tmm cnm arastırırım hiç duymamıstım ben saol söylediğin için
of ya yarama bastınız ağlarım ben şimdibende 5 aylık evliyim biz zaten küsüyorduk birde benim bu durumum çıkınca herşei, üstüme alınıyorum...eşim le uzaklaşçaz diye korkuyorum bazen o kadar çok destek oluyorki çok mutlu oluyorum bazende yüzüme bakmıyor gibi gelio beni anlamadıını dşünüyorum iş yapamıyorum yemek yapamıyorum nolcak halim ya ((
dilse2009 üzülme canim bende ev isi falan yapmayali cok oldu su anda heryer toz içinde ama kalkip temizleyesim hic gelmiyor, saolsun esim vakit buldugunda haftada 1 veya 2 kere süpürge tutuyor. Yemek konusuna gelincede kolay seyler yap,kahvaltilik, makarna, çorba...kendini yorma ve netten hamilelikle iligi sitelere esinle beraber girinki oda anlasin nasil bir durumda oldugunu.
ya bazen yanıma yaklaşıo midem diip kaçıorum en ufak kokuya hassasım e dışardan gelio oda iiki bi hamilesin dio beni ağlatıo sanki ben üzülmüorum bu duruma içim kan ağlıo( ama elimde deil çok bulaNIO midem
ya bazen yanıma yaklaşıo midem diip kaçıorum en ufak kokuya hassasım e dışardan gelio oda iiki bi hamilesin dio beni ağlatıo sanki ben üzülmüorum bu duruma içim kan ağlıo( ama elimde deil çok bulaNIO midem
evi bosverin de beslenmeye biraz dikkat.. 2. trimester daha onemli tabii ama siz yine de sebze meyve yemeye calısın.. yemek yapmak icin zorlayın sadece kendinizi.. hep kahvaltı makarna olmazklava:
ankda çankayadayım canım sen??
korktum kiz nereme vurdun :)) valla insanin midesi kotu olunca hic bisey yapmak istemiyo...ben saliverdim kendimi midem iyilesinceye kadar boyle gider artik en kolayindan seyler hazirlayip yiyoruz esimle...napalim kimsemiz yemek pisirip getirmiyor bazilarini çok imreniyorum senağlamasenağlamasenağlama
bende basınevlerindeyim-keçiören...
kızlar ii akşamlar...acaip uyku bastı..öptüm hepinizi.....
yarın için şans dileyin..ikili test sonucum için 10,20de randevum var....inşlah iyi çıkarrr.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?