2009 Ekim Anneleri

hamişler kız ismi düşünmüyomusunuz hiç belki eski sayfalarda vardır ama okuyamadım benim hiç aklıma gelmiyo hem anlamı güzel olsun hemde böle söylenişi falan varmı kızlar bildiğiniz düşündüğünüz

Merhaba guzel hamileler, oncelikte bebeklerini gorenlere gozun aydin ( buket ve handan ) insallah hersey guzel gider. Bana gelince, ilk baslarda tatlilardan tiksiniyordum yani hic canim cikolata, meyve, tatli, seker istemiyordu...bu aralarda portakal suyu, mandalina, greyfurt yani turuncgillerden birsey yersem mutlaka çikartiyorum midem kabul etmiyor onlari artik. Simdilerde canim hep cola çekiyor ve cikolata tatli seyleri yiyebiliyorum guzel guzel ama eksiler aklima gelince bile midem bulaniyor. Sizdede oluyormu boyle seyler.

kalemiti ben normalde içmiyordum kola hamileyken hiç içmem çok istediyse az birşey iç bari koca bardak içme ama

selam kizlar. gizem doktora gidecekti gelmedi herhalde daha.

papatyalim. bende ilk baslarda eksi sseyler istiyordum simdi hep tatli. cikolata tarzi seyler ozellikle. colayi pek canim istemiyor ama haftada 1-2 bardak icilebilir. kafein hesabi cok onemli. gunde 200mg kafeini gecmemesi gerekiyor toplam. hamilelerde yani. 1 bardak cay 75 mg sanirim kola ne kadar bilmiyorum. turk kahvesi cok sert oldugu icin cok kafeinli.

cnm ben ırmak nehir cemre düşünüyorum....yerimseniben

gizem daha gelmedi evet resim eklicem demişti en son fırsatı olmadı sanırım ben yemegimi koydum nasıl işkence geliyor su yemek yapma işi ((

Ben bu son hafta icinde 4-5 bardak kola içtim midem anca onu kabul ediyor içecekler arasindan galiba hem tatli olusu hemde gazli olusu iyi geliyor su fazla içemiyorum kendimi zorluyorum az bisey içmek için ya -tatlicadiarzu-

bende yaren ismini çok seviyorum eşimle isim konusunda hep aynı fikiriz erkek olursa yiğit düşünüyoruz...

bende simdi az bişi ictim kola... arada içiyorum ne yalan soyliim o kadar sevmiyorum kolayıda kahveyi cok arıyrum

vallaha ben kahveyi her sabah icerdim 2 fincan. nescafe. turk kahvesi gunde bir kere ama simdi kestim. kafeinsiz kahve aldim arada sirada onu iciyorum. burda herkes kolaya cok aliskin oldugu icin koladan pek kestirmiyorlar. gunde 1 bardak icen bile var.

bende simdi az bişi ictim kola... arada içiyorum ne yalan soyliim o kadar sevmiyorum kolayıda kahveyi cok arıyrum

ben öğrendiğimden beri içmiyorum arada bi içen birini görünce bi yudum alıyorum o kadarrr kızlar ya yaz gelseee ben yaz meyvelerini yemek istiyorum şimdi adlarını söylemim sizinde canınız çeker....:smiley-cool:

amaninnn ya herkes 11 12 haftalııkkk bebişimin bir suru abi ablaları var haftada olsa fark olmasını garipsiyorum nedense :))))))) sanki herkes aynı haftada hamiş kalmıs :)))

kalemiticim son aya gelindiginde haftalar cok fark etmiyor aslinda. kimisi 37. haftayi doldurdumu hazir oluyor doguma. yani bakalim gorecegiz :))

canım hiç sorma nasılll bekliyorum baharı yazııı hergun dısarıya bakıyorum sanki gelmicekmiş gibi baharrr meyvelerii heleee en cok mevyelerde sabırsızlanıyorum valla bir meyva gordum ruyamda mevsimi yaz olan :)))) eşime nolur ara dedim aksam bulursa getirecekk

amaninnn ya herkes 11 12 haftalııkkk bebişimin bir suru abi ablaları var haftada olsa fark olmasını garipsiyorum nedense :))))))) sanki herkes aynı haftada hamiş kalmıs :)))

Iyi ya ne güzel eger kizin olursa talibiniz çok olur :) bu arada bulantilarin basladimi?

kızlar ya kola demeyin ben eskiden aşırı tüketirdim hamile olugumu ögreniğimden beri yasak koydum kimse kola alamaz diye çünkü görünce içmek istiyom geçen gün babam almış 1yudum içtim onlar gidince eşime döktürdüm evde olunca insanın canı istiyo hemen buarada kızlar isimler süper buarada esma ne güzel eşinle aynı fikirdesiniz benimki eski isimleri seviyomuşmuşta bitürlü benim sölediklerimi begenmiyo ama begendiricem artık benimde aklıma şimdilik selin,derin ve naz ismi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…