2009 Ekim Anneleri

ayyy çok şekerdi yaa baka baka doyamadım evet öle güzel dans ediyorduku baya hareketli olacak birazda inat :))) benim gibi aynı doktor bi döndüremedi çok inat bi bebek olcak dedi ama müthişti yaa 15 dakika izledik onu elini bacaklarını herşeyi ile tam maanasıyla karşımızdaydı

güldencimmmmmmmmmmmmmmmmm bebişimi gördüm bennnnnnnnnnnnn süprizzzzz

karnindanmi bakti

herşey çok güzel çıktı yaın bakalım ikili test nasıl çıkcak teyzeleri minnoşum çok şeker yaklaşık 8 gr daha

selam kizlar.

gizos cok tebrikleeeeeer canim. Sonunda gordun bebisini. agladigina degmedi dun. Kiz gibi duruyor sanirim. hayirlisi canim. darisi benim basima simdi :))

ya kizlar benin canim yemeklerde cok kotu kola istiyor kendimi zorluyorum ama bazen artik dayanamayip yemekte acip 3-4 yudum aliyorum siz ne iciyosunuz yemekte

ben cıkıyorum teyzeler bizim uykumuz geldı gunduzde uyumadık yarın doktor amcanın yanınada gıtcez formumuzda olmamız lazım herkesı öptüm iyi geceler teyzeler ve kardeşler:bbo:

selam hosgeldin sen ne zaman kontrole gidecektin nisan 11 miydi

selam canim. benim randevu 2 nisan. 2li test icin kan falan verilecek o gun sanirim. kalp atisini dinleyecekmisiz. insallah hersey yolunda gider. :CüvCüv: buarada bana dogum yapacagim hasteney register yapmami soylediler. sana da boyle bi sey soylediler mi? onceden insurance bilgilerini falan istiyorlar. rezervasyon gibi birsey. senin randevun 11inde degil mi?

vallahi ben surekli su iciyorum. sabah aksam :)) kolayi disardayken iciyorum. restoranda falan su alayim demek olmuyor ayrica canimda istiyor :)) yani haftada 1-2 bardak iciyorum yalan yok. zaten burda kolaya cok tolorans var. alisik bunyeler. ama abartmamak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…