2009 Ekim Anneleri

başarıya giden yolda herşey mübahtır kızlar.. rezil olmak da :roflol:
hem ne var canım allah allaaaah deney yapacağım dersiniz hah hah hah

olur canım ne olacakki? sen sorsan yada dogal olsund ıye kecegız falan desen:))))))))))))))))))))

yok olsada ne dıyıp lacagız ki ondanada :) ısraılın tohumu olsun yemıycezkı nasılsa

Cashmir askim ben ABD deyim burda biraz zor bulurum gibime geliyor birde hibritle gercegi ben anlamam nasil anlayacagim farki ne

slm hamişler nasılsınız bakalım?? bulantılarım o kadar çok arttıki nete giremez oldum artık geçmio ya bişi de yiyemiyorum bebeğinin kıpırtısını hisseden var mı ya yada kıpırtı gibi kramp gibi sn lik şeyler

ultrasonda dagınık gözükürse kız top gıbı gözürse oglanmıs.. 5 kere dogum yapmıs 3 kere düşürmüş bırı dedı ama nasıl olacak bılmıyorum

Selam Dilse hosgeldin bendede arada mide bulantilari oluyor bazen midem bulanir gibi oluyor bende kramp oluyor bu aralar ama birden ayaga kalkinca sabahlari oluyor genelde birde hep sol kasigim agriyor

ultrasonda dagınık gözükürse kız top gıbı gözürse oglanmıs.. 5 kere dogum yapmıs 3 kere düşürmüş bırı dedı ama nasıl olacak bılmıyorum

Nasil kiz anlamadim.Daginik derken boyle elleri kollari acik yayilmismi hahahahha ben simdi ultrason goruntusune baktim daginikta degil topluda degil :)))

bulantılar bi garip oldu artık. sol kasık ağrısı kız bebeğe işaretmiş öle der eskiler:)))

ben 9 hafta yım ama gününü şuan bilmiyorum saymayı bıraktım:)) ve ben kız hissediyorum ama çin takviminde erkek çıkıo bilmiyorum artık. bulantılarım çok azdı benim sonradan yaklaşık bi haftadır çok fena oldum(

Cin takvimi bendede erkek diyor cinsityetler belli olsada birkac bisey alsak hevesleniyorum magazalarda bebek kiyafetleri takiliyor hep gozume ama alamiyorum

bende 9. hafta 3 gunlugum.Senin son adet tarihin ne belki senle ayniyizdir

canım sat 27 aralık ama benim ocakta bida oldu ocaktaki tarihi hatırlamıyorum.benimki düzensizdi yeni evliyim evlenince düzenim bozuldu.ve evliliğimin 3. ayında hamile kaldım.

canım sat 27 aralık ama benim ocakta bida oldu ocaktaki tarihi hatırlamıyorum.benimki düzensizdi yeni evliyim evlenince düzenim bozuldu.ve evliliğimin 3. ayında hamile kaldım.

Sanlisin sen 3. ayda hamilelik ne guzel yillarca deneyenler var masallah allah tamamina erdirsin canim.

tahmini dogum tarihin ne doktor ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…