2009 Ekim Anneleri

ulusta halin oralarda sulu han....alt katta şekerci biryanda süslemeci amca bir köşede....

kızlar ben kaçırmışım ultrosondan önce çikolata yıyınce noluyomus hadı yazın yazın gıtcem bıraz snra bende bebişimi görmeye ayyyyyyyy cok yemişim kızlar sığnasamıyorum offf

aslında buluşup zamanı gelince hep beraber gitmeli...indirim yaptırırız...

hoşgeldin cnm bende ilk başlarda kabuslar görüyodummmm Allahdn artık görmüyorummmm.... Allah hayırlara çıkarsın....

bu rüyalar hamilelikte olyuor sanirim.. bende hep kabuslar görür oldum.. terler icinde uyaniyorum hep.. canavarlar falan bas bas bagriyorlar.. hayir olsun insallah

kızlar ben kaçırmışım ultrosondan önce çikolata yıyınce noluyomus hadı yazın yazın gıtcem bıraz snra bende bebişimi görmeye ayyyyyyyy cok yemişim kızlar sığnasamıyorum offf

bebek hareketleniyormuş canım.ben yemedim benimki zaten kıpır kıpırdı....

hımm benimki 54 olduguna göre kız herhalde ha:)))) ben de öle hissediyorum ama bakalım..doktor 15 gün sonra gel dedi..ozaman gösteririse bakarız dedi.bakalım dogru cıkacak mı bu kan degeri tahmini:)))

canim diger topic beni sarmiyor nedense.. cok yavas ilerliyor.. sizi okumak daha zevkli:roflol:
:icecream: :icecream: :icecream:

ulusta halin oralarda sulu han....alt katta şekerci biryanda süslemeci amca bir köşede....

merrsi cicim..ya bi yer daha duymuştum ama adını bi türlü hatırlıyamadım malzeme satıyomuş..ama yeri için çıkrıkçılar yokuşunun orda mı ne demişlerdi..bura ora olmuyo dimiii

cnm o zaman bebişşş taklalar atıyor içerdee oynuyooo falannn ultrasana girmeden yee bende denicemmm vallla

çikolata ye diyorlar talım bebek hareketleniyormus ozaman da ultrasında daha ii görüyormus doktor hatta bana tuvalete de gitme sıkısık git dediler ..ben ikisini de yaptım ama benimki pek uykucu cıktı kac dakka uyanmasını bekledik babası kılıklı nolacak bi türlü uyanmadı:))))

ayşecim hoşgeldin cnmm hayırlı olsun bebişinnn biz herzaman burdayızzz soruların olursaaada bildiğimiz kadarıylada yardımcıı oluruuzzzzz bebişini görebildin mi sen

saol esmacim hosbuldum.. bebisimi en 7+1ken gördüm kalp atisinida gördüm.. simdi 14 nisani bekliyorum..ama doktorum hic ikili testten falan bahsetmedi..sadece idrar icin bi kap verdi..geldiginde doldur getir dedi.. sanirm tahlil icndir..olmazsa bi iki hafta sonra arayim sorcam.. 12nci haftaya girmis olcam cünkü o gün.. hayirlisi bakalim.. o zamana sizde cinsiyetleri ögrenirsiniz artik..

hoşgeldin cnm bende ilk başlarda kabuslar görüyodummmm Allahdn artık görmüyorummmm.... Allah hayırlara çıkarsın....

Ben burda forumda okudum hamileleri korkuturlarmis ama bisey soyluyorlardi bu kotu ruyalarla ilgili bir konu acilmisti adini unuttum bir isimden bahsediyolardi allah korusun kotu seyler yazilmisti bu ruyalarla ilgili.

tmm esmacım yicem ben de ayyy bebişimi görmeme 2 bucuk saat kaldı kalbım fırlıcak ya doktoru öyle bı tacız edıcem kı kaydirigubbakcemile tabıı esim izin verırse

kızlar ben bı paket cıkolata yedım..benımkı rica mınnet bırtek elını salladı.çikolta işe yaramadı bende..
valla yakın zmanad ankaradakıler bulusssada ındırım yaptırsak ya ne guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…