2009 Ekim Anneleri

doktor verdiyse tabiki bi zararı olmaz canım benimde ufak bi enfeksiyonum çıktı doktorum bol bol su iç dedi senden çok su iç canım

kuşum zararı olsa doktorun iç dermiydikaydirigubbakcemile3
korkma bal şeker olsun iç:içelim:

tatlim cok gecmis olsun bunada sükür. yok canim benim hic birsey olmaz. hic merak etme. sen onu al bak biseyin kalmicak kum felan kalmicak. allah beterinden korusun canim benim

gordum canim cok sirin cikmissin bu arada sen zayifladinmi baya hic 65 gozukmuyorsun ben 60 kiloyum su an benim gibi gordum seni :))a.s.

cnm ilk hamile kaldığımda 65dim, ama şuan 63üm...
yaa zaten ben kilomu kime desem şaşırıyo sanırım kemikleri iri:roflol:

kızlar bende cuma günü tekrar başka bi dr gitcem bakalım cinsiyeti anlıcakmı...çok heyecanlıyım saatlerce baksın istiyorum bebişime anlatsın uzun uzun...

canım doktorun verdiyese önce allaha emanet sonra doktorune güven ben antibiyotik içtim 4 gün allaha emanet allahım koruyordur inş bebeklerimizi

ayy hepimiz onu istioz keremim ama doktorlarda napsın biz doymayız ki bebişlere:)) ben çok soru soruom uzun sürsün die eli nerde bacagı nerde diom gösterio uzun sürüo ahahhaha

ayhh ewett fatoşun doğurmasına şurda ne kaldıı..5 güncüükkk :roflol: :roflol:

muahahahah görürüsn bak allah nasip ederse haberlesirsek ben 6 ekimde doguracam dadlum

aman yesinler 1 günde benden hediye olsun ne var yaneeeekaydirigubbakcemile

ben o 1 günü nasil gecriiyom biliyonmu senn :))))))))))))))))))))))

fatos bende senin gibi 6 nisanda yaniden gorucem bebisimi ayni heyecan bendede var :))

ben pazar uyuyamam eminim. ya sabah istedim randevüyü hayin doktor öglenden sonra var dedi sali olsunmu dedi yok yok tamam deidm :))))))))))))))))))))))

kizlar ne alaka diyeceksiniz ama saatler ileri alindi diye tickerlerde sorun olabilirmi :)))))))))))))))) cünkü ben bugün tam 11 haftaligim orda 10 yaziyo niye

ay kızlaarr ben yarın doktora gidorum ya..pzt de başka bi hastaneye ikiliye gidoorum ya..4 gün arayla görcem bebikimi ne güseeellll

kıs ne alaka dicem bende:)) hiçbi fikrim yok alla alla

ayy ne güsel zuzum yaaaa bol bol görcennnn bi akşam olsada bende görsemmm duramıom yerimdedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…