lal ve gizem gözünüz aydın canlarım çok sevindim çok güzel ya herkes güzel haberler veriyor maşallah.
bakalım elalı ve zeynep ne yaptı
cok sasirdim ya 10 günde bu kadar büyümesi cok güzeldi kkocaman olmus ayklari felan hep belli resimde
ben bu sabah doktora gittimya o haplari almaya enfeksiyon icin? benden neden bilmiyorum ama kanda aldilar. tansiyon felan derken bouscopan hapi verdiler. doktorun sekreteri iste. sonra doktor tam geciyoduki ahahahahah valla sakasina dedimki hazir burdayken o kadar oyl geldim bebegimi görmeden gitmekte olmaz simdi ama dimi ahahahahahah doktor gülümsemeye basladiii didi tamam beklicen ama biraz. aaaaaaa beklememmiii helede bennn delikafadulden
kizlar sira geldi banaa adam hapi anlatti sonrada bi göz atalim bakalim dedi. bebisimiii gördümmm kizlar ben 10+2 yim simdii ve gözlerime inanamadim bebegim resmen kipir kipirdii ellerii ayaklariii ehrseyi oynuyorduuu burnu herseyini gördüm
fatoşum yawrum gözün aydınnn..hareket eder tabi kanı deli:))) ben de 10+4 kene gittiğimde elin kolunu oynatıodu yawruşummm...
lalcim maşallah kızına..kardeşi de ablası gibi zeki olcak inşallah
benide listeye ekleyin sat 3 ocak mdt 10 ekim kilo 63
yaa bu arada benim içim dua edin hayırlı ve sağlıklı bi oğluş olsun benim 2.de....
bide benim haftada olup kusmaları geçen varmı..
fatoscum cok sevindimkaydirigubbakcemile5 2 nisanda doktor randevum var bende 10 haftalık olucam inşallah bende senin gibi bebişimi gorebılırım:Saruboceq:
sagolll zuzummmmmmmmmm cok acayip oldum basladim aglamaya mutluluktanda gülmeyee ahahhaa doktorda simdi ama 6 nisana kadar rahat birakalim bebegi dedi eheheheh. cok mutluyum cokkkkkkkkkkkkk RABBIM bebeklerimizee saglikkk versinnn :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?