2009 Ekim Anneleri

doğru sölüyosun cnm, bi an aklıma öle kötü şeyler geldi işte :çok üzgünüm: herşey Allahtan, hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:
gözünüz aydın cnm ablna için, darısı sanada inşallahyerimseniben

fatoşcum biliyom öle batmalar normalde, sanki biraz değişik gibi oldu sanki böle bıçak batmış gibi hafiftenkafamçokkarıştı panik yaptın iştee:a015:
Rabbim meleklerimiz korusun:Saruboceq:

musyas kiz senin doktorun kim ahahah tr de olsam hemen ona giderdim valla ahahha

merakluu delüüülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

he bide elalı bizim haftamızda yani 13.haftasa baglar geriliomuş o yüzden kasık agrıları olabilirmiş bebeiş büyüyo die benimde sabahtan beri sag kasıgımda agrı var büyüyolar kıs:)

ayy büyüsünler yavrularımız sağlıklaa inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın zuzuuuuuuuuu

ya bende heyecan yaptım ha gene banada deseler kızınız yada oglunuz olacak aboww ne heyecanlıııkaydirigubbakcemile3

cnm gözünaydın...allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kızınııı

canimmm cok sükür rabbime iyiyimmm sen nasilsinn?? bu son 4 gündür her sabah kalktigimda gögüslerimi elliyemiyorum artik resmen sizliyorlar yan yatamiyorum cok aciyolar :S sizliyor resmen

ayh ewet yan yatarken acıyoo....ben de iiyim canım da 4-5 gündür bulantılarım geri geldi...zorluyo beni...ama şükürr iyiyimmmm

musyasssssssssssssss kiz bilerekmi yapiyon catlatmakmi istiyon sen beniii yazsanaaaa nasil gördü hemen helede kizda? kizlarda gec belli olurddu hani?? helede 12. haftada zar zor belli oluyordu hani ve yanilma payi varmi? ne dedi sana 100% yüz mü :))

canım %50kız dedi benim kız haftasından bihafta büyük çıktı bide güzel beslenmiş maşallah dedi ilaçlarımıda erkekn başlamıştım folik asiti filan 4ay önceden başlamıştım tahmini yüzde 50kız yane dedi tam belli değil ama dogrusu bende kız istiyodum hihi inşallah hepinizin sonuçları güzel çıkar boyu kilosu mesane boyu göz yuvarları minicik kolları parmak sayısı herşey netti cnm cinsiyeti 3
aydan itibaren ögrenebiliyon eger gösterirse minik

ayh ewet yan yatarken acıyoo....ben de iiyim canım da 4-5 gündür bulantılarım geri geldi...zorluyo beni...ama şükürr iyiyimmmm

oyy cnim benim gececek yakinda bulantilar insallah. ben bi 8. haftada migdem bulandi 1bucuk hafta felan sürdü. simdi migdem hic bulanmiyor ya sadece arada.. ama cikarmiyorum. bi gögüslerimden karnimdan bide ultrasondan anliyorum hamis oldugumu :)))

ee musyascım zaten %50 kız olma şansı yok muu? kesin diğil yani...

he he normaldede %50 kız %50 erkek olur.senin dr uyanıkmıs kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…