kızlarrrrrrrrrrrr ikili sonucum çok güzel çıktı çok düşük ihtimali süper yaaaaaaaaaaaaaa ayy çook mutluyummm 19382 ihtimali çok güzel dedi doktor
kızlarrrrrrrrrrrr ikili sonucum çok güzel çıktı çok düşük ihtimali süper yaaaaaaaaaaaaaa ayy çook mutluyummm 19382 ihtimali çok güzel dedi doktor
ben geldimm ikili test sonuçlarımı aldımm ve mutluyum... risk 10000/1 ....dr çok güzel dedi.....:sm_cool:
gizemcimm çok sevindim canım..Şenizbende ikili testten tırsıodum ama bugün rahatladımmm....
birde hcg 28,5 ....yani bu sonuca göre oğlum olması gerekioo...50 nin üstü kız 50 altı erkek diolarya o bakımdan.......ama ben kız hissediommdelikafadulden
ben geldimm ikili test sonuçlarımı aldımm ve mutluyum... risk 10000/1 ....dr çok güzel dedi.....:sm_cool:
gizemcimm çok sevindim canım..Şenizbende ikili testten tırsıodum ama bugün rahatladımmm....
birde hcg 28,5 ....yani bu sonuca göre oğlum olması gerekioo...50 nin üstü kız 50 altı erkek diolarya o bakımdan.......ama ben kız hissediommdelikafadulden
ewet canım ağrıyo..bebişler büyüyüp yer açıyo kendine..ama aşırımı ağrın
[/COLOR][/B][/I]
hellooooooooooooo kizlarrr:) bilin bakalim ben ne gördüm ehehehehehehee
bilmiyorum sarhoş gibiyim algılarım bozuldu..
teşekkür ederim cnm...bende merak ediyorummm artık bebişimin cinsiyetini ama dr.amcamız 20 haftadan önce söylemem dediiÇok üzgünüm çoooklalll gözün aydin canim bakalim dogru cikacakmi su tahminler ehehe
gözünaydın senin adına cok sevindim darısı bizim basımıza:CüvCüv::CüvCüv:
Gözün aydın lalcim çok sevimdim yaaa darısı başımızaaaa
ela ve zeynep gelmedi cnmmm hadi ya onlarda gelsinler...
zeynep geldi sabah canlarım.iyimiş şükür sonucu..eladan ses yok henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?