bende 25 nisanda gitcem tekrar, çok merak ediyorum bebişi,
Birde kızlar bu sabah karnım kalp atar gibi attı. Acaba bebek içerde hareket mi ediyor?
Sizde oluyor mu böyle şeyler...
yemege gidiom kıslar mucakk
:)))) perdelerin hepsi yıkanıp asılcak daha anca 2 tül yıkayabildim hepsini yıkıyım önüne koyayım bize gelene kadar hepsi asılmış olsun diye :))))))heee bide is ver ona su su yapilacak diye biz gelene kadar hallet diye allah iyigilini versin emiii ahahahaha ne bilim bir fikirdi istee. oda dogru orasini düsünemedim ben:)))))).
bende 2 liyi başka yerde yaptıracağımgeçen hafta gordun dün yıne gördüm cuma görcem bide 2 li teste gıderım haftaya ooooo ben baya görcem :)
:jeyyar:bende mi bastan iki doktora gitseydim ne hehehehehe seni caggaaal zuzuuuu seniiii
kıs ne alaka dicem bende:)) hiçbi fikrim yok alla alla
ayy ne güsel zuzum yaaaa bol bol görcennnn bi akşam olsada bende görsemmm duramıom yerimdedelikafadulden
zuzum bende senin gibi başka hastanelerde yaptırınca 3 haftada 3 kez görmüş olcam cumartesi :)
ohhh iyisin valla :)))))
aslıunda sık gırmek ıyı değil ama mecburıyetten..bende fetus dinleme cihazıda var..ohhhh...naniknanik
bu arada mesajımı gören çıktı sonunda kendı kendıme yazıodum yoksa.naniknanik
mehaycim ikili test i diyorum sende 11. haftandasinya?
pançita sen burda perdelerle uğraş :))))
göbiş topiğinde 2008 annesi seni çok seksi bi hamiş diyo :)))
heee canim 5 gun sonra randevum varya hepsini yapicaklar o zaman insallah bir sorun cikmaz kalbim pir pir ediyor inan...
hadı kızlar size bol ceneler ben kacıyorum hazırlanıyorum bişeyler atıştırıyorum ve bebişime alışveriş yapmaya cıkıyorum cok kıskandım duramıcam artık öptum hepınızı byyyyyyyyyyyyyyyyy delikafadulden delikafadulden delikafadulden
benim testlerde 5 gün sonra yapilacak kiz ayni gidoruz p.tesi hemen yaz emii
göbis topigi nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?