ben cıkıyorum teyzeler bizim uykumuz geldı gunduzde uyumadık yarın doktor amcanın yanınada gıtcez formumuzda olmamız lazım herkesı öptüm iyi geceler teyzeler ve kardeşler:bbo:
selam canim. benim randevu 2 nisan. 2li test icin kan falan verilecek o gun sanirim. kalp atisini dinleyecekmisiz. insallah hersey yolunda gider. :CüvCüv: buarada bana dogum yapacagim hasteney register yapmami soylediler. sana da boyle bi sey soylediler mi? onceden insurance bilgilerini falan istiyorlar. rezervasyon gibi birsey. senin randevun 11inde degil mi?
ya kizlar benin canim yemeklerde cok kotu kola istiyor kendimi zorluyorum ama bazen artik dayanamayip yemekte acip 3-4 yudum aliyorum siz ne iciyosunuz yemekte
vallahi ben surekli su iciyorum. sabah aksam :)) kolayi disardayken iciyorum. restoranda falan su alayim demek olmuyor ayrica canimda istiyor :)) yani haftada 1-2 bardak iciyorum yalan yok. zaten burda kolaya cok tolorans var. alisik bunyeler. ama abartmamak lazim.
Ne guzel az kalmis ay sonuna geldik nerdeyse insallah hersey yolunda gider,Benim randevum nisan 9 da 12. haftaya girmis olacagim.Benden bu ay 5 tup kan aldilar canim artik neye bakacaklarsa birde hemsire daha cok kan alacagiz bu baslangic dedi.Bana hastane icin simdilik bisey demediler sadece ilk form doldurduklarinda sordular bende henuz bilmiyorum dedim acelesi yok dediler.20. haftada 3 boyutlu ultrasona girecekmisim hastanede sadece o kadar o da sanirim bebegin cinsiyeti icin
Saol canim icimi rahatlattin kola icince sanki sigara icmis gibi pismanlik hissediyorum cunku turkiyedeki doktorlar kola ve sigara kensinlikle diyor bebegin direk kesesine giren elenemeyecek kadar ufak maddeler oldugu icin bebegin beslendigi kordondan direk bebege geliyormus ama napayim dayanamiyorum ben sigara gibi kola bagimlisiyim cocuklugumdan beri hemde.Su anda su icemiyorum uyandigimdan beri 2 bardak ictim oda zorla normaldede su icen biri degilimdir zaten
Saol canim icimi rahatlattin kola icince sanki sigara icmis gibi pismanlik hissediyorum cunku turkiyedeki doktorlar kola ve sigara kensinlikle diyor bebegin direk kesesine giren elenemeyecek kadar ufak maddeler oldugu icin bebegin beslendigi kordondan direk bebege geliyormus ama napayim dayanamiyorum ben sigara gibi kola bagimlisiyim cocuklugumdan beri hemde.Su anda su icemiyorum uyandigimdan beri 2 bardak ictim oda zorla normaldede su icen biri degilimdir zaten
Rockwell Discovery Health kanalini izliyormusun canim
orada saat kac, ne kadar oldu uyanalı bilmiyorum ama su içmelisin canım.. doktorun da soylemistir zaten.. zorlayacaksın kendini yapacak birşey yok..
ayy valla güldencim ağladığıma değmedi ama olsun genede bi ton ben ağlamış bulundum süper bi bebek şu yarın tahlil sonuçlarıda bi açıklansın dahada rahatlıyacağım
evet canim. biraz once okudum yazdiklarini. I didnt know i was pregnant programindan bahsediyordun sanirim. Kadinlar ikiz tasimis 9 ay anlamamis. nasil is anlamadim. soka ugruyorlar birde acil serviste :roflol:
Gecen hafta da genc bir kadin vardi barda calisiyormus hergece icki sigara uyku yok zaten sigara icmese bile barda icenlerin dumani yeter 9 ay boyunca hamile oldugunu anlamamis sancisi gelip doktora gidince anladi bebek cok saglikli dogdu allahin isi iste.Sakinan goze cop batar derler ya bizde o kadar dikkat ediyoruzki sunu ye bunu yeme diye sigara dumani olan yere bile girmiyorum korkudan.Dogurdu evine gitti ne ilginc.
zelldacim evet canim su icmen lazim. o cok onemli. o amniyotik fluid mi diyorlar onun icin cok gerekli. hosuna gidecek suslu puslu bi termos gibi birsey al icini doldur git gel ic surekli. hele bak birde onumuz yaz. kaliforniya sicak olur. ben floridadayim biliyorsun ve burasi asiri sicak simdiden. o yuzden icecegiz canim kesin.
bende gonullu olarak babasiyla itfaiyede calisan kizi izlemistim. dusunsene itfaiye yani kafamçokkarıştı gayet saglikli dogdu onunkide nur topu gibi. Zaten su amerikalilar bilselerde dikkat etmiyorlar pek. hee it is ok diyip gecistiriyorlar. nazli nazli hareket edeni hic gormedim.
Insallah bebis buyudukce otomatik istek gelir icine canim. Onlari dusunup icmeyecegimiz varsa bile icecegiz. Habire tuvalete tasiniyorum bende ama napalim. birazcik su girsin bunyeye gerisi onemli degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?