2009 Ekim Anneleri

lal ve gizem gözünüz aydın canlarım çok sevindim çok güzel ya herkes güzel haberler veriyor maşallah.
bakalım elalı ve zeynep ne yaptı

canım benim çok sağoll....süper bişey ya ..mutluluğumuzu paylaşıyoruz ve birbirimiz için mutlu oluyoruzz...:asigim:

fatoşcum bebişini görmene çok sevindim canım..maşallah bebişine....
kızlar birde dün demiştimya kızımın yarın matematik sınavı var diye...gün boyu aklım kızımdaydı naptı diye...hepsini doğru yapmış benim cadı kızım çok mutluyum bugün çok.....:asigim:

fatoşum gözünaydın canım böyle sizden duyunca bende çok meraklanıyorum acaba benim bebişim nasıl oldu diye benim şafak 7..

benide listeye ekleyin sat 3 ocak mdt 10 ekim kilo 63

yaa bu arada benim içim dua edin hayırlı ve sağlıklı bi oğluş olsun benim 2.de....
bide benim haftada olup kusmaları geçen varmı..

cok sasirdim ya 10 günde bu kadar büyümesi cok güzeldi kkocaman olmus ayklari felan hep belli resimde

ayy ne güzel allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin..benimde kısmetse 8 ekimde doğum gözüküyo

bende 12+2 haftalığım.. kontrolüm 6 nisanda o zamanda 13+6 olacam ama doktorum hala benden ikili test istemedi yaa,neden acaba 14.haftaya kadar yapılması gerekmiyormu bilginiz varmı arkadaşlarr

fatoşum yawrum gözün aydınnn..hareket eder tabi kanı deli:))) ben de 10+4 kene gittiğimde elin kolunu oynatıodu yawruşummm...

lalcim maşallah kızına..kardeşi de ablası gibi zeki olcak inşallah

hamarat hoşgeldin canım..ilk sayfada ilk mesajda konu sahibi anjelice özel mesajla yolla bilgilerini canım..o ilk fırsatta günceller listeyi

fatoscum cok sevindimkaydirigubbakcemile5 2 nisanda doktor randevum var bende 10 haftalık olucam inşallah bende senin gibi bebişimi gorebılırım:Saruboceq:

fatoşum yawrum gözün aydınnn..hareket eder tabi kanı deli:))) ben de 10+4 kene gittiğimde elin kolunu oynatıodu yawruşummm...

lalcim maşallah kızına..kardeşi de ablası gibi zeki olcak inşallah

sagolll zuzummmmmmmmmm cok acayip oldum basladim aglamaya mutluluktanda gülmeyee ahahhaa doktorda simdi ama 6 nisana kadar rahat birakalim bebegi dedi eheheheh. cok mutluyum cokkkkkkkkkkkkk RABBIM bebeklerimizee saglikkk versinnn :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

FatoŞcum hade gÖzÜnaydın sabırsız hatun gÖrdÜk demek bebıŞını harekette etmıŞ annesıne maŞalahhhhhhhhhhhhh:))

lalcım gÖzÜnaydın canımmmmm darısı baŞımıza senınıde erkek Çıktı demek bakalım tutcakmı;:))

fatoscum cok sevindimkaydirigubbakcemile5 2 nisanda doktor randevum var bende 10 haftalık olucam inşallah bende senin gibi bebişimi gorebılırım:Saruboceq:

insallahhh tatlimmm ki kesin yanii 10. haftalikken ben böyle olduklarini bilmiyordum valla ne bilim 12. haftada baslarlar oynamaya felan sandim

hoşgeldın hamarat bende 11+ 5 günlüğüm ama şeytan kulağına kursun hıc kusmadım bel agrısı be bazen kasıklarımda sancım oluyo bu aksam kontrolum var ikili test için cok heyecanlıyım sennasılsın

amiinnn kuşumm amiiinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…