2009 Ekim Anneleri

ayy kıslar az kalmış bebişleri görmeyeeeeeeeeee annelerine dans yapacaklar hazırlanıolardır şimdiiiiidelikafadulden

kızlar yuppi kızım olcagını ögrendim ikili testimiz oldu dün sonuç süperrrr herşeyimiz normal ve kızım çok hareketli elleri parmakları agzında emiyo sürekli gözlerinin yuvaları bile oluşmuş burun kemigi minicik parmaklarını saydık boyu 57mm olmuş kuzumun çok mutluyum pazarteside zeka testini alıcaz sonucu darısı sizlere çok mutluyum şükürler olsun çokkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım gozun aydın.bebisin kac haftalıktı?

musyassssss gözünayduın canım ya ççok sevindim kaç haftalıksın sölemiş doktorun bizimkiler sölemio yaaaaaaaa süper yaaaaaaaa maşallahhhhhhdelikafadulden

inşallah handancım inşallahh (amin)

yaa kızlar bişey dicem, benim midem epeydir sadace sabahları ilaç içerken bulanırdı ve kusardım...
dün akşam yemekten bikaç dakka sonra midem çok kötü bulandı, ve tüm yediklerimi çıkardım katı bişeyler yemiştim, çıkarırken çok zorlandım acı su boğazımı inanılmaz tahriş etti, yandı...
aradan yarım saat geçtikten sonrada böle karnımda, kasığımda gibi batma hissettim bikaç kez, korktum bebeğime bişy olmuşmudur diye, öle aklıma takılmışki sabah ezan okunurken uyandım ve aklıma geldi...
sizce kötü bişey olmuşmudur?

bende bugun ikili testin sonucunu alıcam.umarım bi sorun cıkmaz :Saruboceq:
bu arada ben cevap yazarken birden fazla alıntı yapamıorum. yani birden fazla kisinin yazıdıgına yorum yapmak istesem olmuo fisfisfis

musyas çok sevindim cnm, ilk kesin cinsiyet senden geldi haa maşallah size
Hadi gözün aydın:lepi:

kizzzzzzzz musyasssssssss cok sevindiimmm tatlimmm gözün aydinn hayirli olsuuuun! yaw tatlim ögrenmek icin biraz erken degilmi 12. hafta? hemde kizda? ayyy ne güüseellll tebriklerrr tatliim

inşallah temiz çıkar buketcimm hepimizinnnnnn

elalıcım bence bişey olmamıştır içini ferah tut tatlım kusmaktan bebişe ne olabilirki yani senin olumsuz düşüncelerin bebişini etkilio biliosun öle düşünme yarın göreceksin melegini dans yapacak

bu arada ablamında 2li testi temiz çıktı darısı başımıza:)

saol canım.sizinde gozunuz aydın.evet darısı basımıza insallah :1hug:
freebeta degerine bi bakayım kac cıkmıs:jeyyar:

kizz elalliiimm ajkuuum ne güzel iste niye korkuyorsunjkii?? hepsi herseyin normal oldugunu göstermiyormu zaten :))? karninda kasiginda batmalar ne güzel hissediyorsun rahim büyüor bebisin büyüyor o yüzden batiyor. banada oluyordu biliyorsun yatamiyordum agridian batmalardan doktor daha ne istiyorsun demisti:)). korkma yafruummm bebislerimiz hepsi cok iyi cok sükür onlar önce RABBIME sonra bize emanettt a.s.

ooyyy ne güselll ilk kızımızz gelioo..gözün aydın ciciiii....hihoyyytgünaydın kuzulaarrr naaperrrrr???

he bide elalı bizim haftamızda yani 13.haftasa baglar geriliomuş o yüzden kasık agrıları olabilirmiş bebeiş büyüyo die benimde sabahtan beri sag kasıgımda agrı var büyüyolar kıs:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…