Benim kizkardesimin bir kizi var surekli ingilizce konusuldugu icin turkce ogrenemedi su anda 5 yasinda artik zor ogrenir diye ustune dusmedik kendini vermiyor cunku.Turkiyeye gidince arkadaslik kurmakta cok zorlaniyor cunku ne o derdini anlatabiliyor nede oyun kuracagi cocuk demek istedigini anlayabiliyor o yuzden mutlaka turkce ogretmek lazim ilk once bu isin turkiyeside var.
Kizlar bu arada bugun bizim 4. senemiz doldu evliligimizde. ozel bi gun ama esim calistigi icin pek bi kutlama yok.
eflatuncum anladim simdi durumunu canim. iki farkli doktor. artik yeni doktorun dediginden gideceksin o zaman. ama yinede bi sor derim canim icin rahat etsin ama bence nroaml bi testtir sadece isimlerini bilmedigimiz icin tuhaf geliyor.
Tebrikler canim Allah bir omur boyu mutlu etsin seneye 5. senede 3 unuz beraber kutlarsiniz artik kaydirigubbakcemile3
yeni doktoruma güvenmiyorum sorun burada aslında. çünkü onun söylediğine göre ben şu anda parazit enfeksiyonu geçiriyorum ve çocuğumu aldırmam gerekiyor. eğer aldırmazsam çocuğa geçip geçmediği 15. haftada belli olacak ve geçmişse sunni sancı ve düşük hapıyla ölü doğum yaptıracak bana. ama ilk doktorum böyle değil sen bu enfeksiyonu daha önce geçirmişsin ve bağışıklık kazanmışsın tekrar geçirme ihtimalin yok diyor. hangisine inanacağımı şaşırdım. başka bir doktorla görüştüm o da daha önce geçirmişsin risk yok diyor. ama içi rahat olmuyor insanın. eğer bebişime geçerse körlük ya da sağırlık yapıyormuş. ne yapacağımı şaşırdım
evet canim mutlaka turkce konusulmali cocuklarla. ilerde onlar icin is imkani da sagliyacak bu durum. iki dilide ana dili gibi konusacak. Zaten ben amerikaya geleli nerdeyse 4 sene oldu yani turkceyi unuttum artik gibi bi durumum yok :)) esimle evlenip buraya geldim. yoksa o yasa kadar izmirdeydim hep. sen amerika dogumlumusun canim? Senin hikayen nedir?
allah allah. 2 doktor sorun yok diyor yani. buyuk ihtimalle yoktur bencede ama insanin kafasini karistiriyorlar iste. eski doktoruna gitme ihtimalin var mi canim? cok mu uzak mesafe? Bir doktor daha sorun yok derse sorun yoktur gercekten. insallah acikliga kavusur en kisa zamanda canim. :teselli:
Yok canim Amerika dogma buyume olsam belki bu kadar hamilelikte zorlanmazdim canim turk yemekleri cekip duruyor .bende 3 senelik evliyim bende senin gibi evlenip geldim aslen Mersinliyim.Kizkardesim 10 yildir burda yasiyor o texasda ben californiadayim.Ben simdi texasa San Antonio ya geldim annemde burda kizkardesimin yaninda torunundan ayrilamiyor 6 yildir burasi ve turkiye arasinda gidip geliyor ama daha cok burda.
yeni doktoruma güvenmiyorum sorun burada aslında. çünkü onun söylediğine göre ben şu anda parazit enfeksiyonu geçiriyorum ve çocuğumu aldırmam gerekiyor. eğer aldırmazsam çocuğa geçip geçmediği 15. haftada belli olacak ve geçmişse sunni sancı ve düşük hapıyla ölü doğum yaptıracak bana. ama ilk doktorum böyle değil sen bu enfeksiyonu daha önce geçirmişsin ve bağışıklık kazanmışsın tekrar geçirme ihtimalin yok diyor. hangisine inanacağımı şaşırdım. başka bir doktorla görüştüm o da daha önce geçirmişsin risk yok diyor. ama içi rahat olmuyor insanın. eğer bebişime geçerse körlük ya da sağırlık yapıyormuş. ne yapacağımı şaşırdım
Parazit enfeksiyonu bagirsaktakindenmi bahsediyorsun onu nasil anladilar doktor oyle bir parazit enfeksiyonu oldugunu nerden anladi.Beklemekten baska caren yok canim sabret gozun kapali bu cocugu aldiramazsin ya oyle bisey oldugundan once kendin emin ol elbette hic bir anne ne olursa olsun cocuguna kiyamaz bence sen 1-2 doktorla sinirli kalma bu iste uzman bir doktor bulamazmisin sadece kadin dogumcularmi bu isten anliyor
hiiiiii anladim simdi sende military wifesin yani :))) kizkardesinde oyle sanirim. san antonio'da lackland vardi sanirim degil mi. Dogru mu tahmin ettim ki canim?
Kizkardesim military wifedi ama buraya gelmeden once esi askerligi birakti burda universiteye gitti simdi UPS de calisiyor.Benim esim asker degil biz is icabi gorusuyorduk ben gemi konteyner tasimaciligi isinde calisiyordum turkiyede esim turkiyeye geldi ziyarete bana asik olmus meger :))) bende begenmistim ama insanin aklindan su anki durumum gecmiyordu ama oldu iste Turkiyede evlendik sonra ben buraya 1 sene islemlerim bitene kadar gelemedim asker olsa hemen gelirdim 1 sene oyle ayri kaldik.
bağırsakta değil kanda parazit arıyorlar. yani bu kedilerden ve çiğ etten geçen bir şeymiş... ben de anlamadım, ikisi de benimle çok alakasız durumlar çünkü. yarın araştırmaya devam edeceğim...
ayy kızlar banada tyarın misafir gelecek ve ben pasta yapıyorum midem kalkıyo ama insan gelcek yarın nasıl olcek bu böle yaa direk midem kalkıyo ama minnoşumu gördüm ya içim gam yemez artıkın :)))
ayy kızlar banada tyarın misafir gelecek ve ben pasta yapıyorum midem kalkıyo ama insan gelcek yarın nasıl olcek bu böle yaa direk midem kalkıyo ama minnoşumu gördüm ya içim gam yemez artıkın :)))
anladim canim. cogu kisi birakiyor zaten askeriyeyi. UPS cok iyi bi is. Askeriyede simdi surekli iraga falan gonderiyorlar. genelde askerieyeden cikan post office veya havaalani security gibi isler yapiyor. Off cok beklemissiniz evet canim 1 sene az degil ama sonunda gelmissin o onemli olan.Romantik bi hikaye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?