2009 Ekim Anneleri

kıs ela dalga geçme benle çok ayıp napım senden nie kan almadılar uyus oldum zaten freebetan kaç çıkacaktı acaba ahahahhahahahahhaha

eee sonra ne oldu ne konuşmuşlar babanla kaydirigubbakcemile3

kıs fatoş az diilsin sende haaaa ee sonra sen isviçreye onun yanınamı geldin vay anasınııııııı sayın seyircilerrrrr

kıs ela dalga geçme benle çok ayıp napım senden nie kan almadılar uyus oldum zaten freebetan kaç çıkacaktı acaba ahahahhahahahahhaha

çok mutlu oldum cnm hatırladın nihayet bişiler:roflol:
bilsem nie almadıkların emüklerini sıkcam işte, bilmiyom işte

yok ben burdaydim. 6 yasimdan beri burdayim. biz normal arkadas gibiydik baslarda ama gelisti iste:)). polisligi kazanmisti benimki samsunda. istemeye geldiler. kayinpederim dedi iste oglumun evi var isi var hem simdide polisligi kazandi. babam eee dedi? yani zorluk cekmezler dedi. ahahahahaha babam aynen sunu dedi: askerligini yapmadan verecek kizim yok. kizimla damadim gözümün önünde olacak bizimle gelecekler oraya. yoksa kiz yok :)))))))))). nasil agladim bi görseniz. biz ayarlamistik herseyi ablamlarda temelli dönmüstü ne güzel olacakti.. olsun hayirlisi buymus. babam diktatördür benim biraz

eee sonra ne oldu ne konuşmuşlar babanla kaydirigubbakcemile3

babam: kimsin?? esim: ben benimde sen kimsin?? babam: sen bana kim oldugunu söylede ben sana benim kim oldugumu diyecem!!!!
sonra kuzenim gitmis hemen esimin pcsinin yanina demis yazma sakin amcam olabilir:))
babam aradi beni ögle yemegeindeydim kizlarla sonra dedikii hehe neyse orasini bosverin:))))))))))))))))))))) bütün restoran babamin sesini duydu ama delikafadulden

hayırlısı buymuş canım kocişin yanına gelmiş ne güsel:))

benim babamda askerligi yapmadan vermem dedi amasonra baktı olmucak tamam dedi 3 yıllık evliyken kocişimi askere yolladım ben çok zordu ama kızım olursa askerligini yapmamışsa vermem:jeyyar: benimde eşim adanada istanbula geldi benim için bütün ailesi orda kıs fatoş kaderimiz benziomu ne hahaha

süpermiş hee:roflol: :roflol:

evet canim hayrilisi buymus o zamanlar anlamiyordum babami ama simdi cok iyi anlyiroum. bruda sartlar daha iyi hem ve dediki para biriktirirsiniz ondan sonra ev alirsiniz yada dükkan sonradan dönersiniz en azindan dönünce sikinti cekmezsiniz dedi. baba yüregi iste:). evet kiz, bizde kadinin yeri kocasinin yani degilde heheheheheh tersi oldii

zaten anlamistim ben benzerlik oldugunu kisiliktede merakliliktan sabirsizliktan hahahahahhaha elalinin betasi kac cikmisti hahahahahahhahahahaha seninle bi konu acakmi free betaniz kac cikti ve tuttumu delikafadulden

is yerinin telefonu caldi is yerinin ve adimi dedim soyadimi yani, adam dedi pardon soyadiniz ne? almanca. dedim kaplan. gülmeye basladi. neyse kisiyle bagladim dedim allah allah ne var simdi bunda. googleden arastirdim megersem kaplan almancada papaz demekmis :S :)))

hahahahhaahah açmışlar kıs var öle konu cinsiyet bölümünde baksana bi ilgini çeker kesin heheheh ay bende wc gidiom patlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…