arkadaşlar doktorunuz sizden hangi kan testlerinii istedi?
Ben o kadar su icmedigim halde 15 dk da bir tuvaletteyim hele geceleri 5-6 defa kalkiyorum uykumdan bisey anlamiyorum oyle olunca esimde uyaniyor ona da uzuluyorum ise gidiyor sabah diye
aynen canim bende kalkiyorum. ve nasil kalkiyorum otomatik hayret ediyorum ve hemen uyuyorum yine. esimide kaldiriyorum kesin. bende uzuluyorum cok erken kalkiyor birde. neyse az kaldi 6 ay :1hug:
Su 3 ayi bir atlatsam sanki 6 ay daha kolay gececekmis gibi geliyor.Ben disardan bir arkadasimi hamile gorsem bir sonraki gorusumde ne cabuk karnin buyumus falan diyordum simdi dusunuyorumda kocaman oldu bebekleri ama nedense benim icin bu 3 ay bir gecmedi.
Hangi kan testleri derken canim 2 li test icin falanmi diyorsun sen daha once kan verdinmi hic test icin
evet aslinda kendimize gelince durdu sanki zaman. ama herkes cok cabuk geciyor falan diyor. bakalim gorecegiz hep beraber
eflatuncum bende daha tiroid diisnda birsey istemedi. sen yaptirdinmi hic? ikili test falan dediklerinde aslinda ne icin aldiklarini bilmiyoruz. yani tibbi terim halini bilmiyoruz.
ya tam bilmiyorum aslında sanırım :) benim testler biraz karıştı arada doktorum değişti istemeden falan... ama öğrenmek istediğim toxoplasma testi. önce mi istediler sonra mı bilmiyorum ama toxoplasma IgG den farklı bir test istendi mi sizden bunu öğrenmek istiyorum.
şimdi benim ikili testim haftaya yapılacak ama doktorum benden geçen hafta bazı kan testleri istedi. demir, ferritin,RDW, toxoplasma ve rebulla istedi. ama sonuçları hakkında doktorlar ikiye bölündübenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
Isim konusunda ne dusunuyorsun burda oyle her isimde koyamiyorsun soylenisi kolay olacak anlami komik olmayacak falan filan derdi var.
kiz ismi ceylin hosuma gidiyor esime soylettim kolay soyledi hem turkce ingilizce gibi de erkek olursada San istiyorum s nin alti noktali olacak ona gore oku san da hem ingilizce hem turkce okunusuda kolay
şimdi benim ikili testim haftaya yapılacak ama doktorum benden geçen hafta bazı kan testleri istedi. demir, ferritin,RDW, toxoplasma ve rebulla istedi. ama sonuçları hakkında doktorlar ikiye bölündübenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
vallahi ben kiz olursa Violet Gunes istiyorum erkek olursa William Ertugrul veya Osman. neden nersen soyle osmanlidan eskilerden bi konsepti olsun istedim. Osman cok kolay soyleniyor ama ertugrul cok zor. esim asla pronounce edemez Ertugrulu :)) ama Osmanda zaten kuzenim var. yani kararsizim. ceylin cok guzel bir isim. hemde cok kolay soylenir. Sanda guzel. Burda amerikan ismi turkieyede yurk ismi kullanilacak artik tatilden tatile.
Kac tup kan alindi senden benden 2 hafta once 5 tup alindi ama neden hic bilmiyorum artik randevuda ogrenecegiz belkide senin dedigin testler icindir
Violet ismi guzel begeniyorum violetlerde hep guzel oluyor bu arada :))
William Ertugrul daha guzel geliyor kulaga ama dedigin gibi soylenisi zor babasi alisir soyleye soyleye yanliz ilk duyanlar icin zor olur
ben bebek dogdugunda hep turkce konusacagim once turkceyi ogrensin sonra zaten ingilizceyi mutlaka ogreniyorlar
Kizlar bu arada bugun bizim 4. senemiz doldu evliligimizde. ozel bi gun ama esim calistigi icin pek bi kutlama yok.
eflatuncum anladim simdi durumunu canim. iki farkli doktor. artik yeni doktorun dediginden gideceksin o zaman. ama yinede bi sor derim canim icin rahat etsin ama bence nroaml bi testtir sadece isimlerini bilmedigimiz icin tuhaf geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?