iyiyim cok sükür nolsun.. heyecanla p.tesiyi bekliyorum :). senin randevün ne zaman bidahaki? testler temiz ee bi cinsiyet kaldi dimiiii bidahaki gidisinde ögrenecen dimi?
evet canim ayin 21 de gidecegim bakalim hayirlisi , bu arada ben dunde gittim :)))))))))))) sol tarafima agri girmisti bende aradim doktoru ama asistani varmis((( o bakti normal dedi bebegi gosterdi kipir kipir yerinde durmuyor dedi yolladi beni :))))))) cinsiyetini sakin sorma dedi ben sormadan uyardi yani bende seslenmedim :)) hadi bakalim senin randevuna az kaldi fatosss bebegini gorursun cok kipir kipir olur boyle aa cok guzel resiminide al
evet canim ayin 21 de gidecegim bakalim hayirlisi , bu arada ben dunde gittim :)))))))))))) sol tarafima agri girmisti bende aradim doktoru ama asistani varmis((( o bakti normal dedi bebegi gosterdi kipir kipir yerinde durmuyor dedi yolladi beni :))))))) cinsiyetini sakin sorma dedi ben sormadan uyardi yani bende seslenmedim :)) hadi bakalim senin randevuna az kaldi fatosss bebegini gorursun cok kipir kipir olur boyle aa cok guzel resiminide al
canım ben de senden 1 gün sonra öğrenicem inşallah hayırlı haberlerle döneriz:1hug:..ama ben senin kadar merak etmiyorum cinsiyetini..öğrenmek istemiyorum..Allah ın izniyle sağlıklı olsun,gelişimi iyi olsun da...tek dileğim o:çok üzgünüm:..
cok sevindim canım ne gusel haber gozun aydın :))))))))))
canım yaa kac gundur aserdim resmenn banada yazıı tura atsanaa
kiz handan bisi diyecem simdi ben gittigimde 12. haftamda oluyorumya? doktor acaba dermi ? yani sonucta hepsi gelismi olmuyormu 12. haftada? cinsiyetide cikmis oluyor dimi? bide uzun uzun bakacak.. cünkü test yapilacak. ama erken diye yanilir diye demez belki.. bana 14-16 haftalarda belli olur demisti
ben ikili test için gittiğimde ordaki doktorlar benden önce üç kişiye cinsiyetini söylediler bana demediler hepsi erkekti onların ayrıca kuzenim cumartesi 12 haftalıktı cinsiyetini öğrendi kızmış bebekten bebeğe doktordan doktora değişiyo sanırım
Kızlar kola veya asitli içecek içiyomusunuz
cevap vermezseniz vermeyin :dilcikar:
tamam canim atayim , kiz ben sana atmadim mi yazi tura daha once :)))
hadi atalim bakalim :
yazi tura ___yazzziiiiiiii cikti yaziiiiiiiiii kizin geliyor diyor bu para :))))))))))) ben demiyorum ona gore :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?