2009 Ekim Anneleri

çok sevmeme rağmen ne çay ne kahve içemiyorum hele kahve manyagıydım resmen sade içerdim nescafeyi şekersiz sütsüz ama ağzıma bile süremiyorum
bu aralar su ve taze sıkılmış meyve suyu tüketiyorum bebiş için

Iyi ya ne güzel eger kizin olursa talibiniz çok olur :) bu arada bulantilarin basladimi?

:))))))))))
bulantılarım coktandır devam ediyor canım ama su sıralar azaldı gibi cok sukur demir ilacı kullanmazsam bir iki ogurme oluyor senin varmı bulantıların ?

canlarım erkek 9 ay 10 gün beklermiş ama kızlar 1 hafta öncede doğabilirmiş doktor öyle söyledi bana aklınızda bulunsun .

aynen bende senin gibiyimmm ya bak ağzımın suyu aktı valla ayy neyse olanlarda hormonlu cnm yaaa en iyisi beklemekkkkk az kaldııı
meyveyi çok seviyorummm ben yaaa

evet cnm o konuda şanslıyım bizim en başından beri hamile kalmadan önce belirlemiştik aramızdaaa

:))))))))))
bulantılarım coktandır devam ediyor canım ama su sıralar azaldı gibi cok sukur demir ilacı kullanmazsam bir iki ogurme oluyor senin varmı bulantıların ?

Benim bulantilarim 8ci haftamda basladi ve ondan sonra haftada bir kere çikartmaya basladim. Son 2 haftadirda cok fenaydim yani bulanti + cikartmalar cok yogundu. Bulanti hapi içeli rahatladim sayilirdi ama dün hapi içmeme ragmen hem sabah hem aksam yine çikarttim. . Yani tam rahatliga kavusamadim ben benneyaptımki

en iyisini yapıyorsun canım benim bende sabrediyorum zaten normaldede yararlı bişi degil hergın içerdim var ulserde var bende mahvolurdu midem ama genede içerdim :))))) şimdi bebegi dusunuyoruzz kendimizi degil kaydirigubbakcemile5

aa 11ci haftandasın nasıl kesilmemiş ( kacıncı haftada tamamen son buluyor acaba bitmesi gerekirdi bildigim kadarıyla senin inş. gecer bir an once canımm .. benim bide gun boyunca agzımda tat olmuyorr

kızlar size bi şey sormak istiyorum şimdi ben hamile kaldıgım zamandan beri igne oluyorum sabah akşam şimdi ben hem tüp bebek yaptırdıgımız hastaneye gidiyorum hala +acil bişey oldugunda ve igneleri yazdırmak için yakınımdaki hastaneye gidiyorum kadındogumcuya tüp bebek dr. igneye devam dedi 3haftadaha sonra karar veririz belki keseriz dedi duruma göre 1haftası bitti şükürler olsun diger doktorda beni başından beri tanıyo biliyo gerek yok bukaar igneye bebek iyi kanaman yok içerde dedi günde 1taneye düşür dedi haftayada 2günde 1yapar 3ayın sonunda keseriz dedi arada kaldım ben ne yapsam sizce

aa 11ci haftandasın nasıl kesilmemiş ( kacıncı haftada tamamen son buluyor acaba bitmesi gerekirdi bildigim kadarıyla senin inş. gecer bir an once canımm .. benim bide gun boyunca agzımda tat olmuyorr

Valla canim, arastirdigima göre 12-13.haftalarda kesilmesi lazimmis ama yinede herkesinki farkli olabiliyormus yani kesin birsey yok 9 ay boyunca devam edebilirmisde. Birde ilk hamileligi olanlarda daha yogun olurmus. Benimki ilk belkide ondandir diyorum ama bilemedigimiz bir çok neden vardir eminim. Insallah seninki benimki gibi olmaz cunki hayatim karariyor bazen evden disari çikamiyorum çogunlukla üstelik ögrenciyimde cok zor oluyor benim için esimde diyorki sanirim dogurunca kimseye göstermiceksin bu kadar zorluklar çekiyorsun diyo bende saten öyle yapacam evlendirmicemde yanimda dursun diyorum kaydirigubbakcemile3

ben buakşam ablama gideceğim çok sevdiğim bir yemek onu yapacak söylemem ama :ecrin_bebek:
hem onunda bebişi var 3 aylık onu seveceğim irem adı çok tatlı inş.
canlarım sonrada bizede gelecek eşimiz dostumuz bebiş sevmeye ne güzel ya

inş. biter seninde bulantıların bazen cok oluyor öluyorum resmen sen hergun yasıyormussun ( 9 ay surmez umarım. bide ogrencisin demekk inş. bir an once gecerde sen rahatlarsın hamileligin tadını cıkarırsın :))

canım gercekten zor bir karar 2 doktorda ayrı seyler soylemiş yani ne desekk simdi onlar daha iyi bilirler ama seni iki arada bir derede bırakmaları olmaz hergun igne olmakta kolay degil yanii eger gercekten bu kadar igneye gerek yoksa yazık yanii keşke konun hakkında bilgi sahibi olsaydım yani seni tanıyan doktor bebek iyi kanaman yok dediyse niye diger doktor ısrarla vurulmanı istiyor sen sormadınmı doktoruna bebegin hala teklikedemi onun için mi hala bu kadar igne vurulman gerekmiş

benimde kız kardesim olsaydı ne guzel olurdu :)) afiyet olsun yarasın bebişine inş. irem bebişi benim yerimede sev kokla :))) ii aksamlarr cnmmm

İyi akşamlar arkadaşlaaarr,

İşler o kadar yoğunki bugün ilk defa girebiliyorum eve yeni geldim daha bittim valla yorgunluktan
Biz bugün ikili test sonuçlarımızı aldık çok şükür hiç bir problem yok allah kimseye de vermez inşallah:Saruboceq:

Bu arada dünkü muhabbete istinaden eğer rivayet doğruysa hani şu free beta hcg le ilgili olan benim oğlum olması lazım:lepi:

cnm sonuçlarının ii çıkmasına çok sevindimm..darısı benim başımaaa......cuma günü alacağım sonuçlarımı allah izin verirsee...:Saruboceq:
ben geldim de sen yoksun canım iyiyim sen nasılsın bakıma.s.

bende iim cnm ama bugün midem çok berbat....tam iim derken birden kötü olabiliorumm...ama geçicek biliorumm...bu arada iyi olmana sevindimmmyerimseniben

iyi aksamlar gozun aydın canım inş. darısı bizlere hiç bir problemimiz cıkmaz inş.

kızlar mrb kaç gündür giremiom çünkü bu mide bulantısı beni mahvedio halsizlik falan ne istersen var walla bende bu hafta kan testlerini yaptrıcam ben biraz geriden geliom ama napalım daha 9. haftamızdayız neyse belki ara ara girerim hepiniz kendinize ii bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…