kıs musyas nie bişe yasmıosun kaç haftalıksında ögrendin cinsiyetini??
günaydinnn lallcimmm a.s. hosgeldin nasilsinnn?
vallahi kızlar dogrusu biz %80ri,skle gebeligimi sürdürüyodum ve şuan o pay %10a düştü ona çok sevindim şükürki atlattık riskimizi birazda olsa bebegimde çok saglıklı maşallah paşada gelse başüstüne prenseste gelse başüstüne ilk olcagı için gelene amennah yeterki gelsin çok özledik onu 3.melegşmşz dogarsa ilkimiz olcak onun için sevincimiz ayrı 4.aya ilk defa girdik ilk defa hareket ettigini gördük bebegimin ilk defa kalbini net duyduk bu süper bi duygu aglıyom yine yaaaa:)
vallahi kızlar dogrusu biz %80ri,skle gebeligimi sürdürüyodum ve şuan o pay %10a düştü ona çok sevindim şükürki atlattık riskimizi birazda olsa bebegimde çok saglıklı maşallah paşada gelse başüstüne prenseste gelse başüstüne ilk olcagı için gelene amennah yeterki gelsin çok özledik onu 3.melegşmşz dogarsa ilkimiz olcak onun için sevincimiz ayrı 4.aya ilk defa girdik ilk defa hareket ettigini gördük bebegimin ilk defa kalbini net duyduk bu süper bi duygu aglıyom yine yaaaa:)
kızlar öpüyorum hepini şimdi gitmem lazımm...kendinize iii bakınn....Şeniz
kız yüzde 50 biz diyoz o direk kız dedi erkek olsa bamya görürdü adamcagız hihihi yokki bamyası bizimkinin 10hafta sonra 3lü testimiz var ozaman size net bilgi veririm güzeller içim kız diyo yalan yok doktorda kız dedimusyas ilkay sana yazi tura atmismiydi?
ee musyascım zaten %50 kız olma şansı yok muu? kesin diğil yani...
kiz sonra pipi görmiyesin %50 biraz az degilmi :))
he he normaldede %50 kız %50 erkek olur.senin dr uyanıkmıs kaydirigubbakcemile3
musyas cım zaten %50 kız %50 erkek olma şansı var...başka bir ihtimal yokki....dr.baya zekiymişşş...:roflol::roflol:
musyas canım ne güzel şüphelide olsa dr cinsiyet hakkında bir fikrini söylemiş...bu arada ben dilek hanımada murat hanımada gitmişliğim var ikisinide tanıyorum...ağer benim dr söylemezsse 1 hafta sonra dilek hanıma gider sorarım...ayyy çok heycanlandım...yalan yok bende kız istiyorum ama erkek hissediyorum...hayırlısı...
musyas canım ne güzel şüphelide olsa dr cinsiyet hakkında bir fikrini söylemiş...bu arada ben dilek hanımada murat hanımada gitmişliğim var ikisinide tanıyorum...ağer benim dr söylemezsse 1 hafta sonra dilek hanıma gider sorarım...ayyy çok heycanlandım...yalan yok bende kız istiyorum ama erkek hissediyorum...hayırlısı...
belli heycanli oldugunnnnnnnnnnnn kac senelik adami ettin karuuu ahahahahhahaah murat hanim hee ahahahaha
hayırlısı olsun kuzum saglıkla kucagına alırsın inşallah evet ikiside süper doktor ben çerkezköyden istanbula onların isimlerini alarak geldim çok memenunum burda kalıyom annemde 2aydır süper doktorlar yoksa düşmüştü bubebek çerkezköyde önlem nedir bilmiyo doktorlar düşerse can sagolsun diyolar ama burdakiler işini ehli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?