ben çapada yaptırdım ücretsiz gittiğim hastanede ssk lı fiyat 80 tl diğer testlerle de 192,5 tutuyodukuzulaar bişe sorcam..şimcik benim gittiğim hastanede ikili test 71 tl..we benim perşembe randewum war..başka bi özel hastanede ikili test ücreti alınmıyomuş..ama aynı güne randewu bulamadım,pazartesiye werdiler..arada 4 gün war..pzt gidersem 13+4 oluyorum..ucundan kıyısından yaptırabiliyorum yani..napim ay,boşa para wermiyim demii
ikili testte kalp atışını dinbletiyolar hatta dakikada 161 kere atıyomuş kuzucumun kalbi ultrasonda da yaklalık 45 dk baktı bol bol görürsün bebişini ama insan yinede doyamıyor yaa gerçi niye bu kadar uzun sürdü diye heyecan ve korkuda olmuyo değil ama usül öyleymiş
elam hep iyi olursun insallah tatlim , merak mi ettin kiz beni :)))))))) bende sizi merak ettim gercekten o nedenle isimi bitirince hemen geldim :)
ben çapada yaptırdım ücretsiz gittiğim hastanede ssk lı fiyat 80 tl diğer testlerle de 192,5 tutuyodu
evet çünkü onuda ölçüyolar doktor ben demeden dinletmişti ölçmek için :)daha da heyecanlandım şimdi..demek kalbini de duyabilicem..sağol canım..ben kesin ağlarım..dayanamam:çok üzgünüm:..Allahım sağ salim ver kucaklarımıza ya rabbim:Saruboceq::Saruboceq:..
fatoş kız şimdide rüya tabirciliğinemi soyundun :)))
kuzulaar bişe sorcam..şimcik benim gittiğim hastanede ikili test 71 tl..we benim perşembe randewum war..başka bi özel hastanede ikili test ücreti alınmıyomuş..ama aynı güne randewu bulamadım,pazartesiye werdiler..arada 4 gün war..pzt gidersem 13+4 oluyorum..ucundan kıyısından yaptırabiliyorum yani..napim ay,boşa para wermiyim demii
kızlar şu yazı tura ne banada yapın :) birde bi yazı var okudunuzmu kız beebk belirtileri erkek bebek belirtileri diye okumadıysanız ekliyim bakın
parayi sonra yatirirsin ilkay öhü biliyosun landesbank :))))
zuzum bende yaptırdığımda 13+lı bişeydi, verme tabi boşuna para...
bebene bişey alırsın onlayerimseniben
yok yaa çapada da ikili test için randvun alıyosun zaten randevun olmadan bakmıyolar bi daha ki haftaya sallıyolar arıyosun kaç haftalık olduğunu soruyolar ona göre şu gün şu saatte burda olun diyolar bir tek kayıt yaptırıyosun doğumhanede o kadaraslında ben de öyle düşünüyodum..sabah drden çıkıp devlet hastanesinde ücretsiz yaptırıym diyodum..o yüzden hiç başka hastaneler sormamıştım..ama devlet hastanesinde de baya bi sıra beklicem diye sıkılıyodum..aklıma geldi başka bi özel hastane du bi arıyım dedim ücretsizmiş ama işte aynı güne bulamadım...
parayi sonra yatirirsin ilkay öhü biliyosun landesbank :))))
elalimm o kasinti baska bisiden olmasin :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:sm_cool: belesmiiiiiiiii istiyorsunnnnnnn belesssssssss :roflol:
önce fatos un verdigi hesaba para yatirip ordan sana verilecek olan kod numarasini bildirmen gerekiyordu okumadin mi kurallari pancitaaaaaaaa :))
saka tatlim dur atalim :) baya sevdim bu isi hehe
yazi tura _________ turaaaaaaaa cikti tura kucuk bir erkek diyor ve ustelik babasina benziyormus kiz :))))))) yakisiklimi bari babasi :sm_cool::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?