2009 Ekim Anneleri

ben cıkıyorum teyzeler bizim uykumuz geldı gunduzde uyumadık yarın doktor amcanın yanınada gıtcez formumuzda olmamız lazım herkesı öptüm iyi geceler teyzeler ve kardeşler:bbo:

iyi uykular canım. hayırlı haberler alırsın inşallah :))..

Ne guzel az kalmis ay sonuna geldik nerdeyse insallah hersey yolunda gider,Benim randevum nisan 9 da 12. haftaya girmis olacagim.Benden bu ay 5 tup kan aldilar canim artik neye bakacaklarsa birde hemsire daha cok kan alacagiz bu baslangic dedi.Bana hastane icin simdilik bisey demediler sadece ilk form doldurduklarinda sordular bende henuz bilmiyorum dedim acelesi yok dediler.20. haftada 3 boyutlu ultrasona girecekmisim hastanede sadece o kadar o da sanirim bebegin cinsiyeti icin

ya kizlar benin canim yemeklerde cok kotu kola istiyor kendimi zorluyorum ama bazen artik dayanamayip yemekte acip 3-4 yudum aliyorum siz ne iciyosunuz yemekte

ben kahvaltıyla portakal suyu, diğer öğünlerde su, bazen de ayran.. ama çok nadir. kolayla pek aram yoktu zaten pek zor olmuyor içmemek. arada bir azıcık da olsa içmenin zararı dokunmaz herhalde..

Saol canim icimi rahatlattin kola icince sanki sigara icmis gibi pismanlik hissediyorum cunku turkiyedeki doktorlar kola ve sigara kensinlikle diyor bebegin direk kesesine giren elenemeyecek kadar ufak maddeler oldugu icin bebegin beslendigi kordondan direk bebege geliyormus ama napayim dayanamiyorum ben sigara gibi kola bagimlisiyim cocuklugumdan beri hemde.Su anda su icemiyorum uyandigimdan beri 2 bardak ictim oda zorla normaldede su icen biri degilimdir zaten

ayy valla güldencim ağladığıma değmedi ama olsun genede bi ton ben ağlamış bulundum süper bi bebek şu yarın tahlil sonuçlarıda bi açıklansın dahada rahatlıyacağım

Bana da hemsire ilk visitte ohoo cok kan vermeyle isin var gibi bi laf etmisti. Demekki her ay duzenli kan verilecek. Hic aram yoktur ignelerle. Bayiliyorum bide bazen. kafamçokkarıştı ama bebisler icin yapacagiz artik. dogum gununde cok igneler gorecegiz. Demek hastane isi her eyalette farkli. Zaten sen biliyorsundur sigortan hangi hastaneyi cover ediyor veya etmiyor. Doktor bu visitten sonrasinda ultrason var dedi bana ama tam 1 ay sonrasina verirse 16. hafta oluyor. 4. ay dolmus oluyor aslinda ama sanmiyorum soyliyecegini o ay. dedigin gibi 20. haftayi bekliyorlar. egerki bebek gostermezse birdahaki ultrason gunu ne zamansa o zaman bakilacak.

orada saat kac, ne kadar oldu uyanalı bilmiyorum ama su içmelisin canım.. doktorun da soylemistir zaten.. zorlayacaksın kendini yapacak birşey yok..

sigaraya evet bende karsiyim tamam kolada zaten normalde de zararli bisey ama vucut alisik. bence doktorlarin koladan ziyade demek istedikleri kafein alimi. gunde 200 mga kadar izin var hamilelere. 1 bardak demli cay ve 1 fincan kahve mesela 200 mg. haftada bir iki icierim vallaha o kadar da degil yani. onu icme bunu yapma :CüvCüv:

Rockwell Discovery Health kanalini izliyormusun canim

evet canim. biraz once okudum yazdiklarini. I didnt know i was pregnant programindan bahsediyordun sanirim. Kadinlar ikiz tasimis 9 ay anlamamis. nasil is anlamadim. soka ugruyorlar birde acil serviste :roflol:

orada saat kac, ne kadar oldu uyanalı bilmiyorum ama su içmelisin canım.. doktorun da soylemistir zaten.. zorlayacaksın kendini yapacak birşey yok..

