2009 Ekim Anneleri

nurefsan cıgım birsey yıyemek ve bulnatı benı üzüyor. bulnatı bileziği vardı onunda adını hatırlmıyorumki?

ben onu gece gorurum :)))))))beklicemm artık geceleri giriyor dun ben cıkmısım o girmiş

aklima geldide cidden kizlar bu hamilelik acayip bisey. kuzenimin kaynanasi anlatiyorduda enisteme hamileyken kadin evde ciceklerin topraklari ona öyle güzel geliyormus ki. resmen toprak yiyormus. düsünsenize hazir yemek. :))))

Selam millet,

Handancım, musyascım gözünüz aydın ne güzel haberler böylekaydirigubbakcemile3
Pançita, Aussie siz de hoşgeldiniz aramıza kızlar...a.s.
Vallahi ekimdeki doğum oranlarında patlama yaşanacak :))))))
Ben bugün kötüyüm kızlar canım sıkkın çok işim var, çalışmak istemiyorum, çok sinirliyim yaamirmirmirmir

kanunen yüzde yüz calistigin yer sana mecbur iki gün iznini vermeye. haftasonu olmuyorsa haftga ici. resepsiyondaki kadin gitti mecbur yeni biri gelene kadar ben gectim öne.. o yüzden c.tesi ünleri calismam lzaim. ülee bacum olsun allah nasip ederse az kaldi.

kocisim öglen aldi beni bugün yemek yedik bide gül getirmis cok duygulandim :) seviyorummm leyyynnn diye haykirasim geliyo bazen hehe

somon balıgını tek geçerimm balıklar alemindeee:)))))))

bak ne güzel dedin..somon balığı harika birşey handan omega 3 açısından çok zengin, üstelik de az yağlı bir balık. gel gör ki ben bir türlü sevemedim. ilaç niyetine yiyorum vallahi. haftada 300 gr. kızlar yiyelim akıllı olsun bebelerimiz :)). bu arada hergün 1 avuç kara üzümkurusu ve haftada bir mercimek..

hoşbulduk arkadaşlar ama benim bi problemim var
kendı yazdıgımdan snra sizinkileri göremiyorum buluncaya kadar bayagı zaman gecıyor yardımınıza ihtiyacım var

nisasum seni cok iyi anliyorum berbat bir durum ben 2 hafta cektim yeni yeni kendime geliyorum .kek agir kacmistir senin ilk once firinlanmis kuru ekmekle bir ogunde sadece 1 dilim baslayip yavas yavas haslanmis sebzeye gecmen gerekiyor haslanmis patates havuc brokoli ...surekli kustugumuz icin midemiz bozuluyor bu yuzden hamur isleri (pasta,borek,kek),kizartlamar ve et agir geliyor `biliyorm istahin yok ve ne yesen cikariyorsun ama su ictigin muddetce sorun yok eger su hic icemiyorsan ozamn kotu .azar azar yudumlarla su icmeye calis.birde limon,kivi,salatalik,yumurta gibi seyler tketme bunlarda agir geliyor

artık bende yemek yemek ıstıyorum.. yıyemıyorm..sabah cokaz kek yedım onuda cıkardım..dahada yemedım bırsey.. üzüyor benı yıyememek... yıyebılıyorsanız yıyın bol bol kızlar

nurefsan cıgım birsey yıyemek ve bulnatı benı üzüyor. bulnatı bileziği vardı onunda adını hatırlmıyorumki?

[

evet cashmircim katılıyorum sana bende her pazar somon pişiriyorum fırında mis gibi haftada 3 kere rahat mercimek çorbası içiyorum zaten süt yogurtta yiyorum ceviz fındık elimden geleni yapıyorum hayırlısı artık

kızlar neye bakıyosunuz ikili testte bende yaptırdım yeni ama sadece ultrason sonucunu aldım kan sonucunu daha almadım

hoşbulduk arkadaşlar ama benim bi problemim var
kendı yazdıgımdan snra sizinkileri göremiyorum buluncaya kadar bayagı zaman gecıyor yardımınıza ihtiyacım var

sık sık f5'e bas..sık sık diyorum çünkü çok gewezeyis sürekli yeni mesajlar geliyooo...

pançitacım denenmemiş yöntem kalmadı inan..yok anam bulantıya çözüm...

kuzular ben kaçıyorum kardişim gelicek..öporum hepinisi..görüşürüssss

öpüldün canim a.s. görüsürük kendine iyi bakkk yorma kendiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…