2009 Ekim Anneleri

:roflol: :roflol: fatoşşş kuzuumm bütün malzemeler de senden çıkıyo he..leylam beniimmmm:1hug:

kizlar ben acayip acayip rüyalar görmeye basladim son gecen haftadan beri. hergün görüyorum hemen hemen bazilarini hatirlamiyorum. sadece bisi yemisim cok yedim esimde saskin bana bakiyordu rüyamda dedim kimseye deme oglanya o yüzden.. ondan sonra dün gecede esim üzerime kuma getirmis güya, gece nasil yaparsin diye sayiklamisim gözlerimi actimki esim bana bakiyo iyimisin diye bende git basimdan diyip onu yataktan attim :S. sizde rüyalar görüyornuzmu? ben hic bu kadar cok rüya görmüyordum

fatoşum bu rüya olayları çok fena..zuzuunun kabusları adı altında çekiyorus her gece..hemde gecede kaç bölüm birden..çok feci şeyler görüyorum bazen yaa

fatoşum bu rüya olayları çok fena..zuzuunun kabusları adı altında çekiyorus her gece..hemde gecede kaç bölüm birden..çok feci şeyler görüyorum bazen yaa

aynen.. en cokta hep esimle ilgili yada bebegimin oglan olduguyla ilgili ki hep aklimda kiz var icime doganda kiz. tam tersi cikiyor hep rüyamda. hani desemki aklimda hep kiz var kiz görüyorum rüyamda normal olur cünkü düsünüyorum hep diye. ama oglan aklima pek gelmiyor ne bilim. hamileligimden beri rüya görüyorum. bu son haftalarda siklasti. bide agliyarak uyaniyorum. esim öglen eve gittigimde bana az gülmedi. kuma hee güzelmiydi bari diye sinir sey gicik etti beni :)))) benim ne sucum varda sicacik yatagimdan atiyorsun beni diyo ehehe. ay cok agladim ama gece delikafadulden

heheh bende çok rüya görüyoruım hormonlardan galiba dizi gibi valla roman olur hahahah bazen çok güzel bazen çok kötü genelde eşim beni terk edio yalnız kalıyorum :))

bende çok rüya görüyorum ama rüyalarımda ya bebek var yada meyve :) meyveyi hiç sevmeyen ben hiç arası olmayan ben her gece rüyamda meyve görüyorum hiç ağzıma sürmem dediklerimi bile görüyorum iştahlanıyorum bu kadar meyveyle sonumuz nolcak bilmiyorum birde hep kız bebeiş görüyorum ama o psikolojik olabilir diyorum kız geçiyor gönlümden

ben bu p.tesi doktoru baya bi SIKISTIRACAM banane. adam derse yok belli olmuyor gercekten. diyecem birak simdi siz kalp atislarindan keimlerinden anliyonuz bilmiyom sanki :dilcikar: diyecem. dil cikarmicam ama :))))))))))))))))))))))).hem 12 hafatligim organlari yerlesti. psikolojim bozuluyo diyecem doktorlar dayanamaz heheheheh

dicemki hahahahaha ben asiretden geliyorum kiz fururlar beni diyecem hadi söyle doktor nolur kacacam yoksa bu diyardan abartili olur. anam ögrenmek icin neler geciyo aklimdan görünyüoz dimi. bu bebek beni cok degistirdi cokkk

bende cumartesi gitcem ya inş. belli olur kuzenimin 12. haftada belli oldu hemde kız birde erkek önce belli olur derler

boluda canım kendisi doktorunun adını bilmiyorum ama çok kıskandım bende öğrennmem lazım biran önce :) bişi alamıyom bebişime ya ev yeşil yeşil oldu

hshahahahahha bakalım sölücekmi

bende cuma akşamı işten 1 saat erken çıkıp gitmeye karar verdim yoksa cumartesi çok sıkışıcam

ayy fatoşş pazartesi sende ögrenirsin inş zuzuda ögrenir perşembe bende cumaaa ayyyyyyyy

ayy insallah kizzz heyecan basti beni valla ay ne güzel heycanlar bunlar dimi?
kizim sen bu gidisle cumaya kalmazsin hahahahaha

slm kızlardelikafaduldenbende her gece garip garip ruyalar goruyorum.hep esim beni aldatıyo nasıl aglıyorum sınır oluyorum uyandıgımda bıle etkısınden kurtulamıyorum esime pis pis bakıyorum ona anlatıncada dalga gecıyo benımle ooof of nie acaba boyle ruyalar goruyorumCADIARZU

yav ben hamile kalmadan önce de görürdüm hem de hep kocam beni aldatırken..başka türlü rüya müya gördüğüm yoktu..ben de geçenlerde gördüm yine hem de kimle kızlar...gülmeyin ama...hani şu geçen hafta yemekteyiz programında funda diye bi kadın vardı ya..onunla yatakta yakaladım benimkini:1shok:...hıçkıra hıçkıra uyandım..kadın hep derin gögüs dekolteli giyiniyodu ya..heralde ondan etkilendimnaniknanik
bıktım kocamı böyle görmekten önceden ben de o da ciddiye alıyoduk,ben küserdim o gönlümü almaya çalırdı..şimdi ikimiz de ciddiye almıyoz..sırnaşık şey

ayy fatoş deme valla elimde olsa şimdi giderim ama bide ne kadar geç gitsem cinsiyet ögrenme olanagım artar die düşünüom tutuom kendimi kıssssssss hehehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…