2009 Ekim Anneleri

zuzuuuuuuuuummm hic migdem bulanmadi yaaa bende bi anormallikmi var anlamadim gitti. 8. haftada az basladi ara ara bir bucuk hafta sürdü. ama böyle cokkk acayip diyecegim kadar degil günde bikeremi ne. baskada hic olmadi

selam kizlar biz karnimizi doyurup geldik ton baligina düskünlügüm gittikce dahada cok artiyor :S. bende hic duymadim o bilezigi.. gecer yakinda cnaim benim
aussie hosgeldin aramizaa memnun oldumm

ya kizlar ilkay nerelerde

ton balığı tüketmemek gerenk diye duymuştum ama ben??

müneccil ilkayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gördüm seniii ordasiiin gel daaa

kaç gündür düzeltmiyim diorum diorum ama yok dayanamıyciiimmm..müneccil diil nan o müneccimmmmlülülülülülü

kıs kiminin tutuo kiminin tutmuomuş işte buda hurafe aslında hahahah ablamın tuttu ama banane bananeeeee:jeyyar:

zuzuuuuuuuuummm hic migdem bulanmadi yaaa bende bi anormallikmi var anlamadim gitti. 8. haftada az basladi ara ara bir bucuk hafta sürdü. ama böyle cokkk acayip diyecegim kadar degil günde bikeremi ne. baskada hic olmadi

yawrucum ne güsel işte keyfini çıkarrr...aa aranıyo bu kız he:))))

kıs fatoşşş ona bakarsan benim 1 kere bile bulantım olmadı hamileyim diyebilecegim hiç bişeyim olmadı sadece uyku oldu biraz bide baş agrısı:ecrin_bebek:

Kızlar ekim annesi olarak bebişimle bana da yer var mı?

olmazmı kuzum hoşgeldin:1hug:

merhaba hamişler ben aranıza yeni katıldım bende ekim annesi olcam inşallah hepinize sağlıklı hamilelikler....:

sende hoşgeldin cnm, hala çoğalıyoruz a.s.

selam kizlar biz karnimizi doyurup geldik ton baligina düskünlügüm gittikce dahada cok artiyor :S. bende hic duymadim o bilezigi.. gecer yakinda cnaim benim
cnm ton balığı çok yememek gerekirmişcokacimcoook

müneccil ilkayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gördüm seniii ordasiiin gel daaa

münencim demek istedin herhalsengözlerimebaksanab

:1no2:

ton balığı tüketmemek gerenk diye duymuştum ama ben??

kaç gündür düzeltmiyim diorum diorum ama yok dayanamıyciiimmm..müneccil diil nan o müneccimmmmlülülülülülü

hahahahahha ajkummm benim dilim her lafa dönmüyor :S:S:S:S mesela 21 senedir kalorifere KALUAFER derdim esimle tanisinca dilim dönmeye basladi :))))))))) yani bazi kelimeleri anlamlarini felan bilyorum diyorum ama ya o L yi N yada M yi L felan yapiyom iste napam

handan bugün bayağı havadis vermişsin gözün aydın canım bebiş gelmiş ablanınkide erkekmiş bakalım seninki ne olacak kızmı erkekmi?

fatos tonbaligini konserve olanindan mi yiyorsun konservede satilan baliklardan yemeyin doktor beni uyardi onun icine bir madde koyuyorlarmis oda bebege zarari varmis bilginize

:) tabi tanıtalım kendimizi 22 yaşındayım ilk hamileliğim doğru düzgün bir bulantım olmadı 2-3 kere çıkardım sadece o kadar ekşi kesinlikle yiyemiyorum midemi kaynatıyor tatlı delisiyim herkes erkek diyo ama ben kız diyorum iştte hepsi bu kadar :)

evet pempecim hareketli bi gün olduu:)) teşekkür ederim canım hayırlısı bakalım bizim göbişten ne çıkacak:))

olmazmı kuzum hoşgeldin:1hug:

sende hoşgeldin cnm, hala çoğalıyoruz a.s.

cnm ton balığı çok yememek gerekirmişcokacimcoook

münencim demek istedin herhalsengözlerimebaksanab

hayır hayatımm münencim de demek istemedi müneccim demek istedi kaydirigubbakcemile3ayhh süpersinis al fatoşu wur elalıya olayı hihoyyytlülülülülülü

delü kaydirigubbakcemile3

QUOTE=ZuZuu;5936790]hayır hayatımm münencim de demek istemedi müneccim demek istedi kaydirigubbakcemile3ayhh süpersinis al fatoşu wur elalıya olayı hihoyyytlülülülülülü

delü kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: allahtan zuzum var hee elalim yoksa bana yanlis ögretecen muahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…