2009 Ekim Anneleri

Arkadaşlar beni listeden çıkarırmısınız, bebeğimi kaybettimsenağlama Allah silere göstermez inş.senağlama

cnm çok geçmiş olsun allah sabır versin...:çok üzgünüm:en kısa zamanda tekrar bebişin olması dileğiylee:Saruboceq:

pardon kızlar biraz işim vardı.. doğal tohum bulamazsanız arkadaşlar bekleyeceksiniiiiiizzz :)). ben de zor buldum vallahi amerika' da zor be kuzum ben sana yollayayım burdan hah hah

bende de oldu ama bendemi bilmiyorum sankı esım degıstı artık ilgilenmıyo sankı artık herseyı cok basıt goruyo anlamıyorum bende çok aglıyorum cok üzülüyorum of of

pardon kızlar biraz işim vardı.. doğal tohum bulamazsanız arkadaşlar bekleyeceksiniiiiiizzz :)). ben de zor buldum vallahi amerika' da zor be kuzum ben sana yollayayım burdan hah hah

Hosgeldin canim burda birseylerin dogalini bulmak zor fasulye nohut olmazmi denesem :)) hahahaha

hadi ya işlh anlaşılır çünkü gidip bişiler almak istiyorum bebeğime:)

hepimiz sabırsızlıkla öğrenmeyi bekliyoruz canım, yalnız değilsin .. insan her ne kadar önce sağlıklı olsun diyorsa da merak etmekten alıkoyamıyor kendini :Saruboceq: ben kız istiyorum ama sanırım erkek olacak :))

evet fatmacım cok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş cennette bı melek seni bekliyor inşallah özel degılse sebeb neymiş cnm ya

canım benim ya ne kadarlık evlisinki?? ben 5 aya bugün girdim.çok yeniyim daha haliyle daha alışamadan bişerylere böle bi ruh halinin içinde buldum kendişmi.

slm kizlar ben geri geldim, Ödevimde var yarin için grup çalismamiz varda. Ama yattigim yerden kalkmak istemiyorum bogazim aciyor yaniyor. kendimi iyi hissetmiyorum. Sizler nasilsiniz

valla ben kıız hissediıorum ama çin takvminde erkek dio ya sağlıklı olsun deriz ama cinsiyetinide bilsek nolcakki:))) çok merak ediorum.ninni dinlio annesiyle bebeim:)))

hoşgeldin papatya gecmiş olsun bu arada bende de var 3 gündür boğazım acıyo geceleri tıkanıyorum yeşil çay içmeye basladım

bende de oldu ama bendemi bilmiyorum sankı esım degıstı artık ilgilenmıyo sankı artık herseyı cok basıt goruyo anlamıyorum bende çok aglıyorum cok üzülüyorum of of

canım benim yaa uzulme :dance: bilakis eşin daha itina gösteriyordur herseye eminim..sendendir o... hormonların sebep

hoşgeldin papatya gecmiş olsun bu arada bende de var 3 gündür boğazım acıyo geceleri tıkanıyorum yeşil çay içmeye basladım

Saol canim, ama yesil çay'in bebege zararli oldugunu okumustum bir ara netten. Bende hamile olmadan önce almistim tam içecekken hamile oldugumu Ögrendigim içim arastirmistim. IStersen bir arastir cok fazlada içme derim ne olur ne olmaz.

ama korkuyorum hep böyle sürecek dıye ben herseye alınıyorum 5 dk iyiyiz 1 saat limonı resmen cocuk gibi küsüyoruz

oo muhabet baya koyu yerimseniben

nisacım doğum çizelgesinineden yapamadınki...ilkaycımm sana hazırlamıştı demi...?

ama korkuyorum hep böyle sürecek dıye ben herseye alınıyorum 5 dk iyiyiz 1 saat limonı resmen cocuk gibi küsüyoruz

sürmez kuzum yaaa merak etme sen.. zaten bebeğiniz geldiğinde hayırlısıyla, vaktiniz olmayacak küsmeye.. bir süre sonra senin hormonlar da düzene girecek zaten..

bu arada çay konusunda papatyalım' a katılıyorum.. bitki çaylarını kullanırken internetten araştırmanı tavsiye ederim..

canım evliliğin ilk iki yılında böyle şeyler çok normal...üzme kendini..gerekirse bu durumu eşinle paylaş ..rahatsızlığını dile getir....inanki senin ruh halinden bebişde etkileniyor...eşine bunuda söyle bence damardan girrryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…