o dönsün kendi bi tarafına gülsüm bikeremmnaniknanik naniknanik
ayşecimm hoşgeldin tatlımmm:))) canım benimde çok migdem agrıodu yediklerine dikkat et bide ben ılık şekerli su içiodum gegiriodum geçiodu bi dene tatlım:)
ulusun neresınde kızlar bir soyelyın bakayımda not edeyım bende ankaraya sık gıderım bende
lülülülülülü:1shok:sırnaşık şey:sm_cool::roflol: zaten doktorlar kendı bilgi dahili dısında olunca gülerle ultrasonda once cıkolata muhabbetınıde anlattım onada güldü
canım hayırlı olsun bebişin.....mide bulantısına çözüm var da ağrı konusunda ben yardımcı olamayacağım.....
aha seldus tam sınırdasın yawrum..54 ..ne desemm bilmemkiii:)) kılpayı kız gibi..ama erkek de olabilü..% 50 ihtimaaalllaelaelaelaelae
ayşecimm hoşgeldin tatlımmm:))) canım benimde çok migdem agrıodu yediklerine dikkat et bide ben ılık şekerli su içiodum gegiriodum geçiodu bi dene tatlım:)
ac olunca erkek kac olunca kız oluyormus kız merak ettim bak şimdi:))))
ulusun neresınde kızlar bir soyelyın bakayımda not edeyım bende ankaraya sık gıderım bende
çakma doktor kızım ooo çakma çakmaa..sen doktorunu deiştir anamm
aysecim hoşgeldin cicimm..sağlıcaknan al bebikini kucaına iişallahhhhh
söyleyeın bende daha iyi yerini bulurum ama ben söylerım size ulustan tunalıya altüst ederım
ulusda sulu handa alt katta.....birde amca var oda beşik,yatak süslüyor....
hihoyyyt sen sor bakalım doktoruna ne diicek.. çakma doktorum duysa beni bırakır kötükedihüso
saol canim benim önce siz sonra ben insallah:ecrin_bebek:
ayse ciğim ıkı tpogıde takıp etmek zor olmuyormu? ben bırının hakkından zor gelıyorum bravo sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?