2009 Ekim Anneleri

evet canim ayin 21 de gidecegim bakalim hayirlisi , bu arada ben dunde gittim :)))))))))))) sol tarafima agri girmisti bende aradim doktoru ama asistani varmis ((( o bakti normal dedi bebegi gosterdi kipir kipir yerinde durmuyor dedi yolladi beni :))))))) cinsiyetini sakin sorma dedi ben sormadan uyardi yani bende seslenmedim :)) hadi bakalim senin randevuna az kaldi fatosss bebegini gorursun cok kipir kipir olur boyle aa cok guzel resiminide al

Rüyada birini aldatmak hak yolu terk etmeye, biri tarafından aldatılmak Allahın yardımı ile muvaffakiyete işaret eder. Başka bir kimseyi kendisinin aldattığını gören, tüccarsa zarar eder, memur veya isçiyse maaşı kesilir, hasta ise hastalığı artar

iyiyim cok sükür nolsun.. heyecanla p.tesiyi bekliyorum :). senin randevün ne zaman bidahaki? testler temiz ee bi cinsiyet kaldi dimiiii bidahaki gidisinde ögrenecen dimi?

canım ben de senden 1 gün sonra öğrenicem inşallah hayırlı haberlerle döneriz:1hug:..ama ben senin kadar merak etmiyorum cinsiyetini..öğrenmek istemiyorum..Allah ın izniyle sağlıklı olsun,gelişimi iyi olsun da...tek dileğim o:çok üzgünüm:..

vay hayin asistan en cok ona seviniyorum kipir kipir olacagina cameraya cekecez insallah. kardesimi alacam 6 yasinda ama güzel cekiyor:)))) sırnaşık şey

cok sevindim canım ne gusel haber gozun aydın :))))))))))
canım yaa kac gundur aserdim resmenn banada yazıı tura atsanaa

aaaaaaaaaaa ne diyorsun kiz ruyamda mi yok o beni ruyamda da aldatamaz ben onu bogardim ruyamda hehehehehe

ruyamda ölen halam dan bal istedim kendi kizina bal veriyordu halacim banada ver dedim kovayla bal verdi bana :)))) sonra babam kendi babam bana cay yapmis kaydirigubbakcemile3 gercekte hic benim icin özel cay yapmamisti ama ruyamda benim icin cay yapti ve bana gel kizim sana cay vereyim otur dedi , sonrasini hatirlamiyorum bana ilginc geldi

e tabiiki sagligi katmiyorum bile o cünkü her annenin önce istedigi sey. ilk hamileligim napim herseyi cok merak ediyorum bide rüyalar beni cok etkliyor hep ya bebek görüyorum yada esimi.. allahtan hayirlisi en cok sevindigim testler yapilirken bebegimi uzuuun uzun görecegim

cok sevindim canım ne gusel haber gozun aydın :))))))))))
canım yaa kac gundur aserdim resmenn banada yazıı tura atsanaa

tamam canim atayim , kiz ben sana atmadim mi yazi tura daha once :)))

hadi atalim bakalim :

yazi tura ___yazzziiiiiiii cikti yaziiiiiiiiii kizin geliyor diyor bu para :))))))))))) ben demiyorum ona gore :sm_cool:

ben ikili test için gittiğimde ordaki doktorlar benden önce üç kişiye cinsiyetini söylediler bana demediler hepsi erkekti onların ayrıca kuzenim cumartesi 12 haftalıktı cinsiyetini öğrendi kızmış bebekten bebeğe doktordan doktora değişiyo sanırım

deseydinya onlara diyonda bana niye demiyon diye :dilcikar: hehee

tamam canim atayim , kiz ben sana atmadim mi yazi tura daha once :)))

hadi atalim bakalim :

yazi tura ___yazzziiiiiiii cikti yaziiiiiiiiii kizin geliyor diyor bu para :))))))))))) ben demiyorum ona gore :sm_cool:

ayyyyy hadi hayırlısı annemde yanımda soyledim arkadas yazı tura atıcak :)))) gorsen o benden cok sevindi :)))))))) hadi bakalımm kıs gercekten hepside dogru cıkıyormuş bidee hayırlısıylaa Şeniz Şeniz Şeniz

zeynocum cola zaten içmiyodum bikaç senedir ne idüğü belirsiz bişey olduğu haberleri ortalıkta dolaşmaya başladıktan sonra:) gazoz filan da içmemeye çalışıyorum ama haftasonu yemeğe çıkmıştık ozaman dayanamadım içtim...

ulen geveze gacılar 8 sayfa okumam lazım...
kime çektiniz bilmem ki :))))
neyse muhabbeti kaçırmayayım, geldim gari...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…