2009 Ekim Anneleri

ne enkaza ne helikopterdekilere hala ulaşılamadı canım..insanın diyesi gelmiyo ama tipi warmış..dün öğleden sonra oldu kaza (((

aa çok üzüdüm işallah bişey olmamaıştır kimseye kızada yazık hamile hamile üzgüntü yaşıyo Allah kolaylık versin işallah herkes iyidir

merhaba kızlar...bulantılarım arttı.ititce hiç gıremedım nete. az önce ebnd ehaberlerde ,izledım haberım bıle yoktu.. kım hamıleymıs.kısa zamnaad ulasırlar insalalah...
bu arada bulantı için bilezik alan rakadaslar vardı ..adı neydı o bilezıgın bılen varsa yazsın lütfen dayanamıyorum artık benneyaptımki

alooooo, pişttttttttttt, hiihooooooooooooo ne bu yaaaaaaaaaaaa...................
bugün bu topiğin nesi var:mymeka::mymeka::mymeka:
geveze meveze derken noldu bölee yaa çok sessisiz bugün, hadi canlanın:sm_cool:

nisacım ben bilmiyorum o bileziği hiçde duymadım cnm...
bikaç hafta sonra azalcak bulantıların, bebeğini düşün mutlu ol, doğunca popişinden ısırıp alırsın intikamını :)))

merhaba arkadaşlar en son girdiğimden beri sayfa almış başını gitmiş :) bende 12+1 günlük hamileyim cinsiyetini bilmiyorum

kımse cevap vermıyor bana gecmişi okuyorum maasalalah 200 sayfa gıtmısını...şimdi nerelere gıttınız

benim işim çıktı nisasumcum hiçbi bilgim yok canım dediklerin hakkında inşallah en kısa zamanda geçer tatlım ya geçmiş olsun

merhaba hamişler ben aranıza yeni katıldım bende ekim annesi olcam inşallah hepinize sağlıklı hamilelikler....:

selam kizlar biz karnimizi doyurup geldik ton baligina düskünlügüm gittikce dahada cok artiyor :S. bende hic duymadim o bilezigi.. gecer yakinda cnaim benim
aussie hosgeldin aramizaa memnun oldumm

ya kizlar ilkay nerelerde

selam kuzularr...yeni hamişşlerimis gelmiş hoşgelmişlerrr..accık annatın bakiim kendinizi de tanıyalım sizii..nası bilezikmiş ay o hiç duymadım..bitsin artıkın demi şu bulantılar..sıkıldııkkkkk

YENı ARKADAŞLAR HOŞGELDıNıZZZZZZ

fatoşş okudunmu yazdıgımı ablamın freebetası 34 çıktı 50 nin altnda erkekmiş ya bu tuttu kızz:)) bakalım bizim kaç çıkacak

YENİ ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZZZZZZ

fatoşş okudunmu yazdıgımı ablamın freebetası 34 çıktı 50 nin altnda erkekmiş ya bu tuttu kızz:)) bakalım bizim kaç çıkacak

kiz bana gicik kapacan sonunda hep hevesini kiriyorum emmeee bi^topicte okumustum birininki 14 mü ne cikmisti kizmis ahhaahahhahahaahaha handan beni furacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…