Iyi ya ne güzel eger kizin olursa talibiniz çok olur :) bu arada bulantilarin basladimi?
canım hiç sorma nasılll bekliyorum baharı yazııı hergun dısarıya bakıyorum sanki gelmicekmiş gibi baharrr meyvelerii heleee en cok mevyelerde sabırsızlanıyorum valla bir meyva gordum ruyamda mevsimi yaz olan :)))) eşime nolur ara dedim aksam bulursa getirecekk
kızlar ya kola demeyin ben eskiden aşırı tüketirdim hamile olugumu ögreniğimden beri yasak koydum kimse kola alamaz diye çünkü görünce içmek istiyom geçen gün babam almış 1yudum içtim onlar gidince eşime döktürdüm evde olunca insanın canı istiyo hemen buarada kızlar isimler süper buarada esma ne güzel eşinle aynı fikirdesiniz benimki eski isimleri seviyomuşmuşta bitürlü benim sölediklerimi begenmiyo ama begendiricem artık benimde aklıma şimdilik selin,derin ve naz ismi geldi
:))))))))))
bulantılarım coktandır devam ediyor canım ama su sıralar azaldı gibi cok sukur demir ilacı kullanmazsam bir iki ogurme oluyor senin varmı bulantıların ?
çok sevmeme rağmen ne çay ne kahve içemiyorum hele kahve manyagıydım resmen sade içerdim nescafeyi şekersiz sütsüz ama ağzıma bile süremiyorum
bu aralar su ve taze sıkılmış meyve suyu tüketiyorum bebiş için
aa 11ci haftandasın nasıl kesilmemişBenim bulantilarim 8ci haftamda basladi ve ondan sonra haftada bir kere çikartmaya basladim. Son 2 haftadirda cok fenaydim yani bulanti + cikartmalar cok yogundu. Bulanti hapi içeli rahatladim sayilirdi ama dün hapi içmeme ragmen hem sabah hem aksam yine çikarttim. . Yani tam rahatliga kavusamadim ben benneyaptımki
aa 11ci haftandasın nasıl kesilmemiş( kacıncı haftada tamamen son buluyor acaba bitmesi gerekirdi bildigim kadarıyla senin inş. gecer bir an once canımm .. benim bide gun boyunca agzımda tat olmuyorr
Valla canim, arastirdigima göre 12-13.haftalarda kesilmesi lazimmis ama yinede herkesinki farkli olabiliyormus yani kesin birsey yok 9 ay boyunca devam edebilirmisde. Birde ilk hamileligi olanlarda daha yogun olurmus. Benimki ilk belkide ondandir diyorum ama bilemedigimiz bir çok neden vardir eminim. Insallah seninki benimki gibi olmaz cunki hayatim karariyor bazen evden disari çikamiyorum çogunlukla üstelik ögrenciyimde cok zor oluyor benim için esimde diyorki sanirim dogurunca kimseye göstermiceksin bu kadar zorluklar çekiyorsun diyo bende saten öyle yapacam evlendirmicemde yanimda dursun diyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar size bi şey sormak istiyorum şimdi ben hamile kaldıgım zamandan beri igne oluyorum sabah akşam şimdi ben hem tüp bebek yaptırdıgımız hastaneye gidiyorum hala +acil bişey oldugunda ve igneleri yazdırmak için yakınımdaki hastaneye gidiyorum kadındogumcuya tüp bebek dr. igneye devam dedi 3haftadaha sonra karar veririz belki keseriz dedi duruma göre 1haftası bitti şükürler olsun diger doktorda beni başından beri tanıyo biliyo gerek yok bukaar igneye bebek iyi kanaman yok içerde dedi günde 1taneye düşür dedi haftayada 2günde 1yapar 3ayın sonunda keseriz dedi arada kaldım ben ne yapsam sizce
ben buakşam ablama gideceğim çok sevdiğim bir yemek onu yapacak söylemem ama :ecrin_bebek:
hem onunda bebişi var 3 aylık onu seveceğim irem adı çok tatlı inş.
canlarım sonrada bizede gelecek eşimiz dostumuz bebiş sevmeyene güzel ya
berin cnm gelmişsinn...nasılsın???
cnm sonuçlarının ii çıkmasına çok sevindimm..darısı benim başımaaa......cuma günü alacağım sonuçlarımı allah izin verirsee...:Saruboceq:İyi akşamlar arkadaşlaaarr,
İşler o kadar yoğunki bugün ilk defa girebiliyorum eve yeni geldim daha bittim valla yorgunluktan
Biz bugün ikili test sonuçlarımızı aldık çok şükür hiç bir problem yok allah kimseye de vermez inşallah:Saruboceq:
Bu arada dünkü muhabbete istinaden eğer rivayet doğruysa hani şu free beta hcg le ilgili olan benim oğlum olması lazım:lepi:
ben geldim de sen yoksun canım iyiyim sen nasılsın bakıma.s.
İyi akşamlar arkadaşlaaarr,
İşler o kadar yoğunki bugün ilk defa girebiliyorum eve yeni geldim daha bittim valla yorgunluktan
Biz bugün ikili test sonuçlarımızı aldık çok şükür hiç bir problem yok allah kimseye de vermez inşallah:Saruboceq:
Bu arada dünkü muhabbete istinaden eğer rivayet doğruysa hani şu free beta hcg le ilgili olan benim oğlum olması lazım:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?