2009 Ekim Anneleri

evet musyasçım murat bey uzun uzun bakıyo hatta biz ilk gittiğimizde bu adam içerde hastalarına napıyo acaba deyip gülmüştük:))) giren çıkmıyodu çünkü:)

elalııı musyas kız isityomuş yaaaaaaaa %50 ihtimali %100 gibihissediyo benceeee :)
Allah gönlüne göre versin inşallahhh onun ve herkesinnnn

amin cnm Allah hepimizin gönlüne göre versin, yeterki sağlıklı olsunlarda cinsiyet fark etmezyerimseniben

inşallah bu meleğin seni yarı yolda bırakmayacak, seninle sağlıklı bi şekilde sonuna kadar gidecek cnm, Allahın izniyle...

saolun canlarım benim hepinizden allah razı olsun rabbim hepimizin yüzünü sonuna kadar güldürsün inşallah

kıslarrr eltim dogum yaptııı sezeryanla 3,600 gr ogluşu olduuuuuuuu darısı başımızaaaaadelikafadulden

maşalahh..Allah sağlıklı uzun ömürler wersin..kızıımm sizin sülalenin de ne çalışkan senesiymiş maşallah..ablan hamişş sen hamişş eltin doğurdu..way anasını:))))

sorma zuzucum aynen öle 2009 bizim yılımız oldu herkes birbirini takip etti keşke bende adanada olsaydım yaaa çok heyecanlıı delikafadulden

ayyyyyyyyy kızlar bi haber dahaaaaaaa ablamın oglu olacakmışşşşşşşşşş şimdi doktor sölemişşşşşşşşşdelikafadulden

evet canım ilk bebek erkek istiodu zaten hep oglum olacak diodu gönlüne göre oldu

ablam hep kustu ekşi yediii bende hiç kusmadım ekşi yiyemedm şimdi benimde kızımmı olucak acabaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))

handan bugün flaşhaber gibisin haaa, hadi hayırlı olsun hepsi için :))))

handancimmmmmmmmmmmmmmmm gözünüz aydin dadluuum simdi okuduumm ohhh bu sene sizin vallaaa masalllahhh pit pit doguruyorlar :)). hayirli olsun canim beniiim. benim arkadasimda hamile kaldigindan beri cok feci kustu ici disina cikti kusmaktan lavobodan cikamadi ve halen kusuyor ve cok ama cok eksi yedi ve halen yiyorrr... p.tesi doktor kiz olacagini acikladi :))

selammm kızlar masallah sabahtan beriii bol muhabbet yapmıssın :))))))
napıosunuz nasılsınız ???

yaa fatoş hiç belli olmuo kıs baksana böle şelere asla inanmam artık ablama hep kız dedik çünkü kilo aldı genişledi yanlamasına hep kustu ekşi ekşi limonları yedi ne bilim hep kız belirtileriyidi:)))) bende haftaya gidicem yaaa çatlarımm ona sölediyse banada sölerr:)))))))

günaaaydııın.......handancım hayırlı olsun her ikiside......sen kızmı istiyorsun erkek mi?

handanim valla bende inanmiyorum tek bildigim hepsi hurafe. rabbim hayirlisini versin saglikli olsun baska bisey istemiyorum ama meraktanda catliyorum niye yalan diyim hehe. ben limonu severdim simdi limonu görür görmez bögürmeye basliyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…