bir buraya bakiyorum :))

a,selam rockwell canim iyiyim biraz yorgunum ama iyiyim sukur sen nasilsin ? bu arada rockwell ismi zor geliyor baska isim taksak sana veya varmi soyleyebilecegimiz ismin ?

ilkaycim aynen bende yaprak dokumunu izlemeye calisiyorum. Gulden diyebilirsin canim. ben bu nicki aldigimda boyle kullanilacagini bilemedim. :))

bir dahaki randevum 21 nisanda tatlim , yani daha cok var sanirim o gune kadar baya sabirsizlacagiz peki seninki ne zaman ?

gğldencim şimdi daha iyiyim deminkinden uyucam birazdan çok yoruldıum çok üzüldümmbugün ondan kalkıp yatsam daha ii olur gibime geliyor

eh yani 1 ay falan var seninkine. ama zaten gecen hafta gitmistin en sonuncusuna. Benimki 2 nisanda. biliyorsun biz daha ultrason falan goremedik. hatta bu randevuda bile yok. sadece kalp atisini dinleyecegiz insallah. biraz heyecanliyim o yuzden.

gizemcim tabi yatarsan toplarsin biraz kendini. sabah iyi bi sekilde uyanirsin ve yine hazirlanirsin bebisin icin. iyi geceler canim :))

zaten bir dahakine yani ultrasonlu randevuya herhalde cinsiyet belli olur. isin kotu tarafi bebis gostermezse iyi o zaman 2 hafta sonra gel demiyorlar. ilk ultrason 4. ayda oluyor sonrasi 6. ayda falan galiba. doguma kadar denk gelmezse merakla bekliycez :))

evet gene kokoş hamiiş olarak gideyim demi bugün o kadar hazırlandım boşuna gitti ama inş. yarın herşey daha güzel olcek flaşhhhhhh flashhhhhh diye giriş yapcemmmmmmmmmmm:))))))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…