2009 Ekim Anneleri

evet canim mutlaka turkce konusulmali cocuklarla. ilerde onlar icin is imkani da sagliyacak bu durum. iki dilide ana dili gibi konusacak. Zaten ben amerikaya geleli nerdeyse 4 sene oldu yani turkceyi unuttum artik gibi bi durumum yok :)) esimle evlenip buraya geldim. yoksa o yasa kadar izmirdeydim hep. sen amerika dogumlumusun canim? Senin hikayen nedir?

yeni doktoruma güvenmiyorum sorun burada aslında. çünkü onun söylediğine göre ben şu anda parazit enfeksiyonu geçiriyorum ve çocuğumu aldırmam gerekiyor. eğer aldırmazsam çocuğa geçip geçmediği 15. haftada belli olacak ve geçmişse sunni sancı ve düşük hapıyla ölü doğum yaptıracak bana. ama ilk doktorum böyle değil sen bu enfeksiyonu daha önce geçirmişsin ve bağışıklık kazanmışsın tekrar geçirme ihtimalin yok diyor. hangisine inanacağımı şaşırdım. başka bir doktorla görüştüm o da daha önce geçirmişsin risk yok diyor. ama içi rahat olmuyor insanın. eğer bebişime geçerse körlük ya da sağırlık yapıyormuş. ne yapacağımı şaşırdım

allah allah. 2 doktor sorun yok diyor yani. buyuk ihtimalle yoktur bencede ama insanin kafasini karistiriyorlar iste. eski doktoruna gitme ihtimalin var mi canim? cok mu uzak mesafe? Bir doktor daha sorun yok derse sorun yoktur gercekten. insallah acikliga kavusur en kisa zamanda canim. :teselli:

Yok canim Amerika dogma buyume olsam belki bu kadar hamilelikte zorlanmazdim canim turk yemekleri cekip duruyor .bende 3 senelik evliyim bende senin gibi evlenip geldim aslen Mersinliyim.Kizkardesim 10 yildir burda yasiyor o texasda ben californiadayim.Ben simdi texasa San Antonio ya geldim annemde burda kizkardesimin yaninda torunundan ayrilamiyor 6 yildir burasi ve turkiye arasinda gidip geliyor ama daha cok burda.

ilk doktorum İstanbul'da ben şu an İzmir'deyim. ilgine teşekkür edeirm... kaydirigubbakcemile5 ben artık yatıyorum. bugün oldukça stresli bir gündü ve ben yorgun düştüm. iyi geceler herkese...

hiiiiii anladim simdi sende military wifesin yani :))) kizkardesinde oyle sanirim. san antonio'da lackland vardi sanirim degil mi. Dogru mu tahmin ettim ki canim?

Parazit enfeksiyonu bagirsaktakindenmi bahsediyorsun onu nasil anladilar doktor oyle bir parazit enfeksiyonu oldugunu nerden anladi.Beklemekten baska caren yok canim sabret gozun kapali bu cocugu aldiramazsin ya oyle bisey oldugundan once kendin emin ol elbette hic bir anne ne olursa olsun cocuguna kiyamaz bence sen 1-2 doktorla sinirli kalma bu iste uzman bir doktor bulamazmisin sadece kadin dogumcularmi bu isten anliyor

bağırsakta değil kanda parazit arıyorlar. yani bu kedilerden ve çiğ etten geçen bir şeymiş... ben de anlamadım, ikisi de benimle çok alakasız durumlar çünkü. yarın araştırmaya devam edeceğim...

hiiiiii anladim simdi sende military wifesin yani :))) kizkardesinde oyle sanirim. san antonio'da lackland vardi sanirim degil mi. Dogru mu tahmin ettim ki canim?

