2009 Ekim Anneleri

sat 27 aralık bildiğim tarih bu yüzden 4 ekm dedi ama ben 12 hafta deil 9 haftalığım bu yüzxden 3 haFTA sora yapçam sanırım doğumu oda sanırım 23 ekim falan seninki peki??bende 9+3 yada 9+4üm

sat 27 aralık bildiğim tarih bu yüzden 4 ekm dedi ama ben 12 hafta deil 9 haftalığım bu yüzxden 3 haFTA sora yapçam sanırım doğumu oda sanırım 23 ekim falan seninki peki??bende 9+3 yada 9+4üm

Ben son adet tarihim 19 Ocak tahmini dogumda 26 ekim gorunuyor simdilik

hmm hayırlısı olsun canım hiç test falan yapıldımı ben 13 nisanda gitçem dr uma bekliyorum bakalım

o adresi doğum kilo kontrolü olan yere yazıcam ve değişiklikleri kaydet dicem baska napcam bunları yaptım

hmm hayırlısı olsun canım hiç test falan yapıldımı ben 13 nisanda gitçem dr uma bekliyorum bakalım

Ben 7+3 ken gittim ilk defa ultrasona girdim bebegin kalp atisini gorduk dinletmedi.
3 gun sonrada laboratuara gonderdi 5 tup kan aldilar benden ama neden aldilar bilmiyorum kani alan hemsire de daha cok kan alacagiz dedi sana hic test yapilmadi degilmi cunku eger 13 nisanda gideceksen 2 li test yaparlar sana sanirim

ben 7+4ken gittim bebeği gördük kan aldılar 4 tüp guatr kan değeri folik asit vs vs vs bakıldı herşey normal ii çıktı allaha şükür.13 nisanda bakalım napçak? işlh cinsiyeti belli olur bebeğimin

ben 7+4ken gittim bebeği gördük kan aldılar 4 tüp guatr kan değeri folik asit vs vs vs bakıldı herşey normal ii çıktı allaha şükür.13 nisanda bakalım napçak? işlh cinsiyeti belli olur bebeğimin

Insallah tam belli olmayabilir ama doktor 2 li test sonucuna gore cikan degerlerden tahmin edebiliyormus oyle diyordu burdaki kizlar

evet canım değişmeler oldu ben çok ağlıyorum artık eşim daha az ilgilenio gibi gelio yada ben daha çok ilgi istiyorum:))) çok alınganım.beni anlasınlar istiyorum ama olmuo

hadi ya işlh anlaşılır çünkü gidip bişiler almak istiyorum bebeğime:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…