2009 Ekim Anneleri

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

inş. handan hepimiz öğreniriz bende bi tuhaflık var galiba hiç kötü rüya görmüyorum hele öyle şeyler hiç görmüyorum dedim ya hep ya meyve ya bebek görüyorum ama genelinde hemen hemen her gece meyve görüyorum

ay meyve çok güzel canım ya ne güsel işte ben hamile kalmadn önce hep meyve görüodum annem dedi hamile olmayasın dogru çıktııydıı

fatoşcum..haftalarımız aynı..sen 2 li testi yaptırdın mı canım? ben haftaya bugün gidicem daha..endişeliyim biraz..ondan böle saçma sapan rüyalar görüyorum heralde:sm_confused:

fatoşcum..haftalarımız aynı..sen 2 li testi yaptırdın mı canım? ben haftaya bugün gidicem daha..endişeliyim biraz..ondan böle saçma sapan rüyalar görüyorum heralde:sm_confused:

canim 6 ekimde gidecem insallah. bende korkuyorum ama icimizi ferah tutalim bebeklerimiz iyiler insallah

yinemi başladın anam 6 ekim 6 nisan abowwwwwwwww

kiz handan bisi diyecem simdi ben gittigimde 12. haftamda oluyorumya? doktor acaba dermi ? yani sonucta hepsi gelismi olmuyormu 12. haftada? cinsiyetide cikmis oluyor dimi? bide uzun uzun bakacak.. cünkü test yapilacak. ama erken diye yanilir diye demez belki.. bana 14-16 haftalarda belli olur demisti

fatoşum biliosun ben 12+3 ken ikili testimi yaptırdım ama sölemedi 2 doktorumda erken dediler o yüzden çok heveslenme tatlım 14.haftada sölüolar genelde ablamada öle sölediler

sayfarlar cok hizla ilerliyor geriye bakamiyorum :))))))))))))))) masallah ne kadar yazmissiniz bakmayacagim ama :))))))))

Tesekkür ederim tatlim iyiyim , disarda oluyorum bugunlerde islerim oluyor sonrada cabuk yorulup uyuya kaliyorum :)))))) sen nasilsin canim ?

Tesekkür ederim tatlim iyiyim , disarda oluyorum bugunlerde islerim oluyor sonrada cabuk yorulup uyuya kaliyorum :)))))) sen nasilsin canim ?

iyiyim cok sükür nolsun.. heyecanla p.tesiyi bekliyorum :). senin randevün ne zaman bidahaki? testler temiz ee bi cinsiyet kaldi dimiiii bidahaki gidisinde ögrenecen dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…