2009 Ekim Anneleri

Selam kızlar
keremim bende folic almıyorum dr megadyn verdi zaten bunun içindede folic var diğerini almana gerek yok dedi. Bende resim çekecektim ama işteyim ve fırsat olmuyo elalı senin göbek kadar çıktı benimkide.kıyafet konusunu valla bende heves etmeye başladım cinsiyeti belli olsa ense ölçümü yapılsada bende başlasam. cumartesi inşallah dr dayım bakalım neler dicek.

günaydın kalemiti

kıs nerdesin fatoşş ben bu akşam gidiom doktora dayanamadım bacım 4 de çıkıcam allah izin verirse 2li testimi göstercem inş temizdir belki cinsiyetide sölerrrrrrdelikafadulden

anca girebildim valla:)) kiz ben senin zaten bu zamana kadar dayanmana sasirdim hahahahaha. hadi bakalim hayirlisi 4 te gittigine göre burda saat 3 oluyor sonra evemi gidecen? geri gelip haber versene gii:). anca cumami söylicen ?

ilklayin göbegini gördünüzmü ahahahaha ayy cibildak gene demin gördüm cok tatli ama göbecigiii

günaydın yenı gelen kızlar ben doktoruma sorcaktım unuttum doktora gidecek olanlar sorabılırmı acaba saclarımızı boyayabılırmıyız dıye bacılarım

kıs ne cuması yarın perşembe doktordan eve giderim artık geri gelmem yarın sabah damlarım buraya inş ögrenirsem hemen sizle paylaşıcam ama sölemezse gene çıldırırım artık ya inş bebişim açar bacak arasını bide açmazsa yaramazdelikafadulden kıs 2li testimide merak ediom çatlıcam artık ne beklim gidimde kurtulum demidelikafadulden

ayy kocaman kıs ilkayın göbişi hele musyasınki kocamannn sanırım 1195 sayfalarda olcak canım ben bulmuştum ara bi

nisacım bence boyama özellikle ilk aylar hiç sağlıklı değilmiş bu yaşta beyazların yoktur nasılsa boşver hiç riske girme

tmm handancım ekım annelerı olarak kokoşluktanda gerı kalmıyalım dımı ben unuttum sen bi zahmet unutmazsan soruver cnm

anacim ben günleride sasirdim :))))))))))) dogruya yarin haber verecen ehehe hayirli haberler gel emiiiii. kiz söylemesi lazim 13+2 sin yani 14 üncü haftanin icindesin arkadasa 14. haftasinda dedi doktor. ama bacak arasini acmayla degil sadece ben anlamadim cünkü doktor arkadasa bakti bebegin bacaginin arasini actigini görmedik o kadarda dikkatli baktik. doktorlar baska yerlerdende anliyor. hatta dr. kagan kocatepede diyo bunu. yarini merakla bekliyom giii gelir gelmez burayi acarim artikin

bu cuma baska bi arkadasla doktora gidecez 15. haftasinda cinsiyeti ögrenmeye :)))). doktora benle gidiyolar hehe. ayy üc hamile arkadas geziyoz. ben 11 haftalik biri 15 biride 17 hehe

ayy demi fatoşum yaaa 13+3 olduk bugun yaaaaa sölesina artık bi zahmetttttttt dün gece uykumda ulrasonlara girdim durdum valla heyecandan dogru dürüst uyuyamadım bence prensesim olacak bakalım hislerim dogru çıkacakmı babasıda bu sabah bizi uyandırırken uyanın bakım prenseslerim dedi aha dedim sende hissettinn hahahah kemik yapısından felan anlıolar diolar ama ne bilim ya delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…