2009 Ekim Anneleri

yandan öyle gördüm cnm inş benım oğluşuma arkadas gelıyo gibi hıssettım cnm saglıklı olsunda baska bışey istemıyoruz

pançita ekim annelerinin içinde cnm...

kızlar daha önceden göbiş resmi koyanlar eklesin göbiş topiğine :)))

nisancım görebildinmi tatlım...
göbiş topiğide, ciciler topiğide ekim annelerinin içinde 2 ayrı topik....

nisancım görebildinmi tatlım...
göbiş topiğide, ciciler topiğide ekim annelerinin içinde 2 ayrı topik....

saol zuzummm ama kızlar ben cok kıskandım bende alıcam ya ne guzel almışsınız örmüşsünüz aglamak istıyorum ya Çok üzgünüm çoook

a.s. nünaydinnn canlarrrr! nabersiniz nasilsiniz? kis anca girebildim hehe. patron gelip duruyo tam yaziyorum buraya kapatmak zorunda kaliyorum deli etti beni. ne var ne yok?
kizlar valla cicileri gördükce kiskandim ben daha bisi almadim rabbim nasip ederse haftaya basliyacam ikîli testleri bi atlatimde hayirlisiyla, sonrabeni tutana askolsun. hep sizin yüzünüzden :dilcikar:
önce 6-7. aylarinda almaya baslicaktim sonra yine sizin yüzünüzden cinsiyetini ögrenince alacam heves ettim sonra gene sizin yüzünüzden ikili testi atlatinca alacam hehehehe feci heveslendim valla masallah ne güzel seyler almissiniz

günaydın kalemiti

kıs nerdesin fatoşş ben bu akşam gidiom doktora dayanamadım bacım 4 de çıkıcam allah izin verirse 2li testimi göstercem inş temizdir belki cinsiyetide sölerrrrrrdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…