2009 Ekim Anneleri

baktim canim tesekkür ederim , guzel olmus ama bu resmi esi cekmistir ama benim esim buraya resim koymam icin boyle resim cekmez kaydirigubbakcemile3

yawrum otomatik çekim die bişe war demi..koy masanın üzerine çeksin:))

musyas da koymuşş... ilkaayy çatlaa pıtır pıtır dökülüyo herkes..sen de koycan kesiiinnn

slm kızlar 17 gun aradan sonra mrb 17 gundur hastanedeydim cok buyuk bi kanamayla yattım tehliegecmedi bebegim cok sukur iyi normal herseyi eve geldim bugun cok bunaldım hastanede insallah kalır bebegim dualarınıza ihtiyacım var

slm kızlar 17 gun aradan sonra mrb 17 gundur hastanedeydim cok buyuk bi kanamayla yattım tehliegecmedi bebegim cok sukur iyi normal herseyi eve geldim bugun cok bunaldım hastanede insallah kalır bebegim dualarınıza ihtiyacım var
geçmiş olsun cnm iyisiniz sen ve bebegin inşallah cnm dua edicem ikiniz içinde

çok geçmiş olsun canım Allah bebeğini korusun onu size bağışlasın inş. hiç bişey olmadan bu günleri atlatırsınız

canımm geçmiş olsuunn..ewet bi arkadaş bahsetmişti we merak etmiştik seni..Allah yardımcın olsun canım..güzel haberler wer bize

hehehe sen de koy o zaman :sm_cool:

kiz ben deniyorum size bakinca ama hata veriyor nasil ekliyorsunuz buraya ??????????????????

hotlink1 i direkt cewap paneline kopyala..oraya kadar sorun yok demi,hata werio dediğin için detaylı alatmadımm,sadece ekleme kısmında problem war diye

a,selam merhaba hosgeldin canim gecmis olsun iyi olmana sevindim ALLAH bebegini korumus bundan sonra dikkat et fazla yorma kendini insallah doguma kadar hersey yolunda gider ALLAH in izni ile , hastanede olmak cok kotu birsey ama artik evindesin ne guzel tadini cikar ve kotu seyler dusunme gecti artik :)) endiseye verme kendini :1hug:

ben birsey anlamadim tam olarak anlatsana nasil yapacagimi ????:sm_cool:

imageshack sitesine girip browse'den resmi seçiyosun..hemen altta resize image'i tıklıyosun çok büyük olmasın diye..320x240 weya 640x480 i seçiosunn..soora start upload diyip bekliyosun..accık soora açılan sayfada eklediğin resim çıkıyo,hemen altında da hotlink1 hotlink2 diye alt alta adresler war..hotlink1i kopyala diyip buraya gelip cewap yaza tıklayıp yapıştır diyosun..wee göbüşünü görüyoruzz:)) oki mi ciciii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…