Kizkardesim military wifedi ama buraya gelmeden once esi askerligi birakti burda universiteye gitti simdi UPS de calisiyor.Benim esim asker degil biz is icabi gorusuyorduk ben gemi konteyner tasimaciligi isinde calisiyordum turkiyede esim turkiyeye geldi ziyarete bana asik olmus meger :))) bende begenmistim ama insanin aklindan su anki durumum gecmiyordu ama oldu iste Turkiyede evlendik sonra ben buraya 1 sene islemlerim bitene kadar gelemedim asker olsa hemen gelirdim 1 sene oyle ayri kaldik.

ayy kızlar banada tyarın misafir gelecek ve ben pasta yapıyorum midem kalkıyo ama insan gelcek yarın nasıl olcek bu böle yaa direk midem kalkıyo ama minnoşumu gördüm ya içim gam yemez artıkın :))) hem siz muhabbeti kurmuşunuz ben bölmek istemiyom birazda ohh saat farkı fazla yok tabi aranızda ohhh kaynatın bakalım

anladim canim. cogu kisi birakiyor zaten askeriyeyi. UPS cok iyi bi is. Askeriyede simdi surekli iraga falan gonderiyorlar. genelde askerieyeden cikan post office veya havaalani security gibi isler yapiyor. Off cok beklemissiniz evet canim 1 sene az degil ama sonunda gelmissin o onemli olan.Romantik bi hikaye :))

Evet bu cig et meselesine dikkat etmek lazim ayrica pismemis yumurtadanda gecebiliyormus o yuzden dikkat etmek lazim ben disariya ciktigimizde hep iyi pismis istiyorum ama gene hafif kirmizi geliyor zaten burdakiler tam pismis et pek yemiyor o yuzden bende oyle olunca yemiyorum.Diger 2 doktorunda dedigi gibi onceden kapmisda olabilirsin belkide cocukken kimbilir ama bagisiklik kazandiysa vucudun bebegi etkileyecegini sanmiyorum uzulme sen aklina kotu seyler getirme.

ayy kızlar banada tyarın misafir gelecek ve ben pasta yapıyorum midem kalkıyo ama insan gelcek yarın nasıl olcek bu böle yaa direk midem kalkıyo ama minnoşumu gördüm ya içim gam yemez artıkın :)))

off gizos misafir hic cekilmez bu mideyle :)) ama sevdigin insanlarsa cekilir birazcik. Demek canin tatli istemiyor canim? Benim surekli gozum tatlilarda. seninki gercekten kiz galiba :))

ayy kızlar banada tyarın misafir gelecek ve ben pasta yapıyorum midem kalkıyo ama insan gelcek yarın nasıl olcek bu böle yaa direk midem kalkıyo ama minnoşumu gördüm ya içim gam yemez artıkın :)))

Neli pasta yapiyosan 1 er tabakta bize gonderiver bahsettin canim istedi bak cocugumda leke olursa teyzesi karismam

Romantik :)) benim esim zaten hep musluman biriyle evlenmek istemis demekki adamin icinde dogmus musluman birine asik olacagi :)))

fotograflara bakabilirsin canim birkac tane eklemistim esim amerikalilara benzemez turk sanarlardi turkiyede hep turkce konusurlardida anlamazdi :))

Bende biraz gunes iyice batmadan disarda biraz gunesleneyim hemde hava alayim optum sizi kizlar

kızlar sizde buyrun gelin şekerler yarın benimki ekşiyi çok seviyo elimden gelse devamlı zeytin ve limonla geçireceğim v alla ama çook şeker yaa kızda olsa erkek de olsa süperrrrrr gözüküyoduu 21 nisanı iple çekeceğim valla

evet canim simdi gordum fotolari. esin gercekten turk gibi. anne babasi nereleri? genelde cocuklar amerika dogumlu oluyor ama kokenleri baska baska. Benim esimin anne babasi amerika dogumlu ama anneannesi porto rico dogumlu.

tama zelldacim gez dolas. Guzel oluyor bu vakitler.

gizos bir dahaki randevuya soylerim cinsiyeti falan dedimi doktor? ben bile meraklandim vallhi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…