2009 Ekim Anneleri

nan ben çapaya nerden gidiym delüü...:mymeka: laelaelaelaelae burda bekliyon anam koridorlarda...:icecream:

Tühh Ankarayı bilmiyom :) benim beyin direk karnıma çalışıyo acıyıda ondan öyle hissetmişimdir canım :))))
göbişlerimiz büyüyo artık resimlerini koyalım

kızlarr bir rüya muhabbeti almış gitmiş başını ben yokken...
anam ben rüya müya görmüyom, anormalmiyim acep :))

Tühh Ankarayı bilmiyom :) benim beyin direk karnıma çalışıyo acıyıda ondan öyle hissetmişimdir canım :))))
göbişlerimiz büyüyo artık resimlerini koyalım

büyümeyenler kıskanıp çaat diye çatlamasın deyu 4. aydan itibaren koyalım didik amma bilemmki naapsak:)) kocim koydurmaazzzlaelaelaelaelae laelaelaelaelae

benimde çıktı artık hamiş pantalonu aldım artık birde elbise ama hamiş elbisesi değil normalde giydiğim pantalonlarımın hiç biri olmuyo hele kotlar baldırdan yukarı çıkmıyo mübarek zamanında neden o kadar dar aldıyssam

kızlarr bir rüya muhabbeti almış gitmiş başını ben yokken...
anam ben rüya müya görmüyom, anormalmiyim acep :))

belki cok yoruluyorsundur ondan goremiyorsundur tatlim :)) ben ilk hamilelik doneminde cok goruyordum sonra biraz ara verdi goremedim , dun gece tekrar gormeye basladim

Göbek resimlerimi koyacagiz kizlar sasirdiniz sanirim :))))))))))))) benim esime desem kesin tuaf tuaf bakar yuzume , hayatim sen tumden degisim geciriyorsun bu hamilelik sana yaramadi der :))

olabilir ilkaycım :)))

kızlar ben toparlanıyorum, öptüm sizleri...

aneyy evet evet koyalım göbişleri...
akşam ben çektirim resim yarın koyarım, bide göbiş topiği açarız...

Göbek resimlerimi koyacagiz kizlar sasirdiniz sanirim :))))))))))))) benim esime desem kesin tuaf tuaf bakar yuzume , hayatim sen tumden degisim geciriyorsun bu hamilelik sana yaramadi der :))

bi topicte gördümdü çok sewimli görünüyo..ama ben de koymam kanımca:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…