inşallah temiz çıkar buketcimm hepimizinnnnnn
elalıcım bence bişey olmamıştır içini ferah tut tatlım kusmaktan bebişe ne olabilirki yani senin olumsuz düşüncelerin bebişini etkilio biliosun öle düşünme yarın göreceksin melegini dans yapacak
bu arada ablamında 2li testi temiz çıktı darısı başımıza:)
kizz elalliiimm ajkuuum ne güzel iste niye korkuyorsunjkii?? hepsi herseyin normal oldugunu göstermiyormu zaten :))? karninda kasiginda batmalar ne güzel hissediyorsun rahim büyüor bebisin büyüyor o yüzden batiyor. banada oluyordu biliyorsun yatamiyordum agridian batmalardan doktor daha ne istiyorsun demisti:)). korkma yafruummm bebislerimiz hepsi cok iyi cok sükür onlar önce RABBIME sonra bize emanettt a.s.
zuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mucuxx
musyas kiz senin doktorun kim ahahah tr de olsam hemen ona giderdim valla ahahha
he bide elalı bizim haftamızda yani 13.haftasa baglar geriliomuş o yüzden kasık agrıları olabilirmiş bebeiş büyüyo die benimde sabahtan beri sag kasıgımda agrı var büyüyolar kıs:)
günaydun tatluuummmm.Şeniz.naaperrrr
kızlar yuppi kızım olcagını ögrendim ikili testimiz oldu dün sonuç süperrrr herşeyimiz normal ve kızım çok hareketli elleri parmakları agzında emiyo sürekli gözlerinin yuvaları bile oluşmuş burun kemigi minicik parmaklarını saydık boyu 57mm olmuş kuzumun çok mutluyum pazarteside zeka testini alıcaz sonucu darısı sizlere çok mutluyum şükürler olsun çokkkkkkkkkkkkkkkkkk
günaydın kızlar.........
canimmm cok sükür rabbime iyiyimmm sen nasilsinn?? bu son 4 gündür her sabah kalktigimda gögüslerimi elliyemiyorum artik resmen sizliyorlar yan yatamiyorum cok aciyolar :S sizliyor resmen
ayh ewet yan yatarken acıyoo....ben de iiyim canım da 4-5 gündür bulantılarım geri geldi...zorluyo beni...ama şükürr iyiyimmmm
musyas kiz senin doktorun kim ahahah tr de olsam hemen ona giderdim valla ahahha
canım %50kız dedi benim kız haftasından bihafta büyük çıktı bide güzel beslenmiş maşallah dedi ilaçlarımıda erkekn başlamıştım folik asiti filan 4ay önceden başlamıştım tahmini yüzde 50kız yane dedi tam belli değil ama dogrusu bende kız istiyodum hihi inşallah hepinizin sonuçları güzel çıkar boyu kilosu mesane boyu göz yuvarları minicik kolları parmak sayısı herşey netti cnm cinsiyeti 3
aydan itibaren ögrenebiliyon eger gösterirse minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?