2009 Ekim Anneleri

merhaba gunaydin arkadaslar nasilsiniz keyfiniz nasil umarim hersey yolundadir ???????a.s.

ilkayummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canimmmmm ciciiiim hosgeldinnnnnnnnnnnnnnn :))) nasilsinn?? ben bugün ayri bi iyiyim hamilelgimden beride cok sükür cok nadir halsizdim hep enerjiktim. bugün cok daha iyiyim esim ise basladi yani denenmeye gitti. insalllahhh alirlarrr cok sevincliyiimmm

hosbuldum tatlim , bende iyiyim sukur , evdeyim ama ogle sonu disari cikacagim islerim var :) esinin isi hayirli ugurlu olsun insallah alirlar canim ALLAH buyuktur hayirlisi olsun ... bebegin kismetli gelir insallah tatlim

hosbuldum sekerlerim tesekkür ederim

ooooooooo zuzu niye diyorsun kiz herkese hehehe ben sildim ya nereye baktilar :)))))) zuzu sen sapiksin tatlim :roflol::sm_cool:

fatoşcum hayırlı olsun kuzumm..inşallah bi problem çıkmas..bebikin kısmeti işte:))

zuzuuuuuuuuuuuu sen kendi resmini koy sekerim hani nerde bende sana bakacagim sende benim gibi ac gobegini bakayim hadi :))

hahahahaha ne silmesi beee cok sexyyy cikmissin ilkayim böyle cibildak göbekle parliyon hanii heee :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) hahahahhaah

kıslar bişi daha duydum az önce erkek anneleri et ürünlerine çok düşerlermiş bende bu ara soğuduydum sabah zorla yiyiom dedimde görümcem dedi sizde de üstüne düşen yada soğuyan varmı ayy kafayı yicem sonunda cinsiyet diye diye :)))

hosbuldum sekerlerim tesekkür ederim

ooooooooo zuzu niye diyorsun kiz herkese hehehe ben sildim ya nereye baktilar :)))))) zuzu sen sapiksin tatlim :roflol::sm_cool:

hadi ordan nann..:mymeka: hatuna resim koy dedik tuttu sıyırdı koydu sapık ben oldummm...:dilcikar: ben alıntı yaptımdı ya onu gördülerr..dün şaşırdınız galibaa diye bize çemkiren senmisinn aldım intikamı mıı :jeyyar: naniknaniklaelaelaelaelae

ben yapamadım (( nokia pc suite kablo sürücülerinin kabloya baglamanızdan sonra yuklendigini unutmayın. yükleme biraz zaman alcagından lutfen biraz sabırlı olun dioo ama ne kadar beklicez olmuyorr pes ettim ((( eşim gelince yapar beceriksiz ben klava:

zaten pek yemesdim şimcik hiç yemoorum cici..kuzum ne kalmış lurda öğrenmene çatlama:)))

Fatossssss bu zuzu benden intikam almis birsey desene kiz suna :)))))))))) zuzu alacagin olsun senin aklina uyanda suc :))))))) sapik zuzu zamani gelince bende alirim bunun karsiligini gorursun sen :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…