2009 Ekim Anneleri

pançitacım kendini çook yorma,, hele camların hepsini bi günde silme,, dikkat et kendine... parça parça yap kuzum. Bebeğide kendinide dinlendir...

günaydın yenı gelen kızlar ben doktoruma sorcaktım unuttum doktora gidecek olanlar sorabılırmı acaba saclarımızı boyayabılırmıyız dıye bacılarım
ilk 12 hatta 14. haftadan sonra tamamen bikisel olan ürünle boyamakta kesinleşmiş bir problem yok.ama normal saç boyaları sakıncalı siye biliyorum cumartesi sorarım yinede dr a.sanırım sakınca yok ama sen boyama diyecektir lazer epilsayon içinde 9 ay sabret demişti.kaydirigubbakcemile3

pançita şimdi 13+3 mesela yani 13 bitmiş 3 gün geçmiş oluo oda 14 haftanın içindesin demek oluo 1 hafta ileriden saymak diil yani

hııı anladım handancım yaa çok tşk ederim valla bilmiyordum bende 13 haftalık sanıyodum öyle :) cahillik başa bela

ay kiz ne heyecan vardir sende simdi ayyy bende istiyom yaaaaaaaaaaaaa. kiz uyku dedinde simdi aklima geldii gece ben gene rüya görüyordum arkadasimin pantolonun icinden fare girmisti :S:S:S:S dur bi bakem rüyya tabirine

kıslar bende 13+4 de dr gitcem 14. haftanın içindemi oluyoz o zaman 13 de olmuyoz mu ben anlamadım

evet tatlim sanirim öyle biyerde okudum ve doktorumda demisti hatta 13+0-13+6 = 14. haftanin icinde diye diyolar doktolar sanirim. ama emin degilim

mehaycım hoşgeldin cnm, hamile kotu resmini çek demiştinya göbiş topiğinde resmi var...

ekim ekim ne nisani sırnaşık şey
valla kiz sevincten ucuyom bebisimi uzun uzun görecem ve ayriyetten testler yapilacak insallah temizdir hersey yolundadir ayriyetten dikkatini halatla cekerim 6 gün degil 5 gün :dilcikar: :)))))

kızlar dün ikili test sonuçları iyi çıkmış ama sadece idrar yollarında kum çıkmış. 1 gecelik kullanımlık ilaç verdi, bu akşam onu yapıp içcem.
Bi zararı olmaz dedi ama genede korkuyorum. bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…