2009 Ekim Anneleri

elalııı musyas kız isityomuş yaaaaaaaa %50 ihtimali %100 gibihissediyo benceeee :)
Allah gönlüne göre versin inşallahhh onun ve herkesinnnn

şuan yeni daha vajina oluşmuş cnm tepe yane oluşmuş erkek olsa testislerini görürdüm bu kız dedi ama ben yüzde 50pay veriyim sen kızım die sev anla dedi :9

11+5 oluyorum 6 N I S A N D A gerci biliyom benim doktor görse bile demez gicik adam. eger bana 6 nisanda 4 hafta sonra randevü verirse olmaz diyecem iki hafta sonra istiyom diyecem banane daha gec gelmem :dilcikar: yok öyleee hem 14. haftama girecem cinsiyeti belli olacak hemde 16. haftamda gidecem hee pisiiik, olmaz. kabul etmem simdiden alistriyom kizlar doktora diyecegimi ehehehehe. 20 nisanda tekrar isticem randevü yoksa catlarim .adam yok derse acile gitmezsem ne olim

vallahi kızlar dogrusu biz %80ri,skle gebeligimi sürdürüyodum ve şuan o pay %10a düştü ona çok sevindim şükürki atlattık riskimizi birazda olsa bebegimde çok saglıklı maşallah paşada gelse başüstüne prenseste gelse başüstüne ilk olcagı için gelene amennah yeterki gelsin çok özledik onu 3.melegşmşz dogarsa ilkimiz olcak onun için sevincimiz ayrı 4.aya ilk defa girdik ilk defa hareket ettigini gördük bebegimin ilk defa kalbini net duyduk bu süper bi duygu aglıyom yine yaaaa:)

musyas cım zaten %50 kız %50 erkek olma şansı var...başka bir ihtimal yokki....dr.baya zekiymişşş...:roflol::roflol:

riskinin azalması çok güzel cnmmmm.....sağlıcakla kucağına alman dileğiyle bebişini:ecrin_bebek:...

kızlar öpüyorum hepini şimdi gitmem lazımm...kendinize iii bakınn....Şeniz

oyy oyy canim beniiim ne güzel bak bu israrli birakmadi seni insallahda birakmaz. hayirlisi tatlim korkma insallah hepimiz bebisleirmizi saglikla dünyaya getirecez

musyas ilkay sana yazi tura atmismiydi?
kız yüzde 50 biz diyoz o direk kız dedi erkek olsa bamya görürdü adamcagız hihihi yokki bamyası bizimkinin 10hafta sonra 3lü testimiz var ozaman size net bilgi veririm güzeller içim kız diyo yalan yok doktorda kız dedikaydirigubbakcemile3

musyas canım ne güzel şüphelide olsa dr cinsiyet hakkında bir fikrini söylemiş...bu arada ben dilek hanımada murat beyede gitmişliğim var ikisinide tanıyorum...ağer benim dr söylemezsse 1 hafta sonra dilek hanıma gider sorarım...ayyy çok heycanlandım...yalan yok bende kız istiyorum ama erkek hissediyorum...hayırlısı...

Son düzenleme:
saolun canlarım benim ben ilk defa topige yazabiliyoım bişiler ötekilerde 3ayda bırakmıştı yavrularım yarı yolda beni ama bıdıgım inatçı tutundu anasına bırakmıcak rabbimin izniylede inşallah vallahi bi dogsun sag salim adagım var adak kesicem allahın izniyle canlarım

ee musyascım zaten %50 kız olma şansı yok muu? kesin diğil yani...

kiz sonra pipi görmiyesin %50 biraz az degilmi :))

he he normaldede %50 kız %50 erkek olur.senin dr uyanıkmıs kaydirigubbakcemile3

musyas cım zaten %50 kız %50 erkek olma şansı var...başka bir ihtimal yokki....dr.baya zekiymişşş...:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

belli heycanli oldugunnnnnnnnnnnn kac senelik adami ettin karuuu ahahahahhahaah murat hanim hee ahahahaha

hayırlısı olsun kuzum saglıkla kucagına alırsın inşallah evet ikiside süper doktor ben çerkezköyden istanbula onların isimlerini alarak geldim çok memenunum burda kalıyom annemde 2aydır süper doktorlar yoksa düşmüştü bubebek çerkezköyde önlem nedir bilmiyo doktorlar düşerse can sagolsun diyolar ama burdakiler işini ehli

belli heycanli oldugunnnnnnnnnnnn kac senelik adami ettin karuuu ahahahahhahaah murat hanim hee ahahahaha

:roflol::roflol::roflol: küccük bir yanlışlık olmuş hemen düzelteyim...

evet canım dr lar iyi fakat hastane çok kalabalık dr a muayene olmak için orda bayağı bir bekliyorsun...ama memnunsan sorun yok...

evet kuzum bekliyon ama murat bey çok detaylı inceliyo sorular soruyo ve tetkikleri tam bi uzman alanında ben çok memnunum keşke 2gebeliktede buraya gwelseydim 3.ye kısmet oldu şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…