2009 Ekim Anneleri

bende 25 nisanda gitcem tekrar, çok merak ediyorum bebişi,
Birde kızlar bu sabah karnım kalp atar gibi attı. Acaba bebek içerde hareket mi ediyor?

Sizde oluyor mu böyle şeyler...

banada arada öle şeyler oluyo cnm sanki böle bi sızı gibi içerde bişey atıyo gibi :))
ilerleyen haftalarda daha artacak sanırım...

heee bide is ver ona su su yapilacak diye biz gelene kadar hallet diye allah iyigilini versin emiii ahahahaha ne bilim bir fikirdi istee. oda dogru orasini düsünemedim ben:)))))).
:)))) perdelerin hepsi yıkanıp asılcak daha anca 2 tül yıkayabildim hepsini yıkıyım önüne koyayım bize gelene kadar hepsi asılmış olsun diye :))))))

şaka bi yana napalım kısmet değilmiş ilk yılımızıda kutlayamamıştık 2 ile 3 ü kurtarmışız neyseki :)

bende mi bastan iki doktora gitseydim ne hehehehehe seni caggaaal zuzuuuu seniiii
:jeyyar:
kıs ne alaka dicem bende:)) hiçbi fikrim yok alla alla

ayy ne güsel zuzum yaaaa bol bol görcennnn bi akşam olsada bende görsemmm duramıom yerimdedelikafadulden

ewet kuzum accık doyim yawruma nekadar doyulursa..ayh süper as kaldı senin de gitmene
zuzum bende senin gibi başka hastanelerde yaptırınca 3 haftada 3 kez görmüş olcam cumartesi :)

hay maşallahhkaydirigubbakcemile3

hadı kızlar size bol ceneler ben kacıyorum hazırlanıyorum bişeyler atıştırıyorum ve bebişime alışveriş yapmaya cıkıyorum cok kıskandım duramıcam artık öptum hepınızı byyyyyyyyyyyyyyyyy delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ara ara duyor gıbı oluyorum sonra kayboluyor ortamın çokn sessiz olması lazım...dışardan geçen arabanın sesı kulağının dıbınden geçiyor gıbı çnku...

valla evet duyuyorum dersen kalp atisini gidip alacam. benim en ck heyecanlanmamin sabirsizligimin sebebi "korku" icimi hep ferah tutuyorum ama ne bilimm okuduklarimdan felan kalbinin durmasindan cok korkuyorum . tek korkum o. eger evet ise yariyor dersen duyuorum desen hemen alacam

pançita sen burda perdelerle uğraş :))))
göbiş topiğinde 2008 annesi seni çok seksi bi hamiş diyo :)))

Aldıklarını topige eklemeyi unutme merak ederiz biz şimdi ...

ya duyuluyor cnm nıye duyulmasın ama ben pek duyamadım yanı kalp atışının o olduğuna bazen emın olamıyorum aslında evet sessı bı yerde duyorsun ama bıraz buyusun o zaman daha ıyı duyarım çünkü bazen yerını bulamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…