hayır hayatımm münencim de demek istemedi müneccim demek istedi kaydirigubbakcemile3ayhh süpersinis al fatoşu wur elalıya olayı hihoyyytlülülülülülü
:dilcikar::dilcikar::dilcikar: çok bilmiş zuzu:dilcikar:
valla ne yalan sölim ben hep münencim diyodum:roflol:
al zuzuyu vur googla orda da müneccimmişkaydirigubbakcemile3
cumartesi alıcam fatoşşşş
QUOTE=ZuZuu;5936790]hayır hayatımm münencim de demek istemedi müneccim demek istedi kaydirigubbakcemile3ayhh süpersinis al fatoşu wur elalıya olayı hihoyyytlülülülülülü
delü kaydirigubbakcemile3
hayır hayatımm münencim de demek istemedi müneccim demek istedi kaydirigubbakcemile3ayhh süpersinis al fatoşu wur elalıya olayı hihoyyytlülülülülülü
hahahahahahahah yani elalim ayip sana evli barkli kadinsin cocugun olacak müneccim i bilmiyorsun rezilll seniii
yok ekmek arasi varya paketlenmis hazir onlardan aliyom bazen ama dayanamiyom
kıs fatoş cumartesi 3 de alıcam sonuçları ama c.tesi çalışmıom pazartesi yazarım hemen canım :)))
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: allahtan zuzum var hee elalim yoksa bana yanlis ögretecen muahahahha
sormaa yaa sert kayaya çarptıklaelaelaelaelae pardon zuzuyakaydirigubbakcemile3
al işte pançita da bulanmıyomuş..ne fenasınız yaa gel de kıskanmaaagamyoncuiremsu hihoyyyt
kızlar topic ne kadar hızlı ilerliyor boyle, ben de takip edemeyenlerdenim :)). herkese merhaba. fatos, hazır gıda çok fazla tuketmemeye calıs bence canım. ozellikle o sandvic arasında yesillik varsa dikkat etmeli.. danıstıgım bir doktorun esi yeni dogum yapmıs ve ben esimi hazır gıda tuketmemesi icin uyarmıstım dedi. ayrıca dısarıda yemek yenecek yerleri de cok iyi secmeli. konserve urunler tavsiye edilmiyor bildigim kadarıyla, ton balıgı haftada 180 gr. kadar tuketilmek kosuluyla serbestmis. sebebi buyuk balıkların daha fazla civa ihtiva etmesi. civa bebeklerimizin beyin hücrelerine zarar veriyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?