2009 Ekim Anneleri

hamarat canım hoşgeldin...allah gönlüne göre versin canım...tabi herşeyden önce sağlıklı olsundayerimseniben

hatırlamıyorum tarihleri
bi sonuç çıksın bekleyişimizden bi umut uşığu duyalım gidicem doktora bayılmalardan
düştüğümde oldu baktırmak lazım

aybikecim yapma Allah aşkına..biliyorum nekadar kötü olduğunu ama sen de bi annesin we bebeğine karşı sorumlusun biliyosun dimi hayatım..eşin yanında diil ekiple anladığım kadarıyla , yakınında seni götürücek buna zorlıycak birileri mutlaka wardır diye düşünüyorum..ihmal etme canım lütfennn

FatoŞcummm senınde gÖzÜnaydıınn herkezzden gÜzel haberler gelıyor ınŞ. BÖyle devam ederız kızlaarrr

hehe lalcim ablam icinde bi para atsana :jeyyar:
hehe benimki oglan cıkmıstı parada ama hcg ye gore kız denio

cnm yazı turayı ilkayım atııoo..ama sekreterinden randevu alman lazım...fatoşcum buketi listeye ekleeee:icecream:aa atmış zaten sanaa....oğlan çıkmışş...ilkayım ne diosa odurrrryerimseniben

eferin kıs saglıklı oldugunu bilmek yetio insana gerçekten o bizim bebegimiz ne fark ederkidelikafadulden

sende öle tıgg gibisindir kısss nisannnn sen kaçsındelikafadulden

neler yaşanıyor burda ..eşim babam ekipte evet
annemi hastaneye kaldırdılar sabah neye üzüleceğimi neyi bekleyeceğimi şaşırdım!
ne bebeği?inan ona sıra gelmiyor kanamam olmadığı müddetçe sorun yok diye umut ediyorum kafayı yemek üzreyeim

ayy inş cok merak edıyorum cnm bende 58 le hamile kaldım 60 olmusum hatta kabanla falan 61 oluyorum kendımıde cok şişko hissediyorum ya Çok üzgünüm çoook

ben 51 ile hamile kaldım 52 kiloyum

Aybike canım dualarımız hep bir allahın izniyle lütfen kendininide ihmal etme canım Allah yardımcınız olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…