2009 Ekim Anneleri

ben çapada yaptırdım ücretsiz gittiğim hastanede ssk lı fiyat 80 tl diğer testlerle de 192,5 tutuyodu

Rüyada çay görmek iyiye yorumlanir. Rüyada çay görmek, is ve duygusal hayatinizda iyi yolda oldugunuza isarettir. Bir misafir-likte veya kahvede size çay ikram edildigini görmek, yeni bir is ve-ya memuriyet veya büyük bir kismete ulasacaginiza delalet eder.

elam hep iyi olursun insallah tatlim , merak mi ettin kiz beni :)))))))) bende sizi merak ettim gercekten o nedenle isimi bitirince hemen geldim :)

fatoş kız şimdide rüya tabirciliğinemi soyundun :)))

daha da heyecanlandım şimdi..demek kalbini de duyabilicem..sağol canım..ben kesin ağlarım..dayanamam:çok üzgünüm:..Allahım sağ salim ver kucaklarımıza ya rabbim:Saruboceq::Saruboceq:..

ben çapada yaptırdım ücretsiz gittiğim hastanede ssk lı fiyat 80 tl diğer testlerle de 192,5 tutuyodu

aslında ben de öyle düşünüyodum..sabah drden çıkıp devlet hastanesinde ücretsiz yaptırıym diyodum..o yüzden hiç başka hastaneler sormamıştım..ama devlet hastanesinde de baya bi sıra beklicem diye sıkılıyodum..aklıma geldi başka bi özel hastane du bi arıyım dedim ücretsizmiş ama işte aynı güne bulamadım...

daha da heyecanlandım şimdi..demek kalbini de duyabilicem..sağol canım..ben kesin ağlarım..dayanamam:çok üzgünüm:..Allahım sağ salim ver kucaklarımıza ya rabbim:Saruboceq::Saruboceq:..
evet çünkü onuda ölçüyolar doktor ben demeden dinletmişti ölçmek için :)

zuzum bende yaptırdığımda 13+lı bişeydi, verme tabi boşuna para...
bebene bişey alırsın onlayerimseniben

kızlar şu yazı tura ne banada yapın :) birde bi yazı var okudunuzmu kız beebk belirtileri erkek bebek belirtileri diye okumadıysanız ekliyim bakın

:sm_cool: belesmiiiiiiiii istiyorsunnnnnnn belesssssssss :roflol:

önce fatos un verdigi hesaba para yatirip ordan sana verilecek olan kod numarasini bildirmen gerekiyordu okumadin mi kurallari pancitaaaaaaaa :))

saka tatlim dur atalim :) baya sevdim bu isi hehe

yazi tura _________ turaaaaaaaa cikti tura kucuk bir erkek diyor ve ustelik babasina benziyormus kiz :))))))) yakisiklimi bari babasi :sm_cool::roflol:

yok yaa çapada da ikili test için randvun alıyosun zaten randevun olmadan bakmıyolar bi daha ki haftaya sallıyolar arıyosun kaç haftalık olduğunu soruyolar ona göre şu gün şu saatte burda olun diyolar bir tek kayıt yaptırıyosun doğumhanede o kadar

yaaa sendemi biride kız desin ama yaaaaa :))))) yok yok anlaşıldı kesin erkek olcak herkes erkek diyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…