2009 Ekim Anneleri

oyyy kıyamam sana çok geçmiş olsun cnm benim bol bol c vitamini tükett dinlen bidee..

handan bana kan testi yapmadı demiştimya yaaa, ne değeri :))

ben doktora sorum ikili testetekiş betahcg muhabbetını bana güldü nereden cıkarırsınız böyle seylerı dedı

kilar merhaba ben kasim annesi olcam insallah..ama sizleride hergün takip ediyorum..tecrübelerinizden yararlaniyorum..bi an önce zaman gecsin istiyorumm..sizler anlattikca insan hevesleniyor.. buarada benim cok midem agriyor.. ne yapabilirim?

ben geldiiiim.....kayınvalidemle ulusu fethettik....bebek şekeri yapan yer bile bulduk.....3 milyona arkadaşımın yaptırdığı bebek şekerini 1,5 milyona yapıyorlar....

nazyaz annat bakiim nerdeymişş..ben de malzemelerini alıp ewde kendim yapcam inşallah..bi pasaj warmış ulusta..ay adı neydi ay...ulusu da hiç bilmemm

ayşecimm hoşgeldin tatlımmm:))) canım benimde çok migdem agrıodu yediklerine dikkat et bide ben ılık şekerli su içiodum gegiriodum geçiodu bi dene tatlım:)

şimdi şöööle yazıyor...
test sonucları:
kons. birim mom.
hCGb : 54,177 ng/mL 1.02
PAPP-A : 1858.1 mU/L 1.15
NT 0.98 mm 0.96

canım hayırlı olsun bebişin.....mide bulantısına çözüm var da ağrı konusunda ben yardımcı olamayacağım.....

ulusun neresınde kızlar bir soyelyın bakayımda not edeyım bende ankaraya sık gıderım bende

yaa ben ne güzel ayrı ayrı yamıstım alt alta buraya cıkınca hep karısmıs..nesse anlarsınız umarım...bunlardan baska riskler var iste hepsinde de dişük risk yazıyor..

aha seldus tam sınırdasın yawrum..54 ..ne desemm bilmemkiii:)) kılpayı kız gibi..ama erkek de olabilü..% 50 ihtimaaalllaelaelaelaelae

ayşecimm hoşgeldin tatlımmm:))) canım benimde çok migdem agrıodu yediklerine dikkat et bide ben ılık şekerli su içiodum gegiriodum geçiodu bi dene tatlım:)

tamam canim benim bi deneyim.. zaten bu midemden dolayi yiceklerimide kisitlamak zorunda kaliyorum.. acaip seyler cekiyor canim bu ara.. cok sükürki bulantim yok.. bi ara iki gün oldu ama gecti sükür.. senin durumlardan haberim var.. insallah yarinda sonuclar güzel cikarda sadece cinsiyeti merak etmek kalir sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…