2009 Ekim Anneleri

birde kıslar siz hiç aşerdiniz mi yoksa bende mi anormallik var aşercem gece yarısı eşimi kaldırıp buldurcam diyodum ama nerdee tık yok :)))

ama çok tatlı oluyolar yaa ay ay göbişlerimizin büyümesi gelişimi bence güzel olur diye düşünüyorum

a,selam musyas hosgeldin canim ben iyiyim canim sen nasilsin .

elam iyi aksamlar canim , kendine bebe bebise dikkat et gorusuruz aksamda resmini cek bakalim :))))))))))) delisin kiz sen a.s.

zuzum ilkayım resimleri niye koymuyonuz siz, göbişinizin üstünde yüzünüzmü var kıss nolcek sankii :))))

birde kıslar siz hiç aşerdiniz mi yoksa bende mi anormallik var aşercem gece yarısı eşimi kaldırıp buldurcam diyodum ama nerdee tık yok :)))

:))))))) ben ne aserdigimi hic bilmiyorum :)) gece esimi hic kaldirmadim ama geceleri bazen eksili birseyler canim istedi , nasil ve neyi aserdigimi hic bilemedim , bir eksi bir tatli , bugunlerde daha cok tatli seylere yoneldim ama bu asermekmi bilmiyorum adini koyamadim :)))

zuzum ilkayım resimleri niye koymuyonuz siz, göbişinizin üstünde yüzünüzmü var kıss nolcek sankii :))))

yok nan koyarım da geçen topici gördüğümde koci de yanımdaydı yok artıkk göbeğinin ne işi war dedi yani biri duysa ne dalga geçerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…