yav ben hamile kalmadan önce de görürdüm hem de hep kocam beni aldatırken..başka türlü rüya müya gördüğüm yoktu..ben de geçenlerde gördüm yine hem de kimle kızlar...gülmeyin ama...hani şu geçen hafta yemekteyiz programında funda diye bi kadın vardı ya..onunla yatakta yakaladım benimkini:1shok:...hıçkıra hıçkıra uyandım..kadın hep derin gögüs dekolteli giyiniyodu ya..heralde ondan etkilendimnaniknanik
bıktım kocamı böyle görmekten önceden ben de o da ciddiye alıyoduk,ben küserdim o gönlümü almaya çalırdı..şimdi ikimiz de ciddiye almıyoz..sırnaşık şey
fatoşcum..haftalarımız aynı..sen 2 li testi yaptırdın mı canım? ben haftaya bugün gidicem daha..endişeliyim biraz..ondan böle saçma sapan rüyalar görüyorum heralde:sm_confused:
yinemi başladın anam 6 ekim 6 nisan abowwwwwwwww
sayfarlar cok hizla ilerliyor geriye bakamiyorum :))))))))))))))) masallah ne kadar yazmissiniz bakmayacagim ama :))))))))
fatoşum biliosun ben 12+3 ken ikili testimi yaptırdım ama sölemedi 2 doktorumda erken dediler o yüzden çok heveslenme tatlım 14.haftada sölüolar genelde ablamada öle sölediler
Tesekkür ederim tatlim iyiyim , disarda oluyorum bugunlerde islerim oluyor sonrada cabuk yorulup uyuya kaliyorum :)))))) sen nasilsin canim ?
gece ruyamda cok ilginc seyler gördüm ruya tabirine bir bakayim dedim oturdum simdi :))
fatoşcum sen kesin 6 ekim de doğuracaksınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?