2009 Ekim Anneleri

al işte pançita da bulanmıyomuş..ne fenasınız yaa gel de kıskanmaaagamyoncuiremsu hihoyyyt

kızlar ben uydurdum acaba bu bilezık işini ama hatırlıyorum bulantı için bilezık..yınede tesekkur ederım herkese.. artık bende yemek yemek ıstıyorum.. yıyemıyorm..sabah cokaz kek yedım onuda cıkardım..dahada yemedım bırsey.. üzüyor benı yıyememek... yıyebılıyorsanız yıyın bol bol kızlar

QUOTE=ZuZuu;5936790]hayır hayatımm münencim de demek istemedi müneccim demek istedi kaydirigubbakcemile3ayhh süpersinis al fatoşu wur elalıya olayı hihoyyytlülülülülülü

delü kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: allahtan zuzum var hee elalim yoksa bana yanlis ögretecen muahahahha[/QUOTE]

sormaa yaa sert kayaya çarptıklaelaelaelaelae pardon zuzuyakaydirigubbakcemile3

yok ekmek arasi varya paketlenmis hazir onlardan aliyom bazen ama dayanamiyom

kızlar topic ne kadar hızlı ilerliyor boyle, ben de takip edemeyenlerdenim :)). herkese merhaba. fatos, hazır gıda çok fazla tuketmemeye calıs bence canım. ozellikle o sandvic arasında yesillik varsa dikkat etmeli.. danıstıgım bir doktorun esi yeni dogum yapmıs ve ben esimi hazır gıda tuketmemesi icin uyarmıstım dedi. ayrıca dısarıda yemek yenecek yerleri de cok iyi secmeli. konserve urunler tavsiye edilmiyor bildigim kadarıyla, ton balıgı haftada 180 gr. kadar tuketilmek kosuluyla serbestmis. sebebi buyuk balıkların daha fazla civa ihtiva etmesi. civa bebeklerimizin beyin hücrelerine zarar veriyormus.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Şeniz

arkadaşlar nerdesiniz ya...ben geldim diyemi gittiniz bu bebiş beni çok alıngan yaptı zaten alıncam ama..

hosgeldin dadlumm nasislin? valla canim bir ton baliginij cekiyordu ahanda oda gitti.. aslinda canim neler cekiyorda benim mevsimi degil az kaldi ama burda bakkala ismarladik en erken nisnain ortasinda geliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…