Iyi aksamlar kizlar gene kaynatmissiniz bol bol sayfalar dolmus okuyamam valla yoksa sohbeti kaciracagim.
Dun Kontrole gidenler gozunuz aydin darisi basimiza insallah.
bende su kan degerlerini merak ediyorum en azindan biraz olsun merakimiz gider kizmi erkekmi diye dusunup duruyorum.
Dun gece gene kotu ruya gordum simsiyah bir kedi beni tirmalayacakti ama uzerime atlamaya korkuyodu sonra insan oldu acayipti uzun zamandir gormuyodum boyle ruya gene korkarak uyandim,
Iyi aksamlar kizlar gene kaynatmissiniz bol bol sayfalar dolmus okuyamam valla yoksa sohbeti kaciracagim.
Dun Kontrole gidenler gozunuz aydin darisi basimiza insallah.
bende su kan degerlerini merak ediyorum en azindan biraz olsun merakimiz gider kizmi erkekmi diye dusunup duruyorum.
Dun gece gene kotu ruya gordum simsiyah bir kedi beni tirmalayacakti ama uzerime atlamaya korkuyodu sonra insan oldu acayipti uzun zamandir gormuyodum boyle ruya gene korkarak uyandim,
kızlar ben kaçırmışım ultrosondan önce çikolata yıyınce noluyomus hadı yazın yazın gıtcem bıraz snra bende bebişimi görmeye ayyyyyyyy cok yemişim kızlar sığnasamıyorum offf
canim diger topic beni sarmiyor nedense.. cok yavas ilerliyor.. sizi okumak daha zevkli:roflol:
:icecream: :icecream: :icecream:canim diger topic beni sarmiyor nedense.. cok yavas ilerliyor.. sizi okumak daha zevkli:roflol:
ulusta halin oralarda sulu han....alt katta şekerci biryanda süslemeci amca bir köşede....
aslında buluşup zamanı gelince hep beraber gitmeli...indirim yaptırırız...
kızlar ben kaçırmışım ultrosondan önce çikolata yıyınce noluyomus hadı yazın yazın gıtcem bıraz snra bende bebişimi görmeye ayyyyyyyy cok yemişim kızlar sığnasamıyorum offf
zeldacım hoşgeldınnnn şakkıdı
ayşecim hoşgeldin cnmm hayırlı olsun bebişinnn biz herzaman burdayızzz soruların olursaaada bildiğimiz kadarıylada yardımcıı oluruuzzzzz bebişini görebildin mi sen
hoşgeldin cnm bende ilk başlarda kabuslar görüyodummmm Allahdn artık görmüyorummmm.... Allah hayırlara çıkarsın....
sen buraya transferr o zaman gülümmmm en iyisiiiikaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?