elalııı musyas kız isityomuş yaaaaaaaa %50 ihtimali %100 gibihissediyo benceeee :)
Allah gönlüne göre versin inşallahhh onun ve herkesinnnn
saolun canlarım benim ben ilk defa topige yazabiliyoım bişiler ötekilerde 3ayda bırakmıştı yavrularım yarı yolda beni ama bıdıgım inatçı tutundu anasına bırakmıcak rabbimin izniylede inşallah vallahi bi dogsun sag salim adagım var adak kesicem allahın izniyle canlarım
saolun canlarım benim hepinizden allah razı olsun rabbim hepimizin yüzünü sonuna kadar güldürsün inşallahamin cnm Allah hepimizin gönlüne göre versin, yeterki sağlıklı olsunlarda cinsiyet fark etmezyerimseniben
inşallah bu meleğin seni yarı yolda bırakmayacak, seninle sağlıklı bi şekilde sonuna kadar gidecek cnm, Allahın izniyle...
kıslarrr eltim dogum yaptııı sezeryanla 3,600 gr ogluşu olduuuuuuuu darısı başımızaaaaadelikafadulden
sorma zuzucum aynen öle 2009 bizim yılımız oldu herkes birbirini takip etti keşke bende adanada olsaydım yaaa çok heyecanlıı delikafadulden
ayyyyyyyyy kızlar bi haber dahaaaaaaa ablamın oglu olacakmışşşşşşşşşş şimdi doktor sölemişşşşşşşşşdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?