2009 Ekim Anneleri

kizlar dun bisey sormustum kimse gormedi sanirim...catlak onleyici kremleri ne zaman kullanmaya basliyacaksiniz ve hangi markayi tavsiye etti doktorunuz??

ben badem yağı kullanmaştım ılkınde çatladı yınede ama annemde hiç yok arkdşım hiçbişey kullanmadı bi çizik dahı yok yapı meselası krem kullansanda çatlıcak olan çatlıyor yanı...

kizlar dun bisey sormustum kimse gormedi sanirim...catlak onleyici kremleri ne zaman kullanmaya basliyacaksiniz ve hangi markayi tavsiye etti doktorunuz??

cnm bana doktor bişey demedi, ben dalinin bebek yağını aldım arada sürüyorum göbişime, ilerleyen zamanlarda bacaklarıma ve göğüs uclarımada sürcem...
sana doktorun bu konu hakkında bi bilgi verdi mi?

anaaa kim benmiii hani nerde yazıyo yaff bizim topicdemi kıs bende olsa olsa gülazer olur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

duu anam duu sakin ol seni senii:roflol::roflol::roflol:
gülazer ne kıssssırnaşık şey

keremim oyle tabi canim ama yinede biz onlemimizi alalimda...dedigin gibi catlarsada yapacak bisey yok...

ben hızınıza yetişemiyorum valla :)))))))
kıslar bende resmimi eklemek istiyrm ama telimi nasıl pc ile baglantılı yapıcam bilmiyorum yaa onunla ugrasıom :)) cd mi feLan taktım yapalirim inş.

bende göğüslerimden korkuyorum aşırı büyüdüler ve kaşınıyodu johanss baby parfümlü vazelini aldım hem mis gibi kokuyo hemde yağlıyorum kendimi işe yaradığını duydum ama cumartesi dr gidince sorcam karnıma napim ne süim çatlamayalım dimi allah korusun

yok canim daha sormadim da zaten

günaydınn fatoşcummm, ohoooo açılışı ben yaptım bilee...
2009 ekim annelerinin içinde...
zuzum üşengeç dicek gene ama link vermeyi bilmiyom lülülülülülü

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

doktora sormadım canım ama bebek yağı kullanmayı düşünüyorum..önümüzdeki hafta başlıycam artık.hem pamıkk gibi olsun herbiyerimm

nisanurum içmiyom canım ben hiç hamiş olduğumdan beri kola nescafe kahve hiç birini içmiyom sadece arada salep içiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…