elalım yok canım yorulmadım sonrasında yorgun düştüm tabi ama kendime gelmişken bi heves yaptım işte evde misafirim var eşimin akrabası memlektten geldi bugün o olmasa bu akşamada ne planlarım vardı :))
handancım evet ya havaların düzelmeside çok etkiledi beni kendimi çok daha iyi ve dinamik hissediyorum yeter artık ısınsın havalar
ilk 12 hatta 14. haftadan sonra tamamen bikisel olan ürünle boyamakta kesinleşmiş bir problem yok.ama normal saç boyaları sakıncalı siye biliyorum cumartesi sorarım yinede dr a.sanırım sakınca yok ama sen boyama diyecektir lazer epilsayon içinde 9 ay sabret demişti.kaydirigubbakcemile3günaydın yenı gelen kızlar ben doktoruma sorcaktım unuttum doktora gidecek olanlar sorabılırmı acaba saclarımızı boyayabılırmıyız dıye bacılarım
kızlar aranızda sigara kkullanan varmı veya hamılelık öncesınde kullanan inş yoktur ama
ayy demi fatoşum yaaa 13+3 olduk bugun yaaaaa sölesina artık bi zahmetttttttt dün gece uykumda ulrasonlara girdim durdum valla heyecandan dogru dürüst uyuyamadım bence prensesim olacak bakalım hislerim dogru çıkacakmı babasıda bu sabah bizi uyandırırken uyanın bakım prenseslerim dedi aha dedim sende hissettinn hahahah kemik yapısından felan anlıolar diolar ama ne bilim ya delikafadulden
kıslar bende 13+4 de dr gitcem 14. haftanın içindemi oluyoz o zaman 13 de olmuyoz mu ben anlamadım
kızlar aranızda kapalı olan varmı yani eşarp kullanan canlarım
canım ben kullanıyordum ama hamileliğimden beri içmiyorum. kendimede hayret ediyorum. 1 tane içtim. çook pişman oldum sonrasında..
sanada az kaldı fatoşcumm 6 nisana ne kaldı 6 güncükk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?