esim kuzenimle calisiyordu ve kuzenim kac sene önce demistiki tam birbirinize yaksiiyonuz ama cok uzaktasiniz felan demisti. neyse gecti zaman seneler gectii biz tanistik msnde:)). evde pc yi acik birakmisim msnii unutmusum ise geldim babam gecmis pc basina uyyyy o gün feciydi:)))))))))))))))))) bu yaziyor fatoss niye yazmiyorsun felan ahahah pc basindakide babam ahahahhahahaha
kıs ela dalga geçme benle çok ayıp napım senden nie kan almadılar uyus oldum zaten freebetan kaç çıkacaktı acaba ahahahhahahahahhaha
unutulurmu bööle gün kıs delii...:mymeka: bi güzel sofra süs püs 2 cilwe yeter:))hediyesi karnında zaten o düşünsün ne alcanıhihoyyyt
eee sonra ne oldu ne konuşmuşlar babanla kaydirigubbakcemile3
süs püs tamam da cilve yasak :))
babam: kimsin?? esim: ben benimde sen kimsin?? babam: sen bana kim oldugunu söylede ben sana benim kim oldugumu diyecem!!!!
sonra kuzenim gitmis hemen esimin pcsinin yanina demis yazma sakin amcam olabilir:))
babam aradi beni ögle yemegeindeydim kizlarla sonra dedikii hehe neyse orasini bosverin:))))))))))))))))))))) bütün restoran babamin sesini duydu ama delikafadulden
göstermekde yok nolur nolmaz dimi :roflol::roflol: doktor yasakladı yasakların sonu yoko nie ayy..göster ama elletmenaniknanik :roflol: :roflol:
hayırlısı buymuş canım kocişin yanına gelmiş ne güsel:))
benim babamda askerligi yapmadan vermem dedi amasonra baktı olmucak tamam dedi 3 yıllık evliyken kocişimi askere yolladım ben çok zordu ama kızım olursa askerligini yapmamışsa vermem:jeyyar: benimde eşim adanada istanbula geldi benim için bütün ailesi orda kıs fatoş kaderimiz benziomu ne hahaha
süs püs tamam da cilve yasak :))
hayırlısı buymuş canım kocişin yanına gelmiş ne güsel:))
benim babamda askerligi yapmadan vermem dedi amasonra baktı olmucak tamam dedi 3 yıllık evliyken kocişimi askere yolladım ben çok zordu ama kızım olursa askerligini yapmamışsa vermem:jeyyar: benimde eşim adanada istanbula geldi benim için bütün ailesi orda kıs fatoş kaderimiz benziomu ne hahaha
hahahahhaahah açmışlar kıs var öle konu cinsiyet bölümünde baksana bi ilgini çeker kesin heheheh ay bende wc gidiom patlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?