2009 Ekim Anneleri

of ya yarama bastınız ağlarım ben şimdi bende 5 aylık evliyim biz zaten küsüyorduk birde benim bu durumum çıkınca herşei, üstüme alınıyorum...eşim le uzaklaşçaz diye korkuyorum bazen o kadar çok destek oluyorki çok mutlu oluyorum bazende yüzüme bakmıyor gibi gelio beni anlamadıını dşünüyorum iş yapamıyorum yemek yapamıyorum nolcak halim ya((

nisacım son regli gününü ekle tekrar deniyelim...belki bu sefer oluryerimseniben

dilse2009 üzülme canim bende ev isi falan yapmayali cok oldu su anda heryer toz içinde ama kalkip temizleyesim hic gelmiyor, saolsun esim vakit buldugunda haftada 1 veya 2 kere süpürge tutuyor. Yemek konusuna gelincede kolay seyler yap,kahvaltilik, makarna, çorba...kendini yorma ve netten hamilelikle iligi sitelere esinle beraber girinki oda anlasin nasil bir durumda oldugunu.

ne varmış halinde canım aşkolsun.. ne güzel bebek bekliyorsun.. senelerce uğraşıp bu mutluluğu tadamayanlar var. eşin de sen de bunun kıymetini bilmelisiniz... ilk 3 ay yorgun hissetmen çok normal.. gevşe sen de biraz..herşey çok güzel olacak kızlar, güzel düşünün.. sebep hormonlaaaaarrrr...:lepi:

ya bazen yanıma yaklaşıo midem diip kaçıorum en ufak kokuya hassasım e dışardan gelio oda iiki bi hamilesin dio beni ağlatıo sanki ben üzülmüorum bu duruma içim kan ağlıo( ama elimde deil çok bulaNIO midem

evi bosverin de beslenmeye biraz dikkat.. 2. trimester daha onemli tabii ama siz yine de sebze meyve yemeye calısın.. yemek yapmak icin zorlayın sadece kendinizi.. hep kahvaltı makarna olmaz klava:

Onlarin hormonlari altust olmuyorki nerden bilsinler olan kadina oluyor tabi hamilelikte insan daha bir hassaslasiyor daha cok ilgi bekliyor bence bu cok dogal simariklik falan degil hamilelik cok farkli

cnm üzülme geçer hepsi:1hug: hamilelek döneminde insan daha da duygusallaşıyor....
cnm ankarada nerdesin sen?

evi bosverin de beslenmeye biraz dikkat.. 2. trimester daha onemli tabii ama siz yine de sebze meyve yemeye calısın.. yemek yapmak icin zorlayın sadece kendinizi.. hep kahvaltı makarna olmaz klava:

korktum kiz nereme vurdun :)) valla insanin midesi kotu olunca hic bisey yapmak istemiyo...ben saliverdim kendimi midem iyilesinceye kadar boyle gider artik en kolayindan seyler hazirlayip yiyoruz esimle...napalim kimsemiz yemek pisirip getirmiyor bazilarini çok imreniyorum senağlamasenağlamasenağlama

arkadslar benım hamileliğim cok rahat gecıyo allaha şükür bunu bıldıgı için şimdi artık bişey desem kokuyo falan desem sana bişey olmaz demesıne getırıyo lafı acıkca demiyo ama bende sinir oluyorum elimde deil ama haksızmıyım bende taş degılımkı içimde değişik bişey var anlatamıyorum iyiki siz varsınız

kızlar ii akşamlar...acaip uyku bastı..öptüm hepinizi.....
yarın için şans dileyin..ikili test sonucum için 10,20de randevum var....inşlah iyi çıkarrr.......

papatyam imrenme hiç valla bbbbbeni kayınvalıdem hergün yemeğe cağırıyodu halada cagırıyo ama ben 1.randevuma esım gelemedı anladım elınde degıldı 2.kez gitcektık ordanda baska yerlere gıtcektık dun kayınvalıdem görümcemin çocuğunuda alıp tutturmzmı bızde gelcez dıye cıldırdım bide benim son dk haberım oluyo biz sözde esimle yemege gıtcektık aradım doktoru randevuyu cumaya aldım haksızmıyım kızlar ilk defa size anlatıyorum anlatacak baska kımsem yok dünden berı sinirden cıldırdım resmen

vurmadım kıyamam bebek var :))).. bebeğin sağlığı için değil bu söylediğim, anneden her ihtiyacını gideriyor şu dönemde.. ama senden gidiyor, hem makarna ve kahvaltılık ağır gelebilir midene.. senin için söyledim kuzum ama sen de haklısın tabii.. bulantın varsa yapamazsın.

nisannur senide anliyorum canim, benim öyle sorunum olmuyor çunki esimin ailesi türkiyede ne yardimlari nede zararlari dokunuyor bana. Kendi ailemden için diyorum yani ne bilim insan biraz ilgi bekliyor yani hic ilgisiz degiller ama ne bilim belki ben cok ilgi istiyorumdur. Sanada kolay kelsin canim sende haklisin yalniz kalmak istediginiz birgun oyle rahatsiz etmis olmalari uzucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…