Simdi burda saat aksam 4 e 20 var ben sabah 8 de uyandim daha 2 bardak su ictim agzimin ici aci o yuzden su midemi bulandiriyor cok zorlayamiyorum kendimi korkuyorum kusmak en nefret ettigim sey fobi gibi birsey benim icin kusunca tir tir titriyorum gunde 2-3 mandalina,1 elma yiyorum ondada cok su varya belki telafi eder diye

ayy valla güldencim ağladığıma değmedi ama olsun genede bi ton ben ağlamış bulundum süper bi bebek şu yarın tahlil sonuçlarıda bi açıklansın dahada rahatlıyacağım

olsun canim dedigin gibi icini bosalttin boylece. gozyaslari feda olsun bebeklerimize. tahlil sonuclari da allahin izniyle temiz cikacak. yasam'a mi gittin canim kan vermek icin? begendinmi? kac gunde cikacakmis? allah sorulara bak :lepi:

evet canim. biraz once okudum yazdiklarini. I didnt know i was pregnant programindan bahsediyordun sanirim. Kadinlar ikiz tasimis 9 ay anlamamis. nasil is anlamadim. soka ugruyorlar birde acil serviste :roflol:

Gecen hafta da genc bir kadin vardi barda calisiyormus hergece icki sigara uyku yok zaten sigara icmese bile barda icenlerin dumani yeter 9 ay boyunca hamile oldugunu anlamamis sancisi gelip doktora gidince anladi bebek cok saglikli dogdu allahin isi iste.Sakinan goze cop batar derler ya bizde o kadar dikkat ediyoruzki sunu ye bunu yeme diye sigara dumani olan yere bile girmiyorum korkudan.Dogurdu evine gitti ne ilginc.

zelldacim evet canim su icmen lazim. o cok onemli. o amniyotik fluid mi diyorlar onun icin cok gerekli. hosuna gidecek suslu puslu bi termos gibi birsey al icini doldur git gel ic surekli. hele bak birde onumuz yaz. kaliforniya sicak olur. ben floridadayim biliyorsun ve burasi asiri sicak simdiden. o yuzden icecegiz canim kesin.

bende gonullu olarak babasiyla itfaiyede calisan kizi izlemistim. dusunsene itfaiye yani kafamçokkarıştı gayet saglikli dogdu onunkide nur topu gibi. Zaten su amerikalilar bilselerde dikkat etmiyorlar pek. hee it is ok diyip gecistiriyorlar. nazli nazli hareket edeni hic gormedim.

Doktor bana ozellikle soyledi bebegin sivisi her iki saatte bir degisiyor ona gore vucudunu susuz birakma dedi simdi kese kucuk ama buyuyunce ne yapacagim insallah otomatik su icme istegi olur yoksa her saat basi ayarlayip bir bardak icecegim oyle hesapladim o zamanda gunde 8-9 bardak ediyor yeter heralde

Insallah bebis buyudukce otomatik istek gelir icine canim. Onlari dusunup icmeyecegimiz varsa bile icecegiz. Habire tuvalete tasiniyorum bende ama napalim. birazcik su girsin bunyeye gerisi onemli degil.

Hahahah haklisin canim cok normal onlar icin bizde aksine cok pimpirikliyiz bence bunun nedeni bizim diger milletlere gore batil inanclarimizin daha fazla olusu o yuzden herseyden korkuyoruz

Insallah bebis buyudukce otomatik istek gelir icine canim. Onlari dusunup icmeyecegimiz varsa bile icecegiz. Habire tuvalete tasiniyorum bende ama napalim. birazcik su girsin bunyeye gerisi onemli degil.

Ben o kadar su icmedigim halde 15 dk da bir tuvaletteyim hele geceleri 5-6 defa kalkiyorum uykumdan bisey anlamiyorum oyle olunca esimde uyaniyor ona da uzuluyorum ise gidiyor sabah diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…