2009 Ekim Anneleri

kızlarrrrrrrrrrrr ikili sonucum çok güzel çıktı çok düşük ihtimali süper yaaaaaaaaaaaaaa ayy çook mutluyummm 19382 ihtimali çok güzel dedi doktor

gozun aydın canım.yas riski ve trisomy 18+NT kac cıktı sende?
bide bioohem risk gibi bisi yazıo sanırım biraz silik anlamadım o kac

ben geldimm ikili test sonuçlarımı aldımm ve mutluyum... risk 10000/1 ....dr çok güzel dedi.....:sm_cool:
gizemcimm çok sevindim canım..Şenizbende ikili testten tırsıodum ama bugün rahatladımmm....
birde hcg 28,5 ....yani bu sonuca göre oğlum olması gerekioo...50 nin üstü kız 50 altı erkek diolarya o bakımdan.......ama ben kız hissediommdelikafadulden

elalımm ve zeynep gelmedimiiii......onlarda dr.gideceklerdi bugünnnnn.....

gözün aydın canımmm

gözünaydın senin adına cok sevindim darısı bizim basımıza:CüvCüv::CüvCüv:

sağol kuzucumm....hayırlısıyla hepimiz atlatalım bu testleriii....sonrası gelir nasılsayerimseniben

gozun aydın canım.benimkide 61.1 bu durumda kız oluomus.kaydirigubbakcemile2 ama tutmayan cokmus

Gözün aydın lalcim çok sevimdim yaaa darısı başımızaaaa
ela ve zeynep gelmedi cnmmm hadi ya onlarda gelsinler...

lalll gözün aydin canim bakalim dogru cikacakmi su tahminler ehehe
teşekkür ederim cnm...bende merak ediyorummm artık bebişimin cinsiyetini ama dr.amcamız 20 haftadan önce söylemem dediiÇok üzgünüm çoook
baktım taciz etsemde işe yaramıyacak vazgeçtim ve 20 haftamı beklemeye karar verdimmmdelikafadulden

gözünaydın senin adına cok sevindim darısı bizim basımıza:CüvCüv::CüvCüv:

sağol cnm...hayırlısıyla sizde atlatacaksınız inanıyorumkiii..:Saruboceq:strese gerek yokmuş onu öğrendimm...acaip stres yapmıştımmm:bbo:

zeynep geldi sabah canlarım.iyimiş şükür sonucu..eladan ses yok henüz

lal ve gizem gözünüz aydın canlarım çok sevindim çok güzel ya herkes güzel haberler veriyor maşallah.
bakalım elalı ve zeynep ne yaptı

ben bu sabah doktora gittimya o haplari almaya enfeksiyon icin? benden neden bilmiyorum ama kanda aldilar. tansiyon felan derken bouscopan hapi verdiler. doktorun sekreteri iste. sonra doktor tam geciyoduki ahahahahah valla sakasina dedimki hazir burdayken o kadar oyl geldim bebegimi görmeden gitmekte olmaz simdi ama dimi ahahahahahah doktor gülümsemeye basladiii didi tamam beklicen ama biraz. aaaaaaa beklememmiii helede bennn delikafadulden
kizlar sira geldi banaa adam hapi anlatti sonrada bi göz atalim bakalim dedi. bebisimiii gördümmm kizlar ben 10+2 yim simdii ve gözlerime inanamadim bebegim resmen kipir kipirdii ellerii ayaklariii ehrseyi oynuyorduuu burnu herseyini gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…