2009 Ekim Anneleri

o dönsün kendi bi tarafına gülsüm bikeremmnaniknanik naniknanik

lülülülülülü:1shok:sırnaşık şey:sm_cool::roflol: zaten doktorlar kendı bilgi dahili dısında olunca gülerle ultrasonda once cıkolata muhabbetınıde anlattım onada güldü

kıssslaaar hepinizin gecmiş olsun dilekleri için tsk ederim..insallah gecer carcabuk ...nesseki pazartesi de tatil ne güzel 3 gün yatacam evde pasooooo:)))

lülülülülülü:1shok:sırnaşık şey:sm_cool::roflol: zaten doktorlar kendı bilgi dahili dısında olunca gülerle ultrasonda once cıkolata muhabbetınıde anlattım onada güldü

çakma doktor kızım ooo çakma çakmaa..sen doktorunu deiştir anamm

canım hayırlı olsun bebişin.....mide bulantısına çözüm var da ağrı konusunda ben yardımcı olamayacağım.....

saol canim.. bulantim suan yok cok sükür.. benim muhtemel dogum 3 kasim belki ekim anneside olabilirim o yüzden iki yeride takip ediyourm..hayirlisiyla gelsinler insallah saglikla..

aysecim hoşgeldin cicimm..sağlıcaknan al bebikini kucaına iişallahhhhh

söyleyeın bende daha iyi yerini bulurum ama ben söylerım size ulustan tunalıya altüst ederım

ayse ciğim ıkı tpogıde takıp etmek zor olmuyormu? ben bırının hakkından zor gelıyorum bravo sana

Iyi aksamlar kizlar gene kaynatmissiniz bol bol sayfalar dolmus okuyamam valla yoksa sohbeti kaciracagim.

Dun Kontrole gidenler gozunuz aydin darisi basimiza insallah.

bende su kan degerlerini merak ediyorum en azindan biraz olsun merakimiz gider kizmi erkekmi diye dusunup duruyorum.

Dun gece gene kotu ruya gordum simsiyah bir kedi beni tirmalayacakti ama uzerime atlamaya korkuyodu sonra insan oldu acayipti uzun zamandir gormuyodum boyle ruya gene korkarak uyandim,

ayşecim hoşgeldin cnmm hayırlı olsun bebişinnn biz herzaman burdayızzz soruların olursaaada bildiğimiz kadarıylada yardımcıı oluruuzzzzz bebişini görebildin mi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…