tabii şunun şurasında bana 25 saat :)) sana 23 saat kaldı :)))
kızlar yuppi kızım olcagını ögrendim ikili testimiz oldu dün sonuç süperrrr herşeyimiz normal ve kızım çok hareketli elleri parmakları agzında emiyo sürekli gözlerinin yuvaları bile oluşmuş burun kemigi minicik parmaklarını saydık boyu 57mm olmuş kuzumun çok mutluyum pazarteside zeka testini alıcaz sonucu darısı sizlere çok mutluyum şükürler olsun çokkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlar yuppi kızım olcagını ögrendim ikili testimiz oldu dün sonuç süperrrr herşeyimiz normal ve kızım çok hareketli elleri parmakları agzında emiyo sürekli gözlerinin yuvaları bile oluşmuş burun kemigi minicik parmaklarını saydık boyu 57mm olmuş kuzumun çok mutluyum pazarteside zeka testini alıcaz sonucu darısı sizlere çok mutluyum şükürler olsun çokkkkkkkkkkkkkkkkkk
bende bugun ikili testin sonucunu alıcam.umarım bi sorun cıkmaz :Saruboceq:
bu arada ben cevap yazarken birden fazla alıntı yapamıorum. yani birden fazla kisinin yazıdıgına yorum yapmak istesem olmuo fisfisfis
canimm insallah sonuclar iyidir ne zaman alacaksin sonuclari?
inşallah temiz çıkar buketcimm hepimizinnnnnn
elalıcım bence bişey olmamıştır içini ferah tut tatlım kusmaktan bebişe ne olabilirki yani senin olumsuz düşüncelerin bebişini etkilio biliosun öle düşünme yarın göreceksin melegini dans yapacak
bu arada ablamında 2li testi temiz çıktı darısı başımıza:)
inşallah handancım inşallahh (amin)
yaa kızlar bişey dicem, benim midem epeydir sadace sabahları ilaç içerken bulanırdı ve kusardım...
dün akşam yemekten bikaç dakka sonra midem çok kötü bulandı, ve tüm yediklerimi çıkardım katı bişeyler yemiştim, çıkarırken çok zorlandım acı su boğazımı inanılmaz tahriş etti, yandı...
aradan yarım saat geçtikten sonrada böle karnımda, kasığımda gibi batma hissettim bikaç kez, korktum bebeğime bişy olmuşmudur diye, öle aklıma takılmışki sabah ezan okunurken uyandım ve aklıma geldi...
sizce kötü bişey olmuşmudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?